Sziasztok,már kértem elöfizetést,kélek rakjatok fel,ha lehet,és még annyit,hogy egy Ági nevezetü Kecskemétröl,aki elöfizetéses egy darab a nyitó képe engem ábrázol,ezt bizonyitani tudom,lehet,hogy azért nem tudok hirdetni,mert más hirdet az én képemmel?
Üzenetek a szerkesztőségének
Edobaba · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. május 28. 14:37
Érett Barack · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. május 28. 12:08
Segitsetek kérlek talán én rontottam el valamit?
Eddig semmi gond nem volt!
Érett Barack · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. május 28. 12:00
Segitsetek kérlek,talán elrontottam valamit? Köszönöm a gyors együttmüködéseteket!
Érett Barack · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. május 28. 11:56
Kérlek benneteket hogy közöljétek a képemet mert 3 napja nem jelenik meg a vidékilányon ,eddig nem volt probléma!?
Maradok Tisztelettel: Érett barack
Lánykereső Szerkesztőség
· 2010. május 27. 08:58
Kedves Tavaris!
Persze, hiszen emberek vagyunk mi is, és nem mindig mindent veszünk észre azonnal.
Igyekszünk, ellenőrzünk, törlünk, tiltunk, de hát nem vagyunk tökéletesek, sajnos...
VL
Lánykereső Szerkesztőség
· 2010. május 27. 08:57
Kedves Tavaris!
A kérdésére a rövid válasz: nem lehet, mert a szabályok szerint tilos.
Kicsit hosszabban:
ingyenes felületen mindent megteszünk, hogy szűrjük a több példányos hirdetést, amennyire tudjuk, tiltjuk és töröljük is. Ugyanakkor előfizetett felületen nem áll módunkban megszabni, hogy azokon a felületeken, amit kifizet valaki, milyen hirdetés szerepel. Természetesen a törvénysértés itt sem engedélyezett! (Tehát nem állja meg a helyét az a többször elhangzott vád, hogy aki fizet, annak mindent lehet!)
Van olyan eset is, amikor nem derül ki azonnal, hogy ugyanaz a személy. Mi minden esetben erősen javasoljuk az egy példányos hirdetést előfizetőinknek is, mert semmi értelmét nem látjuk, de van, aki ennek ellenére ezt akarja.
VL
Tavaris · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2010. május 27. 00:46
Arra célzok, hogy szabályos-e mert azt látom, hogy kivitelezhető?
Tavaris · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2010. május 27. 00:43
Tisztelt szerkesztőség!
Kérdésem a következő: Egy hírdető különböző képekkel, eltérő névvel és telefonszámmal adhat-e fel 2 hírdetést?
Lánykereső Szerkesztőség
· 2010. május 26. 21:33
Kedves Kari-ka!
Van aki igen, és ott minden rendben is van! Eddig is tudtuk, de most újra tapasztaljuk is, hogy nagyon sok kedves, kulturált, együttműködő hirdetőnk van!
De sajnos még mindig sok olyan hirdető van, aki szitkozódik, fenyegetőzik, ahelyett, hogy felvállalná amit tett.
Mi próbálkozunk, reméljük, nem eredménytelenül.
VL
Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2010. május 26. 21:02
Ugy látom a lányok tanulják az uj szokásokat,az együttmüködést és a jómodort! :-)))
lya26 · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. május 26. 20:53
Köszönöm szépen hogy jóváhgytátok.
lya26 · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. május 26. 18:43
Tisztelt Vl szerkesztőség !
Sajnos a mai napon szintén nem került jóváhagyásra a hirdetésem pedig már reggel feltetettem és ilyenkorra már jóvá szóktátok hagyni nekem.
Ha valamit rosszul csináltam vagy a képem nem megfelelő akkor kérlek jelezétek minnél hamarab hogy ki tudjam javítani.
Köszönöm szépen a segítségeteket .
Lya
Lánykereső Szerkesztőség
· 2010. május 26. 18:25
Kedves Bianka!
Szívesen! Akivel nincs komoly gond, és aki képes kulturált együttműködésre, azzal általában megoldódnak a problémák! :-)
VL
Bianka · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. május 26. 17:44
Tisztelt szerkesztőség nagyon szépen köszönöm az aktíválást.... Bianka.
Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2010. május 23. 00:52
Szia Kinga baba!
Nem unatkozom mert mindig elfoglalom magam,a munkám köt a géphez ezért vagyok sokat a neten.Utánnad sem nyomozok de ami nyilvánvaló azt észreveszem,és a tisztán látás végett irtam meg.Nem én tehetek arrol hogy összekevertek magatok körül mindent,ezért ne rám haragudj.Ha már a tanulásnál tartunk,te is tanulhatnál pár dolgot:jó modort,és irni is megtanulhatnál.De a kéresedet tiszteletben tartom,és elfelejtelek.Amugy sem vagy akkora ász amekkorának képzeled magad,a simán felejthetö kategóriába tartozol.A véleményem ettöl még nem változik rólad,sött a hozzászólásaid után még rolott is.......
kinga baba · Újonc (13 hozzászólás) · 2010. május 22. 17:50
Karika te unatkozol???? Te itt ne oszdd a lapokat tudom mivan nem velem volt a baj te magaddal foglalkozz!! Amúgy már rendben van minden csak annyi volt a baj,hogy a barátnöm is rakott fel az én gépemröl hirdetést!! Amúgy meg mért nem rendörnek tanulsz,mert egész nap csak nyomozol! Nincs barátnöd hogy vele foglalkozzál??? Engem felejts el!!!!!!!!!!!!!!!
Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2010. május 22. 16:24
Kedves Kinga baba!
Ünnepi hétvége van,tehát szerintem keddnél hamarabb nemigen fogsz választ kapni.Addig legalább lessz idöd átgondolni a dolgokat,hogy hogyan taláj kiutat és hogyan magyarázd ki a sok nevet számot és regisztrációt.Egyébként kérésed szerint megirtam hogy mely oldalon található a hirdetésed.Szerintem az egyenes utnál nincs rövidebb,tehát nem a cserélgetés a megoldás hanem a korrekt hozzáállás.Vannak lányok akik már nagyon régota azonos névvel számmal hirdetnek saját fotókkal,nekik valahogy nincsenek problémáik a hirdetéseikkel.Ök nem is költözködnek állandóan.Igaz Ök a legjobb szolgáltatók között vannak nyilvántartva.
Tudomásul kellene venni a lányoknak(akinek nem inge ne vegye magára!!)hogy ha tisztességes szolgáltatást nyujtanak és korrekten álnak a dolgokhoz,akkor nincs szükség az állandó váltásokra.Nem lopásbol lehuzásbol,vagy kamuzásbol kell megélni hanem a tisztességes munkábol.Aki ezt nem hajlandó tudomásul venni az hamarosan elvérzik!Hálistennek ebben mostmár a szerkesztöség is partner,és falhoz állitja a lányokat.Ezt eddig is igy kellett volna.Sok kellemetlenségtöl óvhatták volna meg magukat is minket is és a tisztességes lányokat is.Akinek ez nem felel meg váltson pályát,vagy tárt karokkal fogadja Németország és Hollandia.Bár ott is tisztességesnek kell lenni mert amugy hamar hazapaterolják öket.
kinga baba · Újonc (13 hozzászólás) · 2010. május 22. 15:16
Tiszelt szerkeztöség! Küldtem e-mailt,de nem jött válasz! Mikor válaszolnak?
Tavaris · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2010. május 22. 00:36
Tökön döföm magam! Ez már tiszta cirkusz ami itt megy!
lya26 · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. május 21. 23:06
Tisztelt VL igen nálamis minden rendbenvan és mégegyszer köszönöm szépen.