Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
eperfa · Újonc (15 posts) · Yesterday, 11:23 PM

Ezt már kérdezték páran, de válasz nem érkezett senkitől sem.

kecsej · Újonc (1 posts) · Yesterday, 10:56 PM

Olivia (25) sokat ígér a hirdetése, de végül ambivalens érzésekkel távoztam. Helyszínre és megközelítésre nem lehet panasz. Képekhez képest van rajta egy kis plussz, de amúgy kívánatos, helyes arcú, hangja bájos.

In medias res, gumi szájjal fel még a nulladik másodpercben, rövid francia. Utána 1 pózban húz magára kanapés missziben, hogy hamar túlessünk a fél órán. Póz váltástól elzárkózik, pedig hátulról megnéztem volna. Kölcsönös francia, vagy francia neki nincs, elzárkózik, pedig kis helyes puncija van. Szerencsére az óriási melleivel jól lehet játszani.

Gyors kielégülésnek jó volt, de igazi kihagyott ziccer érzés. Top szolgáltató lehetne.

Gergely27 · Újonc (24 posts) · Yesterday, 9:05 PM

Sziasztok! 

Érdeklődnék, hogy az apróban hirdető Zsófiról Van valakinek tapasztalata? Megtisztelő válaszokat előre is köszönöm

Macskajancsi · Újonc (93 posts) · Sunday, 8:00 PM

Ajánlott a hölgy Debrecenből rándult át nyíregyre és valamiért ott ragadt de csillagos 5 ös a szolgáltatása bizton állíthatom. 

Kiss07 · Újonc (70 posts) · Sunday, 7:03 AM

Bocsi . Heni 31 re gondoltam őjol franciázik de sex be is ott van!

Janesz2 · Újonc (97 posts) · Sunday, 6:42 AM

Melyik Heni valóban.

Furulyás · Újonc (2 posts) · Saturday, 9:54 PM

Sziasztok! Fanni18-at látogatta már valaki? Milyen a hölgy? Privátba is jöhet...köszi

oregrocker · Újonc (18 posts) · Saturday, 8:24 AM

Nem tudom, a kolléga melyikükre gondolt, de Heni 31 nagyon jó, ajánlani tudom!

törpapa · Lelkes újonc (234 posts) · Friday, 6:10 PM

Több is van....? 

Kiss07 · Újonc (70 posts) · Friday, 6:52 AM

Heni 

Dembele · Újonc (1 posts) · Thursday, 6:54 PM

Sziasztok. 

Valakinek véleménye Kiara 31,Zia, Viki masszás csajokról? 

Dzsozz · Újonc (32 posts) · Thursday, 2:05 PM

Ildikó27: Sos re érkeztem. Képeken talán ő van, de nagyon jól sikerült képek azt megkell hagyni. Nem tudom  jó szívvel ajánlani. Mindegy lett volna ha magam verem ki. Végül is szinte úgy is lett vége.

Dagenfeld · Újonc (10 posts) · Thursday, 11:45 AM

Sziasztok. Keresem nyiregyhaza legjobb SOS franciáját. Tippek jöhetnek üzenetben 

Lacibetyár · Újonc (114 posts) · Wednesday, 4:10 PM

Szia

Debrecenben is voltal.par hete, oda visszamegy még? Ott is nagy a rajongótáborod😊

szia

Pati · Újonc (9 posts) · May 27, 9:34 AM

Leszek néha egy egy napot .Pl most pénteken ha minden jól alakul .

Köszönöm az érdeklődést .:)

Pati · Újonc (9 posts) · May 27, 9:33 AM

Szia !

Nyíregy pénteken .Puszi 

Pati · Újonc (9 posts) · May 27, 9:32 AM

Szia !

Amikor elérhető vagyok ,látható lesz a hirdetés melyben megtalálható a telefonszám .

Ha nem jön közbe semmi ,ezen a héten pénteken leszek ,de sajnos csak 1 napot tudok maradni .

Köszönöm az érdeklődést. 

Zlt · Újonc (6 posts) · May 26, 11:15 PM

Sziasztok 

Egy kis infó Bettina 21 nevű hölgyről! 

Most épp Nagykanizsán hirdet de kb 1 órája még Nyíregyházán volt előtte meg Pécsen és így össze vissza 30 percenként más más városban. 

Szóval mire ez a hozzászólásom ki megy valószínűleg már más városban lesz elérhető 😃

Valószínűleg fenysebessegel utazhat ha ennyi idő alatt járja a városokat!

Nem érdemes vele foglalkozni!!! 

Viberen beszéltünk nem dolgozik de attól persze élő hirdetése van viszont képeket és videókat illetve webcam lehetőséget kínált fel a kedves 😃

Persze pénzért cserébe vagy SIM kártya töltésért.

Miután mondtam neki hogy személyes találkozó híve vagyok 

Válasz rá :

Kocc.

És tiltott is. 

Csak gondoltam meg írom hogy akik eddig nézték vagy szemeztek vele mire készüljenek. 🙂

Tamás90 · Újonc (5 posts) · May 25, 9:47 PM

Sziasztok

Nora (50) domináns beállítottságú hölgyeménynél volt már valaki? Tapasztalatokat szívesen olvasnék, akár privátban is!

köszi

Lacibetyár · Újonc (114 posts) · May 23, 2:36 PM

Szia

Nyiregyen leszel csak vagy megy debrecenbe is?

koszi

pusza

Topic started at Feb 25, 2010, with 17428 total posts