Miskolci lányok

Miskolci és Borsod-Abaúj-Zemplén megyei lányok, szexpartnerek és masszázs hirdetések a Lánykereső alkalmi szexpartner kereső oldalon!
Hirdetés
4

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Miskolc városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretnél válogatni hirdetőink közül, használd a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Miskolci fórum • Lányok

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretnél előbb tájékozódni, kiben bízhatsz meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban a Te elképzeléseidnek legmegfelelőbb szexpartnerrel vedd fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem vagy biztos kit válassz, vagy előbb szeretnél róla tapasztalatokat olvasni, járj utána mások hogyan vélekedtek választottadról! Ha esetleg már Neked is vannak tapasztalataid, akár pozitív, akár negatív, bátran írd meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatod a Miskolci hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Miskolc fórum utolsó 5 hozzászólása:

Noémi32 · Újonc (39 hozzászólás) · Január 1, 08:35

Gyönyörű székely Újévi köszöntő – Minden magyarnak hallania kell!

 

„Dolgoznunk kell sokat, tanulni, haladni, így fogunk jobb jövőt Istentől várhatni! Kötelességeinkről ne feledkezzünk, mindenkivel mindig csak jót cselekedjünk! Szeretet, megértés legyen a jelszavunk! Ez irányítsa tetteink, gondolatunk! Ezt vésd szívedbe székelyem, magyarom akkor jóra fordul bizton jóslatom! Erdély ország népe figyelmezz a szómra, hallgasd meg tanácsom a jóra, hasznosra! Szeresd Istent, hazád és fajodat szeressed és ha kell érte áldozd vagyonod, életed! Légy családszerető, takarékos, józan így lehet csak részed testi, lelki jóban! Okulj őseid sokszor hallott példáján. Bizalmad Isten és magadban legyen csupán. Így várhatsz jobb jövőt, szebb magyar életet! 
Adjon Isten ilyen boldogabb Új Évet!”

Palika28 · Újonc (41 hozzászólás) · 2022. december 23. 14:47

Sziasztok. Segítsetek léci. Ki rendel a Szinva park környékén? Azt tudom,hogy Boni(most nem hirdet) de azon kívül? Bonit érdemes felkeresni? Tényleg olyan bomba nő?köszi a segítséget. Boldog karácsonyt mindenkinek

Noémi32 · Újonc (39 hozzászólás) · 2022. december 21. 12:30

Márciusban én érkezem! 😉

 

bifeleség · Újonc (21 hozzászólás) · 2021. december 16. 09:07

Sziasztok, keresek magamnak nőt közös szexre , 1:1-ben csak te meg én pasik nélkül :)

 

vagy párt, de akkor párként lennék én is a pasimmal.Tehát párokkal is ismiznék :)

 

Vagy harmadiknak hölgy beszállót. Bi nő vagyok, de ez csak lehetőség, nem feltétel.

 

 

PASIK NEM !!!! PASIK -TOTÁL kizárva

Rosso · Újonc (5 hozzászólás) · 2020. szeptember 16. 16:00

Hello! A Lia18- ról tud valaki valamit? Érdemes meglátogatni?

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).