Szexpartner fórum sopron
Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok Srácok!
Bevallom férfiasan, hogy én már sok lányt kipróbáltam.
Nézegettem az oldalt, és megakadt a szemem Reni fotóján.
Felhívtam, sajnos házhoz nem jött, így én utaztam el hozzá.
Élőben azt láttam, amit a fotón (RITKASÁG).
A vele töltött idő ÉLETEM EDDIGI LEGJOBB ÉLMÉNYE VOLT.
Teljes oda adással csinál mindent.
Remélem ti is találtok ilyen csajszit.
Üdv mindenkinek.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Üdvözlöm az urakat,egy kis tapasztalat a Bécsi uti csajokrol.Jártam jo pár lánynál sajnos elég sok volt a negativ tapasztalatom az emlitett lakásban,a lányok hozzáálása illetve a kép valoságossága nagy részben csalodást okozott.Miután végképp lemondtam azokrol a lányokrol,feltünt az oldalon két lány Mia iletve Nelli,adatlapjukbol kiderült hogy egy hetet tartozkodnak a városba,igy meglátogattam egy napon mind kettöt.Hosszu idö ota elsö jo élmény volt e két igen szexis kedves hölgy.Örülnék neki ha többször jönnének a városba
Köszönöm Gebre Bár nem tudom ki vagy,de tényleg jó volt itt!Sok kedves vendégem van akik hiányozni fognak!
Show history…
Én is köszönöm Betty,,szuper vagy,
Show history…
Az utolsó két hetem sopronban...remélem emlékezetes lesz :) több mint 2 éve vagyok itt és jól éreztem magam veletek! Köszönöm minden kedves vendégemnek !
Léna
Szia Kata!
Te melyik hölgy vagy a hirdetők közül?
Show history…
csak masszázs azt kézzel kiverik
Show history…
Üdv!
Vulkánházról valaknek infója? Meddig lehet ott elmenni a lányokkal?
Sziasztok!
Valaki tudna valamit mondani Beatrixról? Nagyon örülnék neki :)
üdv!
Tiffani-ról vaaki valamit tud regélni?
Sziasztok Kellégák! ;)
jövő héten jó eséllyel megyek pár napra Sopronba, s gondoltam, kellemest a hasznossal... :D
Kb. egy évet visszaolvastam, de többnyire nem találtam itt azokat, a hölgyeket, akikről írtatok.
Az itt hirdetők közül tud valaki nfót adni a következőkről: Natika, Mercedesz, Ramóna, esetleg Tiffani és Barbi?!
Hol találok még soproni hölgyeket?
Segítségeteket előre is köszi!
Na hirtelen Ramóna lett a neve! :D
Sziasztok!
Ketrinröl valakinek van valami infója? Érdemes meg látógatni? :)
Gabriella Győrbe nem jössz valamikor? Mert mindenhol csak jót olvasni rólad.Itt is sikered lenne biztós. :)
Mercédesz jó választás nagyon kedves jó alak a hozzáállása is fantasztikus tiszta rendezett nyugodt környezet csak ajánlani tudom!
Show history…
Üdv.
Szandráról pár hete még Szandracica néven volt fent nem nagyon írt eddig senki.Tudna valaki róla írn pár infót ha volt nála valaki?Köszi
Szia!
Mind a 2 Hölgy jó választás!
Mercédesz remek alakkal,bomba mellekkel,Dézi,remek alakkal rendelkezik,és a punci is nagyon jó! :)
Mind a két Hölgy nagyon kedves,a lakás tiszta,jók a körülmények!
Annyit hozzájuk,h Dézi *rfekvése kicsit húzós.Mercédesz a normál árak.
Kellemes magömlést hozzájuk :)
Show history…
Sziasztok! Mercédeszről vagy Déziről van valakinek valami infója? előre is köszi!!
Topic started at Feb 25, 2010, with 3380 total posts