Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
balika24 · Újonc (24 hozzászólás) · 2015. július 03. 07:55

Suzyrol és Tiffanyrol valakinek van infoja Sárvárol? :)

hopszlahop · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. július 01. 18:03

https://videkilany.hu/8573-j-lo valaki tud róla kis infót adni?

Baknyúl · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. június 29. 19:45

Sziasztok! Már nézem az oldalt egy ideje, de csak most szólok hozzá.

Nem konkrét lányról kérdezek, hanem a sárvári Menta night clubról. Járt már ott innen valaki, vitt el már el lányt onnét valaki?

lópikula · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. június 29. 09:05

Sziasztok,

Szeretnék infót kérni, Ewy 35-ről! Volt valaki nála? Tényleg olyan jól néz ki, mint a képeken? Nekem nagyon bejön!

Előre is köszönöm!

Üdv.

vinnyos · Újonc (20 hozzászólás) · 2015. június 27. 18:26

Ugyanezt a két hölgyet ajánlanám ebben a sorrendben!! 

Strigx · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2015. június 27. 16:45

Gabriella (32) és Evelin (26). 

CrashBandicoot · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. június 27. 02:35

Sziasztok! Tudtok ajánlani csajt, aki nem adja magát drágán és jó is vele!?

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. június 26. 20:42

Az sem baj. Hisz nem lehet egyforma az ízlésünk. Ha mindenki Lindát akarná, akkor valószínűleg sokan maradnánk küszöbön kívűl. Így viszont aki el akarja érni az el is tudja. És Te is beférsz Evelinhez: Tehát mindenki ÖRŰL!

vinnyos · Újonc (20 hozzászólás) · 2015. június 26. 06:19

Akkor örüljünk van, hogy egy negatív reklám többet ér mint 10 pozitív. Én mondjukEvelinnek jobban örülök :-) 

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. június 25. 20:25

És LINDA 29 Újra itt van, hogy a mi kedvünkben járjon!

dzso · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2015. június 24. 13:08

Gabriella(32) Sopronba mikor vagy?

retenika · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 22. 15:56

Lindánál voltam. Én nagyon jól éreztem magamat. Mindent megtett, hogy a kedvemben járjon, kitett magáért. Teljesen elégedett voltam a hozzáállásával, kezdeményezőkészségével, testével. A melle különösen csodás. Velem azt érzékeltette, hogy nem feltétlenül csak munkaként csinálja, hanem saját örömére is. A fürdő körülmények lehetnének jobbak, de célnak megfelelt.

vinnyos · Újonc (20 hozzászólás) · 2015. június 22. 11:09

Akkor elnézést, de igen jártam nála, nekem nem jött be. Az meg, hogy konkurencia, én maradok az építőiparban, a testemből valószínűleg nem élnék meg! 

Fikuszkukisz · Újonc (42 hozzászólás) · 2015. június 22. 09:28

Tán csak nem konkurencia vagy ezzel az egy egész hozzászólásoddal? Erős a gyanúm, hogy a közelében sem jártál a hölgynek, csak a hitelét próbálod rontani. Szerintem vagyunk itt egy páran akik személyes tapasztalat alapján cáfolhatjuk minden állításodat

amit leírtál. Igaz nem jár erre sűrűn, de olyankor más városban nem is hirdet, legalábis ezen az oldalon. Az meg hogy leh**ós lenne, meg hanyagolható kategória az n**tó baromság. A múlt heti felhozatalból nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy a legkorrektebb sz*lg*ltató akinél az utóbbi időben jártam.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. június 21. 19:55

Nekem van (JÓ) de most egy darabig megint nem lesz.

vinnyos · Újonc (20 hozzászólás) · 2015. június 21. 19:44

L29 hanyagolható kategória szerintem, mint a többség egyszeri lehúzásra van berendezkedve. Sajnos ez a helyzet, ma itt holnap máshol! Persze van kivétel pl :Gabriella 32 reális *r jó test,tekintélyes IQ. Vele nincs az az érzése az emberek, hogy csak egy guminővel van. 

Törölt felhasználó · 2015. június 11. 20:09

piszkosul öreg vagy! pont mind én :( javaslatom :

https://videkilany.hu/1118-nati

Törölt felhasználó · 2015. június 09. 23:37

rettegjünk a vándor madaraktol.

hidd el a félelem nem oktalan.

ecer itt ecccccer ott vajon miért?

hát nem jó? hát nem jó!

Strigx · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2015. június 08. 22:09

Titeket nem irritálnak az olyan hirdetések ahol első sorban nagy betűvel írják, hogy csak most, először és utoljára, csak pár napig vannak a városban? 

Mintha csak azt írnák, hogy gyertek balfékek gyorsan lehúzunk titeket aztán továbbállunk is sohasem láttok minket újra. 

Aki jó az ilyet nem ír ki mert úgy is visszatér. 

Én még régebben bedőltem ilyen hirdetéseknek 1-2x de már régen nem, mind negatív tapasztalat volt, most már ugrok is a következő hirdetésre ha ilyet meglátok. 

Valakinek hasonló tapasztalata, vagy csak nekem nem volt szerencsém velük? 

joke25 · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 06. 19:01

Sziasztok.

Niki vagy Maya nevü hölgyekröl valakinek,valamilyen tapasztalata?Ha volna szivesen olvasnák róluk párat.

Előre is köszönöm

Téma indítva: 2010.02.26., 2454 hozzászólás összesen