Lányok Szombathely

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Szombathely városából
Hirdetés
31

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Szombathely városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretne válogatni hirdetőink közül, használja a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Norbi · Szombathely
+36 70 615 0104 ipkukac@freemail.hu
Október 15, 06:54
Hölgyek-Urak kívánságát teljesíti egy 40 éves magyar srác, Szhely melletti magánlakásán, csendes nyugodt környezetben! Maximális diszkréció! Bátran hívj vagy írj, bármit megbeszélhetünk. kor-alkat mellékes! Házhoz is megyek!
Helena Masszázs · Szombathely
+36 70 294 1733
2017.05.24. 12:27
Szombathelyen légy a vendégem egy erotikus masszásra, esetleg valami más kikapcsolódásra. Diszkrét környezetben várom a számkijelzett hívásokat!
Viki · Szombathely
+36 30 678 9074
Október 17, 19:25
Sziasztok Drágák!
Viki vagyok, újra itt!
45 éves. Kérlek értően olvassatok! Átmenetileg csak a féltett kincsetekkel tudok foglalkozni, de az bőven kárpótlás a mostani hiányosságaimért! 😊
Diszkréció, ápoltság adott és elvárt! Sms-re, magán számra nem reagálok! Ha nem tudsz jönni mégse a megbeszélt időben, kérlek jelezd, ha nem teszed, tiltólista! Délutáni órákban vagyok elérhető! PUSY

Szombathelyi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a Szombathelyi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szombathely fórum utolsó 5 hozzászólása:

Tibike40 · Újonc (2 hozzászólás) · Szerda, 14:25

Üdv!

 

Valakinek van tapasztalata Lady Ivettel.

 

Választ előre is köszönöm

Mukunya01 · Újonc (75 hozzászólás) · Kedd, 20:40

Nem tudom lehet... Más az ízlésünk! Meg igazából végre örültem, hogy egy normális hirdetővel futottam össze aki nem lehúzni próbál hanem a rózsaszálaknak megfelelően és az elvártaknak teljesít :D mostanában nem volt szerencsém tehát örültem neki!!! Amúgy az is lehet épp rossz kedve volt vagy nem voltál neki szimpi passz... Én meg voltam elégedve mindennel.

 

rolda · Újonc (9 hozzászólás) · Kedd, 19:12

Hát kedves Mukunya. Ha számodra ő egy szuper csaj vagy különböző az ízlésunk vagy nem is tudom. Semmi extra, semmi különös. Mondhatnam egyszerű. Kinézetre is. Te is tudod. Nem részletezem. Lehet máshol jártunk. 

 

Valaki10 · Újonc (1 hozzászólás) · Október 13, 12:32

Sziasztok!

Nomi nevű hirdetőhöz tud valaki számot adni?

Popsibaszó · Újonc (28 hozzászólás) · Október 12, 20:07

Így van már háromszor töröltette a  bejegyzésemet meg privátban is elküldött melegebb éghajlatra!!🤣🤣

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).