Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ragadozó1 · Újonc (18 posts) · May 5, 2012 3:09 PM

Mi volt a baj "Adánál"?Sokminden.A kép erősen retusált,a mondhatnám úgy is,hogy a valósághoz képest a felrakott kép erősen meg van nyújtva.A csókról fogalma sincs,a franciája átlagon aluli,kedvesség ,kezdeményezés,társalgás,ilyenek nemléteznek.Kényeztetésemre abszolút nem reagált.Nem lebeszélni akarok senkit,de bőven van viszonyítási alapom.Ő tipikusan az a csaj akit csak a ***moderálva***érdekel.Egyszer lehúzni az aktuális partnert aztán úgysem várja vissza ugyanazt a vendéget.Rövid távra tervez,és odébb áll.Az ismeretlen mindíg "zsákbamacska"Most nemjött be.Szép napot mindenkinek.

Csob22 · Újonc (9 posts) · May 4, 2012 8:52 PM

Larissaról mi a véleményetek?

bééla · Újonc (2 posts) · May 4, 2012 6:19 PM

Írtad, hogy voltál Adánál és nagyon nem ajánlód.

Tudnál bővebbet írni, hogy mi volt a gond vele, mert a képei isteniek...

Kérdés, hogy ő van-e a képeken?

ragadozó1 · Újonc (18 posts) · May 4, 2012 6:02 PM

Hogy Nina milyen?Én mikor elősször megpillantottam,hát mit is mondjak: sokkolóan szép.Ami pedig a popsiját illeti 10/10-es.Egyetlen nehézség nála a hozzá való bejutás.De megéri próbálkozni.Üdv.

exboyfriends78 · Újonc (37 posts) · May 4, 2012 4:08 PM

sziasztok,

Mirabelláról van vkinek infója?

járt már nála valaki?

nagyon szép a képeken dehát az nem mindig elég mint tudjuk...

köszi

k28 · Újonc (3 posts) · May 4, 2012 11:37 AM

Nina amúgy milyen? A képek alapján elég jó, a feneke "díjnyertes", a cicijét viszont nem tudtam eldönteni milyenek,

a képekből.........

k28 · Újonc (3 posts) · May 4, 2012 11:29 AM

Miért, mi volt a baj Adával? Nekem a képek alapján ő tetszik a legjobban, de jó,hogy figyelmeztetsz.....

ragadozó1 · Újonc (18 posts) · May 4, 2012 8:49 AM

Üdv mindenkinek!"Nina21"hez akartam menni.de sajnos nem bírtam elérni.Ezt csak akkor bántam igazán miután hejette elmentem Adához.Ezzel minden megvan mondva.Én NAGYON nem ajánlom.

cscs04 · Újonc (7 posts) · April 29, 2012 1:33 AM

sziasztok,Rita25 vagy Szimona35 ről tudna valaki infót? (milyenek a lányok)

Gréti32 · Újonc (35 posts) · April 27, 2012 4:16 PM

Sajnos a Kleopátra képe igen csak eltér a valóságtól mivel a képen Gárgyán Rita testépítő bajnok látható!!!!

ragadozó1 · Újonc (18 posts) · April 23, 2012 1:37 PM

Üdv mindenkinek!Én nem voltam a masszázsszalonban,de felhívtam őket.No szex csak simi,és a végén kézi levezetés.Ízlés dolga, ill igény.Nekem ez így hiányos, főleg annyiért,úgyhogy gyorsan le is beszéltem róla magam.Nem is ez a lényeg hanem ,hogy ismét van"Nina 21".

cscs04 · Újonc (7 posts) · April 22, 2012 10:11 PM

sziasztok,érdeklődnék ,hogy valaki járt -e már  alux masszázs szalonban!?

Érdekelnek milyen a csajok,mire van lehetőség? 

Wolker · Újonc (43 posts) · April 22, 2012 6:19 PM

Mit látok, Nina21 visszatért!

:)

Zsoltiék · Újonc (10 posts) · April 21, 2012 1:09 PM

Sziasztok! Gina 19-ről, illetve Lorena-ról tudna valamelyikőtök bővebb, hiteles beszámolót írni? 

Mindkét lány hirdetése izgalmasnak tűnik! de volt már részem pár csalódásban, ezért is örülnék hiteles beszámolóknak. 

Köszi előre is nektek. 

nagymedve · Újonc (10 posts) · April 19, 2012 10:12 PM

A képeken ő van. Erdélyből jött, amikor pár hete jártam nála, még csak egy-két napja volt Győrben, édesen szemérmes volt. Nagyon jó a franciája, s szeret lovagolni. A cicijei imádni valóak, szereti ha a kényeztetik, s ha jól emlékszem, mérettől függően popót is vállal.

exboyfriends78 · Újonc (37 posts) · April 19, 2012 10:45 AM

LORA (23)- val kapcsolatban van vkinek infoja?

köszi

angyalkirály · Újonc (11 posts) · April 18, 2012 4:09 PM

Sziasztok győri csajok és skacok!

Ahogy elnézem az itteni felhozatalt kicsit irigylem a győri és környékbelii srácokat, nagyon sok itt a jó csaj! Csajszik nem akartok kicsit délebbre költözni, mondjuk mit szólnátok Szombathelyhez, vagy Zalaegerszeghez? Mind a két város tárt karokkal várja a jó bukszákat, nagy a kereslet és szóval egy kicsit szűkös a kínálat. Zalában szó szoros értelemben hiány van lányokból, pedig az itteni srácok is szeretik a jót, de nem fognak zegről elautózni győrbe még egy jó numeráért sem! / Tisztelet a kivételnek! / Szóval várunk benneteket, addig is mindenkinek csók és szép napot!  

Bill88 · Újonc (1 posts) · April 18, 2012 7:28 AM

Ginánál voltam a napokban. A képek tükrözik a valóságot, hibátlan teste van. A mellei igaziak, sokkolóan gyönyörűek, az ember alig akar lecuppanni róluk. Nem igazán voltam formában, de Gina egy (vagyis két) csodás franciával bearanyozta a napom. Remegő lábakkal távoztam.

muxlix22 · Újonc (22 posts) · April 16, 2012 4:53 PM

de ott nem csak masszás van nem??

Tomka71 · Újonc (21 posts) · April 16, 2012 12:20 AM

Sziasztok! Voltam Nikinél a klopátra szalonban győrben! Nagyon elégedett vagyok vele! De tudja valaki vannak ott más lányok is????

Topic started at Feb 25, 2010, with 6496 total posts