Tisztelt diana48!
Belső üzenetben válaszoltunk a hozzászólására. Itt csak annyit jegyeznék meg, hogy az oldal szabályzata mindenkire vonatkozik, még ha előfizető is!
Tisztelt diana48!
Belső üzenetben válaszoltunk a hozzászólására. Itt csak annyit jegyeznék meg, hogy az oldal szabályzata mindenkire vonatkozik, még ha előfizető is!
Tisztelt izácska!
Belső üzenetben válaszoltunk a hozzászólására. Itt csak annyit jegyeznék meg Önnek is, hogy az oldal szabályzata mindenkire vonatkozik, még az előfizetőkre is! Az oldalunkon nincs napi díj, valamint a várakozás időtartama alatt nem csökkent az egyenlege!
Tisztelt szerkesztőség!
Napok óta nem tudok ingyenes hirdetést feladni, mert a telefonszámom a legördülő menüből csak Skype elérhetőségi formátumban jelentkezik be, normálban nem. Így nem tudok hirdetést feladni.
Mielőtt megkérdezné, ez a mobilszám nincs a Skype-omhoz hozzárendelve.
Válaszukat köszönöm! Debreceni Dorka
Kedves Dorka!
Köszönjük, hogy felhívta figyelmünket erre az esetre, a problémát megoldottuk.
A jelenséget maga a Skype okozta, mert a Skype a telepítéskor automtaikusan beépít a böngészőkbe egy programot, ami minden telefonszámot átalakít kattintással hívható formába.
A kellemetlenségért elnézését kérjük.
helló!.4 napos ingyenest szeretnék feladni.De már 22 órája várom hogy jóváhagyják....ez miért van??mire jóváhagyják lassan letelik a 4 nap
Tisztelt zoé38!
Ön nem várhatja 22 órája az aktiválást, mivel a feladás óta nem telt el annyi idő. A hirdetése engedélyezve is volt, majd a módosítását követően vissza került aktiválásra. A hirdetése elutasításra került, mivel az oldal szabályzatát Önnek is be kell tartania
Tisztelt szerkesztőség!
Érdeklődnék, ha az adatlapomon módosítást végzek az mennyi idő múlva kerül jóváhagyásra, ugyanis a hirdetésemet nem látom az oldalon.
Ezenkívűl csak megjegyezném segítő szándékkal, hogy ha a Mozillán nyitom meg az oldalukat valamiért nem ugrik fel ez az ablak amibe az üzenetemet gépelem éppen.
Üdv!
mivel vétettem az oldal szabályai ellen??
Tisztelt zoé38!
Amennyiben itt szeretné egyeztetni, rendben.
Ön olyan képet töltött fel az ingyenes hirdetéséhez, melyen nem egy, hanem több fotó is szerepelt. Ez olyan, mintha több képet töltene fel.
A másik, hogy ingyenesen egy hirdető csak egy hirdetést adhat fel függetlenül a regisztrációk számától!
Egyébként meg javaslom az ilyen problémák egyeztetésére a belső üzenet küldését, főleg, ha szabálytalan hirdetésekkel próbálkozik.
Tisztelt Akire!
Az aktiválást egy munkanabon belül vállaljuk.
Az észrevételét köszönjük szépen, továbbítottuk a programozók részére. Amennyiben kérdésük lesz, úgy keresni fogják belső üzeneteben.
Üdvözlettel
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Vidékilány.
Írtam önöknek személyes üzenetet a díjbekéréssel,befizetéssel kapcsolatban.Várom milelőbbi válaszukat személyes üzenetben,köszönettel.Nicol
Tisztelt Nikol!
Köszönjük, üzenetben válaszolunk a levelére
Tisztelttel:
Kedves Szerkesztőség!
Még pénteken írtam üzenetet, gondolom, elfoglaltságuk miatt nem olvasták még el.
Jó szándékból írtam, mindenhol nem lehetnek ott, így talán elkerülte valami a figyelmüket.
Üdvözlettel
Linda
Tisztelt Ketónéni!
Köszönjük a levelét és az észrevételét! Elnézését kérjük, hogy nem válaszoltunk az üzenetére. Dolgozunk rajta, reméljük mielőbb sikerül kitalálnunk valami megoldást, ami hosszú távon is eredményre vezet. Addig is minden információ, észrevétel hasznos a számunkra.
Tisztelttel
Tisztelt Szerkesztőség.
Írtam önöknek,várom szíves válaszukat.Köszönöm.
Tisztelt Szerkesztőség.
Fontos dolog miatt írtam önöknek személyes ünetetet,kérném mielőbbi válaszukat.Nagyon köszönöm.
Az úttörő ahol tud, segít. :)))
Én is köszönöm. :)
Kedves Szerkesztőség!
Remélem, nem szabadságolnak, ment üzi ismét, olvasatlan.
Ja, meg tegnap fizettem, az egyenlegem meg még mindig 0 Ft.
Szeretnék szerepelni. :)
Köszönöm.
Linda
Ugyanez a problémám mint katonéninek...tegnap fizetem és még mindig semmi..Ha lehetséges jo lenne minél hamarabb vissza rakni a hirdetésemet...előre is köszönöm!