Miskolci lányok

Miskolci és Borsod-Abaúj-Zemplén megyei lányok, szexpartnerek és masszázs a Lánykereső alkalmi szexpartner kereső oldalon!

Hirdetés
4

Az itt megjelenő tartalom SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓK kategóriákból kerültek listázásra Miskolc városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretnél válogatni hirdetőink közül, használd a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Aprók

Piros · Miskolc
+36 20 918 4692
Tegnap, 15:57
Csinos 40-es nő vagyok, Szex lehet, ha nem zavar, hogy a párom nézne. Erotikus masszázs is.
Szexi ruhákban, combfix, harisnya, domina szerkó!
Ha messze vagy Webcamerasex lehet!
WhatsAppon elérhető vagyok!
Izmos pasit keresünk!

Keress részletekért! 😘💋
Emese · Miskolc
+36 70 706 2884
5 órája
HellóÉn egy Molett szép arcú lány vagyokSzeretem a szexet és annak minden formáját. Ha szereted ha van egy nőn mit fogni ne habozz hívj bátran nem fogsz csalódniPusy Emese

Miskolci fórum • Lányok

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretnél előbb tájékozódni, kiben bízhatsz meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban a Te elképzeléseidnek legmegfelelőbb szexpartnerrel vedd fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem vagy biztos kit válassz, vagy előbb szeretnél róla tapasztalatokat olvasni, járj utána mások hogyan vélekedtek választottadról! Ha esetleg már Neked is vannak tapasztalataid, akár pozitív, akár negatív, bátran írd meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatod a Miskolci hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Miskolc fórum utolsó 5 hozzászólása:

Tamás90 · Újonc (2 hozzászólás) · Május 8, 21:26

Szerencs vagy környékéről volt egy 60+os hölgy aki időnként elérhető. Tapasztalat esetleg telefonszám amin elérhető megvan valakinek? Előre is köszi :)

Chrislloyd · Újonc (26 hozzászólás) · 2023. július 07. 15:05

Nincs róluk véleményem, de inkább keress olyat aki legalább lakáson tud fogadni, ég és föld a higiénia a két lehetőség között.

 

Robyn · Újonc (7 hozzászólás) · 2023. július 07. 13:23

Sziasztok! A miskolci türelmi zónában a Szinva pataknál a Fonoda utcai kanyarnál áll 3 lány. Az egyik lány rövidebb hajú, vékony, ha jól tudom Orsinak hívják és van egy másik szőke hosszú hajú szintén vékony lány. Érdemes hozzájuk menni? Milyen a stílusuk? Mennyire korrektek?  Valakinek van róluk tapasztalata? Válaszokat előre is köszönöm. 

Dani69 · Újonc (2 hozzászólás) · 2023. április 24. 12:59

Sziasztok! Miskolc stadion körül van valaki? Puszi

Noémi32 · Újonc (39 hozzászólás) · 2023. január 01. 08:35

Gyönyörű székely Újévi köszöntő – Minden magyarnak hallania kell!

 

„Dolgoznunk kell sokat, tanulni, haladni, így fogunk jobb jövőt Istentől várhatni! Kötelességeinkről ne feledkezzünk, mindenkivel mindig csak jót cselekedjünk! Szeretet, megértés legyen a jelszavunk! Ez irányítsa tetteink, gondolatunk! Ezt vésd szívedbe székelyem, magyarom akkor jóra fordul bizton jóslatom! Erdély ország népe figyelmezz a szómra, hallgasd meg tanácsom a jóra, hasznosra! Szeresd Istent, hazád és fajodat szeressed és ha kell érte áldozd vagyonod, életed! Légy családszerető, takarékos, józan így lehet csak részed testi, lelki jóban! Okulj őseid sokszor hallott példáján. Bizalmad Isten és magadban legyen csupán. Így várhatsz jobb jövőt, szebb magyar életet! 
Adjon Isten ilyen boldogabb Új Évet!”

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).