Lányok Pécs

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Pécs városából
Hirdetés
43

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Pécs városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretne válogatni hirdetőink közül, használja a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Pécsi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a Pécsi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Pécs fórum utolsó 5 hozzászólása:

zolikae · Újonc (2 hozzászólás) · Szerda, 16:28

Szedett fel,valóban. Viszont kedves,odaadó,szerintem az egyik legjobb. Nincs átverés,nincs lehúzás.

 

dingo · Újonc (116 hozzászólás) · Szerda, 02:43

Mi igen?

 

Páros7 · Újonc (2 hozzászólás) · Kedd, 05:39

Igen

Anonymus1992 · Hirdető (1 hozzászólás) · November 21, 16:27

Sziasztok!

Brigi 34

Alexa 24

Niki 26

Ugyan az, az összes lány más telefonszammal

Adatok képek teljesen valótlanok!

Vigyázzon mindenki vele! 

Johnywalker · Újonc (2 hozzászólás) · November 21, 15:55

Amandáról olvastam olyat, hogy a képekhez képest sokat felszedett. Ez igaz? Vagy eltúlzott?

Egyébként szimpatikusnak tűnik egyszer beszéltem is vele az is bíztató volt. 

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).