Valeri
Mende40 · Újonc (91 posts) · 7 hours ago
SteveStifler · Újonc (49 posts) · Yesterday, 5:10 PM
Annyi időre azért az átlag feletti.
trevor · Újonc (22 posts) · Yesterday, 4:50 PM
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy ki az a hirdető aki nem csak kiírja, hanem tényleg csinál mélytorkos kényszerfranciát? Aki tényleg nem nyafog...
Köszi
juliusz78 · Újonc (61 posts) · Saturday, 5:06 PM
A fél óra
SteveStifler · Újonc (49 posts) · Friday, 6:38 PM
De fél, vagy egész óra volt annyi?
SteveStifler · Újonc (49 posts) · Friday, 6:37 PM
Van csaj pesten akinél a mell megérintése!( tehát nem az hogy mellbekúrod) is extra :D
juliusz78 · Újonc (61 posts) · Friday, 5:35 PM
Voltam az egyiknél. 32be került és jó élmény vokt. Nem nyafogott lehetett tolni , nyelte tövig és NFVSZ sima ügy.
Mende40 · Újonc (91 posts) · Friday, 6:08 AM
Ó pedig van bőven. De igazándibol nem kell a három betű van anélkül is sok. Talán annyi a különbség hogy ázsiai nem extrázik sokat, mig itteninél minden is extra és így lesdz még több is. Kettő van itt most akinél simogatás kölcsönös francia....... Mind mind extra.
Dmanci · Újonc (1 posts) · Wednesday, 1:53 PM
Sziasztok!
Trixi nevü hirdetőnél járt már valaki, esetleg vélemény?
SteveStifler · Újonc (49 posts) · September 9, 9:19 AM
Hát nem is tudom én még a bűvös három betűs lányoknál sem találkoztam ekkora rózsakerttel
Quegmire · Újonc (73 posts) · September 8, 9:06 PM
Ez nagyjából egyezik azokkal, akik a nevük után rakják a bűvös három betűt: v, i, p.
Pussylover · Újonc (58 posts) · September 8, 4:56 PM
Nem olcsó, 40/60.
miners · Újonc (6 posts) · September 8, 3:38 PM
Én is kíváncsi lennék de szerintem elég sok rózsát kérnek a randiért
pszicho · Újonc (15 posts) · September 8, 3:32 PM
Sziasztok! Időnként feltűnnek kínai lányok mostanában Pécsen. Valaki járt már náluk? Mozgatják a fantáziám de jó lenne tapasztalatokat hallani. Előre is köszi
Pédé · Tag (328 posts) · August 26, 11:33 AM
LiliExclusive masszázsra váltott. :/
Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, de az Ő esetében ez szerintem elég nagy érvágás vendég szempontból.
Magasan az egyik legjobb szexpartner volt.....
Mende40 · Újonc (91 posts) · August 23, 5:50 PM
Ö Niki. Döngetheted ahogy szeretnéd, elöröl hátulrol, felülröl. Bár mejik jukacskájába betegeted ha azt szeretnéd. A szájában is jó a kopreszió. Ö nem egy byafogos fajta. Hívd fel beszélj vele nem harap. Amit veválal azt meg is adja. Nekem sosem volt gondom vele.
Tota · Újonc (6 posts) · August 23, 4:06 PM
Sziasztok! Az Apróban “ Autosszex” címszóval hirdető lánykával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Érdemes meglátogatni? Mit tud? Mennyire eldugott a helyszín?
Köszi a valaszokat
garden85 · Újonc (4 posts) · August 20, 10:34 PM
Elég régi képekkel hirdet .. mennyire fedik még a valóságot ? Arcra? Egy dekorativ Milf mindig jo:)
juliusz78 · Újonc (61 posts) · August 20, 9:44 AM
Ilyen hölgyet én is keresek,de masszázs nélkül
Recefice · Újonc (10 posts) · August 18, 3:38 PM
Alma! Na őt ajánlom,nemrég voltam,lehet dönteni seggbe. Igaz ,nem mai csibe,de ha anális kell,nem finnyáskodik.