Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
MrThomas · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. május 09. 11:31

Sajnos a házszámot moderálták, így... pedig ** emeletes ház, laknak benne páran. ( M***moderálva*** is van ilyen ajánlat --tükrözi a számot) Sajnos régen a Lövöldén csinálták ugyanezt, akik most ott. --Nem értem miért kell kamu foto vagy retusálni! -- a FÉRFI keres egy szép ápolt NŐt, kedvességet stb. Ehelyett leharcolt *r*szl*nokkal kell találkozni. --Győrben, Sopronban Tatabányán szuper igényes csajszik vannak, a Királyok városában pedig csak...***moderálva*** :( -- Szomoru.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2014. május 10. 12:13

Ha tudod a pontos cimet küld rájuk a rendőrséget azt akkor talán eltakarodnak a városból

janó1 · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. május 10. 13:38

Sziasztok.Piactér környékén csajokat tudtok?

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2014. május 11. 18:36

Kata az pont a lejjebb emlitett kamu bandához tartozik ő nem ajánlott és a Viktoria sem annyira több beszámolóból itélve Edináról nem tudok semmit

MrThomas · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. május 12. 12:56

Edina is kamu fotóval hirdet. --Van egy lakótársa is a címen, az szintén.:(

ffffff · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. május 12. 13:31

voltam lillánál!Egy gyors francia volt, jól csinálta! Köszi! Aranyos csajszika!

Calvin · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. május 12. 16:49

Üdv mindenkinek!

Sajnos az Én tapasztalatom is az itt a városban, hogy a lányok többsége az nem úgy néz ki mint a képeken, és mintha nem is egy szolgáltatást adna, gyorsan a lényeg, kicsike szopás, aztán gyorsan dugjál meg, aztán siess öltözködni, mert már jönne a következő.

Többször szerettem volna egy - egy lánynál egy órát maradni, de mindig az volt, hogy annyi ideje nincs, na persze az nem annyira éri meg mint a félóra, amit kb 15 perc alatt szeretne elintézni aztán jöhet a következő vendég.

Pesten és pl Győrben is van olyan lány akihez szívesen viszajárok, mert Ők nem arra mennek, hogy csak f*zess, és siess, hanem tényleg szeretnek kényeztetni, és szeretik ha Én is foglalkozok velük, szóval teljesen úgy érzem magam velük mintha otthon szexelnék.

Én pl szeretem ha felizgatnak és nem egyből a farkamnak esnek, itt fehérváron még ilyent nem tapasztaltam, kivéve Dominikát, Ő talán az egyetlen, aki szexet szereti is csinálni, és nem csak a pénz dominálja. Jó azért csak a pénzért csinálják a lányok, de a vendég

azért pont azt nem akarja érezni, hogy muszáj valamit csinálni mert f*z*ttek, azért azt megérezni, hogy a lány kedvvel vagy kedvtelenűl csinálja. Van itt olyan lány, akihez elmentem (Niky 26), aki köszönőviszonyban sincs a fotókkal, és amikor megláttam az ajtóban, hát az élettől is elment a kedven, nem hogy a szextől, sarkon is fordultam. Azért az is ide tartozik, hogy minden lánynál nem voltam, de a tapasztalataim alapján és az itteni beszámolók alapján, lehet nem is fogok menni. Inkább ritkábban, de biztosra megyek, sajnos más városokba:(

Pp · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2014. május 12. 16:53

Csatlakozom a ! Edina, másik szolis csaj kamu. Budai egy lepraterep kerülni!!!! De Fehérváron egy normális csaj sincs...

Pp · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2014. május 12. 17:29

https://videkilany.hu/kozosseg/info/228248 

ilyen pipik mért nincsenek erre? :D 

mosolygós · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. május 12. 17:50

Igen,igazad van. Mindenkinek érdemes utánaolvasni róla a fórumon.

mosolygós · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. május 12. 17:54

Nagyon ajánlott, jó értelemben vett profi. Szabina, Viki, Zita, Melody, Pamela.

Pp · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2014. május 12. 17:56

köszi! :)))

mosolygós · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. május 12. 17:59

Viki nem kamus.

mosolygós · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. május 12. 18:01

Domi aranyos csajszi, a kecó nem egy luxushotel, de a lányt nagyon ajánlom.

mosolygós · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. május 12. 18:02

Ők jelenleg a legjobbak, nincs vonó bennük.

mosolygós · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. május 12. 18:03

Nem.

mosolygós · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. május 12. 18:05

Őt nem...

mosolygós · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. május 12. 18:15

Domi ajánlott.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2014. május 12. 18:42

Igen Szandika az az egykori eperke

nucibubus · Újonc (27 hozzászólás) · 2014. május 12. 20:18

Sziasztok Makktársak!

Szandika (Eperke) érdekelne. A képek alapján nagyon jók a dudái. Próbáltam visszaolvasni a régebbi bejegyzéseket, de elég ellentmondóak. Kérem, hogy írjon nekem egy megbízható véleményt az, aki járt már nála! Előre is köszönöm! További szép estét, kellemes m@g@mlést! :)

Téma indítva: 2010.02.26., 1986 hozzászólás összesen