Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Atomfiu · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. július 09. 10:41

Haho,

Léna- Tina párosról van vkinek már infoja? Biztonságos a helyük?

köszi

snowman · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. július 09. 16:16

Tamara (40) hölgyet sikerült már elérnetek? Milyen tapasztalatokkal?

Törölt felhasználó · 2015. július 10. 13:43

Csak az lehet, ha megállás nélkül 2 pasi dohányzik a konyhájukban. A csajok még dicsekednek is vele.

Jobban jársz, ha másokat keresel. Csinosak, fiatalok, és kb ennyi. Ork mind a kettő, és amatőrök nagyon.

Olvass vissza, ha nekem nem hiszel. :)

pepe26 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. július 11. 16:39

Sziasztok!

Marilyn 28-ról (masszőr) lehet tudni valamit ?

Atomfiu · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. július 11. 23:29

nem hittem, kipróbáltam, bocsánat. Neked volt igazad. Nagyon amatőrök, kedves, rendes, de nem lelkes. Lábszéttesz-osztnenyulkál-nevárjsemmimást típus, koszos lakásban, koszszos ágyban...  nem ajánlott kategória. Uránban ennél  jobbat is lehet találni...

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. július 12. 10:58

Teljes az egyetértés. Én ugyanezt tapasztaltam. Nálam többszöri kopogás után még be is nyitott a másik csaj. Pedig még le sem járt az idő!

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. július 12. 13:23

Hát nem tudom, azért ennyire nem volt tragikus a helyzet ahogy lefestitek.Mondjuk én délelőtt voltam, csak az egyik lány volt "otthon" és senki más nem volt a lakásban. Nem volt patyolat tisztaság, de dzsuva sem volt sztem :D Két félvér csaj 19 év körül, hát persze h amatőrök. Aki  über pro-skilles nőt akar inkább 30 felett keresgéljen, tinikhez az ember másért megy, de ez az én véleményem.

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. július 12. 14:38

Lili (20)-nál jártam: Külsőre olyan mint a képeken, (bár pocsék képei vannak sztem) élőben 100x jobb, de nekem nagyon az esetem szal lehet elfogult vok. Arca is szép és hát az a kis pici kerek feneke pff  nagyon a gyengém .. Viszont sajnos a külső után már annyira nincs mit istenítsek a leányzón, hacsak nem a példás higiéniát.Természetre sajnos elég gáz, szolgáltatónak nem mondanám, megmondja mit hogy csinálj és ha nem úgy történik látod rajta h megfojtana :D Egyszóval tipikus fiatal bombázó aki nagyon amatőr még. Dilemmázok rajta h visszatérjek e, mert igencsak vegyes érzésekkel távoztam. Csak nagyon toleráns makktársaknak ajánlom!

diaksrac · Újonc (11 hozzászólás) · 2015. július 12. 18:25

Sziasztok!
Veronika (20) tényleg megvan 175 cm magas? Lehet hogy furcsa a kérdés, de én 193 vagyok, átlagnál kicsit magasabb csajra volna szükségem. :D

bthomy · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. július 12. 19:05

Hali Urak,

Kit ajánlanátok Pécsett aki hétköznap este felé elérhető és korrekt?

Előre is köszönöm.

Lovelace · Újonc (25 hozzászólás) · 2015. július 12. 19:53

Kilóg a lóláb a tináknál, a lóvé a lényeg, minél előbb túl lenni a melón, főleg, ha a  "baràtok vàrják ***moderálva***".

Legalábbis nekem a kedvem is elmegy ettől a stílustól . Nem ajànlott kategória egyik sem.

Aero14 · Újonc (44 hozzászólás) · 2015. július 12. 22:21

***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!*** Nina23

Szia. Veronika 20 tényleg van 175 cm magas. Én 190 cm vagyok és kb. Van 175 cm. A fél óra *nnyi nála mint a törpe a mesében az óra pedig *nnyi mint egy tucat. A hozzáállas nem a legjobb add a ***moderálva*** es menj. Lakás tiszta stílus jó mert beszédes csak a szexben nem teszi oda magát. Fr*ncia inkább gyengéd. Nem kezez. De a natur változat már ***moderálva***. A csók is plusz. Kinézetre helyes alkatra nekem oké volt. Ha a vendégeket jobban kiszolgalna a hozzaallas terén nagyon ott lenne a top csajok között. Lehet en fogtam ki rossz napot nála. Ezt mar nem tudom meg. Ha gondolod es magasabb csajt keresel próbáld ki. Sok sikert. Ha kedvesség is lényeg a magasság mellett akkor nem ajanlom. Kinézet es magadsag oks. Remélem segitettem. 

Aero14 · Újonc (44 hozzászólás) · 2015. július 13. 12:04

Kedves Nina23,

Nem lejáratnás volt a célom a hozzászólással. Ezt tapasztaltam Veronika 20-nál. Írtam, hogy kedves, csinos, de a sz*lg*lt*tásban, figyelmességben, átélésben sokat kell fejlődnie, ha visszajáró vendégeket is szeretne... Szép napot! 

Törölt felhasználó · 2015. július 13. 14:16

Srácok!

Gina visszajött Pécsre?! :)

Törölt felhasználó · 2015. július 13. 16:04

Ez amolyan kérdés szeretne lenni...
Aki esetleg tudja, ne tartsa magába... pls

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. július 13. 22:05

Kedves Aero14!

Jelezni szererném Neked és az összes többi úriembernek, hogy mindenki azt kapja mindenhol ahogy viselkedik. Elképzelhető hogy nem a legjobb napján látogatsz meg egy lányt, de akkor ha nem tetszik valami jogod van eljönni! Ha maradsz és viselkedsz nem hiszem hogy bármiféle rossz érne!

Többször voltam a kedves hölgynél soha nem tapasztaltam az áltad említetteket! 

Ahogy jó páran egyesek csak lejárató hadműveletet folytatnak bizonyos lányok ellen, nem értem miért van erre szükség! 

Véleményem szerint jelenleg Veronika és Virág a város két legjobb ifjú szolgáltatója :)

Aki nem hiszi járjon utána!!

balage87 · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. július 14. 09:29

Sziasztok!

Veronika(20) másnak is elérhetetlen, vagy csak nekem nincs szerencsém? :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2015. július 14. 13:46

Kedves Aero14!

A Szerkesztőség által beszúrt megjegyzés azt jelenti, hogy egy Nina23hoz kapcsolódó ipről íródott ez a hozzászólás! Szerintem több kommentár nem is kell ehhez. Az ilyen megjegyzések nem véletlenül kerülnek kiírásra...

Üdv

ilko

PS: Ha szerinted nem így van, akkor a Szerkikkel kell lelevelezned, de tartok tőle nem hasraütésszerűen írják oda a megjegyzéseiket 1-1 kommenthez.

massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2015. július 14. 18:30

Voltam nála . Jó volt . Csak masszázs . Korrekt lány, a hely is diszkrétnek tünt . A képeken ö van !

Törölt felhasználó · 2015. július 14. 19:58

Alma mindenképpen szóba jön. Nagyn ajánlott.

Téma indítva: 2010.02.25., 8477 hozzászólás összesen