Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
hajó · Tag (257 Forumsbeiträge) · 2015. Juli 02. 15:08

Azért Ginával kapcsolatban elhangzott itt jónéhány negatív tapasztalat is. Én nem tudom, csak mondom mert napokon keresztül mást sem lehetett olvasni a fórumon Pro és Kontra.

Törölt felhasználó · 2015. Juli 02. 17:55

Nem a vakvilágba írok,mert voltam nála. Igaz,hogy nem a megbeszélt időben tudott fogadni,fél órát csúszott,de azt hiszem ki lehet bírni,hogy fél órát várjon az ember. Pécsen feltalálja magát bárki. Viszont készséges volt és kárpótolt a várakoztatásomért cserébe. Jah és élőben sokkal szebb,mint a képeken!

Törölt felhasználó · 2015. Juli 02. 18:45

Köszönöm a válaszokat és a többiekről mit tudtok?

Törölt felhasználó · 2015. Juli 02. 20:40

Én úgy gondolom, ha kicsit másképp állna hozzá a vendégfogadáshoz, ami az egyetlen probléma volt nála, akkor közel az egyik legjobb partner köreinkben!

hajó · Tag (257 Forumsbeiträge) · 2015. Juli 03. 13:06

Sokunk kedvenc Kiarája végre ismét elérhető.

KIARA! Köszönöm neked a csodálatos napkezdést. Bárcsak minden napom így indulhatna! Aranyos vagy.

just4fun · Kvázi-tag (104 Forumsbeiträge) · 2015. Juli 03. 13:59

Tinánál (19) jártam, akit érdekel :

Ő van a képeken, tényleg ilyen fiatal, kissé kómás volt mert 0-24ben nyomja, de azért próbált lelkesedni. Valszeg félig ork, de nem az a fajta aki nem fürdik, lakás és fürdőszoba átlagos. Picit tapasztalatlan, az ágyban semmi extra, jobban jársz ha te vagy az aktív fél. Azért nekem bejött, szép szeme van és nem plafont bámulja végig, ár-érték arányban is egész jó!

szabeee1987 · Újonc (25 Forumsbeiträge) · 2015. Juli 05. 11:09

Üdv: Lia és Kyra vélemények?? Előre is köszönöm!

Törölt felhasználó · 2015. Juli 05. 12:35

Üdv. Kyra engem is érdekelne. Nagyon gusztusos a képeken :)

Martin123 · Újonc (1 Forumsbeiträge) · 2015. Juli 05. 14:03

Üdv. Engem az érdekelne hogy Lili baba űzi e még az ipart. Rég láttam fent az oldalon. 

Palkoo · Újonc (9 Forumsbeiträge) · 2015. Juli 06. 07:15

Sziasztok Vadásztársak!
Kamilláról írok egy véleményt, aki a kimagasló sz*lg*lt*tást nyújt. Már az öt csillag, hogy szerintem a többségünk által elvárt szempontoknak megfelelel.
Fő szempont szerintem, hogy kedves, odaadó és szexi legyen.
(A hozzászólásaitok, értékeléseitek alapján szűrtem Őt ki, hogy ne legyen felesleges idő, pénzkidobás és kellemetlen egy látogatás. Ne érezzem azt, hogy a "p*raszt" ***moderálva*** elvesszük nulla sz*lg*lt*tás mellett. Ne legyen HP, inaktiv, flegma hölgy, ha már kellemes időtöltést szeretnék.. Ne legyen olyan fekete hajú lány, aki sz*lg*lt*tás helyett feladatot teljesít. Ne a mennyezetet nézze...)

Kamilla a hirdetésében leírtakat maximálisan teljesítti. Valóságban sokkal szebb mint a képein. Valóban kellemes időtöltés vár az Őt felkersőre. Aktiv és kedves. Telefonban korrekt tájékoztatást ad. Minőségi sz*lg*lt*tást nyújt és figyel a higéniára. Nem az órát nézi. Nagyon ajánlott!

Ha tudtok még ilyen jó hozzáállású lányt, akkor írjátok meg, akár privátban is...

Öreghal · Újonc (22 Forumsbeiträge) · 2015. Juli 06. 11:39

Palkoo "Vadásztárs" írását, véleményét csak megerősíteni tudom.
Jelenleg és már egy jó ideje Kamilla az egyik legjobb sz*lg*lt*tó a városunkban.
Egy kezemen meg tudom számolni a Pécsen található, hasonló vagy azonos színvonalat nyújtó hölgyeket.

kimaradas10 · Újonc (1 Forumsbeiträge) · 2015. Juli 06. 13:40

Mártii-nál járt valaki?

Törölt felhasználó · 2015. Juli 06. 20:10

sziasztok Voltam Virág 22nél.

Kinézet megfelel a képeknek. A lakás szerintem igényesen berendezett.Hozzáteszem ismét előfordult némi késlekedés ,de ez engem nem zavart különösebben.

Az akció szerintem jó minőségű volt azonban 2 dolgot öszintén hiányoltam az egyik a csók nemléte (nagyon sokat dobna az akció szinvonalán)

a másik a szájba*lvezés nemléte ( ez a kevésbé fontos legalábbis alapvetően azért bátorkodtam ideirni mert jó fr*ncia esetén mint amilyen az ővé nehéz az embernek kontrolálnia magát)

összeségébe kiprobálásra mindenkép ajánlom a hölgyet, de figyelmezetek mindenkit hogy előfordulhat némi fennakadás pontosabban a megbeszélt idő után valamivel késöbb tud csak fogadni .

További kiprobálásra javasolt hölgyek most hirdetök közül:

Kamilla (nálam az etalon minden téren perfect) Hátrány nekem lényegébe lehetetlen elérni

Fanny ( A m*lytorkos fr*nciája frenetikus ,de a többibe átlagos és a hozzáálása szövegelése kissé lehangoló)

Jelenleg Más városban hirdet de nagyon ajánlott: Dior

A többi hölgy akinél voltam sajnos nem hirdet jelenleg.

Norkac · Újonc (1 Forumsbeiträge) · 2015. Juli 06. 23:15

Fanny (22) -nél járt már valaki? Vélemény?

just4fun · Kvázi-tag (104 Forumsbeiträge) · 2015. Juli 07. 20:35

Norkac:  keresés kulcsszóra -> Fanny

zsozso33 · Újonc (31 Forumsbeiträge) · 2015. Juli 07. 23:06

1 rossz élmény: Voltam mayácska18-nál. Hát nem is tudom... Szerintem nem az ő képei. Ha igen, akkor nem tegnap készültek. Husis a csaj, ami a képein nem tűnt fel. Baba arcúnak mondja magát, izlések és pofonok, nekem nagyon nem tetszett. Csúnya ráncos a hasa, mintha nemrég szült volna. Mellei sem szebbek. Popsi is rugózik jódarabig, ha megpaskolod. Összességében nagyon nem jött be. Persze nem az esetem, másnak lehet más véleménye lesz, de mindenképp le akartam írni, mert nagyon nem a hírdetés álltal a fejemben létrejött színvonal fogadott!

Törölt felhasználó · 2015. Juli 08. 07:57

Szia!!!  EGYETÉRTEK---nekem is csalódás volt.

just4fun · Kvázi-tag (104 Forumsbeiträge) · 2015. Juli 08. 13:32

Minek maradtál ha ennyire nem tetszett?

Törölt felhasználó · 2015. Juli 08. 14:30

Nem értem,miért maradsz annál a lánynál,aki nem tetszik?! Így soha,de soha nem fog kihullani a nem kívánatos szolgáltató,amíg nem fordulsz ki az ajtón,ahogy meglátod,hogy nem az a hölgy fogad,aki a képeken van. Ezek szerint a boltban is pick szalámi  helyett ha egy parizert kapsz te kifizeted a pick szalámi árát? 

Peti1222 · Újonc (1 Forumsbeiträge) · 2015. Juli 09. 06:39

Hello, tervezem meglátogatni Sissy(30) nevű hölgyet, és Tamara(40) nevűt.

Érdeklődnék van e valakinek tapasztalata a két hölgyről? Előre is köszönöm a válaszokat.

Szép Napot.

Thread gestartet um 2010.02.25., 8479 total