Üdvözlöm!
Érdeklődnék ha 28-án jár le a hirdetésem akkor ma 26-án miért nincs már fent?????????????????????????????
Petra voltam szolnokról
Üdvözlöm!
Érdeklődnék ha 28-án jár le a hirdetésem akkor ma 26-án miért nincs már fent?????????????????????????????
Petra voltam szolnokról
Kedves Petra!
Egy szolnoki Petra néven feladott hirdetést találtunk, de neki tegnap (2011.04.25.) járt le a hirdetése, ezért nem látható. Ha ez nem Ön, javasoljuk a további egyeztetést emailben.
VL
Üdv.
A régi regisztrált számomat szeretném megváltoztatni, az új számra azt írja hogy végleges tiltólistán van !!! Miért?????????????????
Kedves Szerkesztőség!
Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy QCpassed Lelkes újoncot szíveskedjenek előléptetni Taggá, engem pedig Lelkes hirdetővé (mert megérdemeljük)!
Köszönettel
Katónéni :D
:)
Kedves szerkesztőség!
Mért került le a fotógarancia,ha csak kezdő képet cseréltem a már fent lévő fotógaranciás képeim közül???
Petra szolnok
Kedves Szerkesztőség!Érdeklődni szeretnék hogy a hirdetésemet szüneteltettem Április 22. 17 ora 44 perctöl a mai nap május 16ig 15 oráig iszeretném tudni ilyenkor mi történik a felnem használt idővel ami kivan fizetve.Természetesen megvolt az okom amiért leálitottam a hirdetésemet. Kérdésem hogy a kifizetett idött(23nap) amig nem volt aktiválva, azzal most mi lesz? Várom válaszukat,tisztelettel BESTIA
Van még nekünk Szerkesztőségünk?Sorozatba követik el a lányok a szabálytalanságokat és nem történik semmi.Ingyen reklámnak haszálják a fórumot,több ingyenes hírdetést raknak fel ugyanaz még a szöveg is szóról szóra,olyan képeket látok amit állítólag nem szabad/intim rész kitakarás nélkül/.Vagy lemaradtam valamiről?Azért mi/más lányokról is besz./ keményen le lettünk tiltva többszörös reg miatt, pedig soha nem volt fenn kettő hírdetésem.
Szia!
Én közel két évig voltam előfizető, azért írok, meg mert hétvégén nem valószínű, hogy a Szerkesztőség reagál.
Amit kaptál e-mailt, nem volt Díjbekérő?? Ha arra rákattintasz, látod a nevet, bankot, bankszámlaszámot. A leggyorsabb, ha nem utalsz, hanem bemész a bankba és ráteszed a számlájukra a pénzt. Legkésőbb néhány óra múlva aktív a hirdetésed.Nekem volt olyan, hogy mire hazaértem a bankból, már aktiválták. Szerintem, most se megy máshogy.
Remélem, segítettem.
Tisztelt szerkesztőség! Mért van az hogy szabályellenesen ugyanazokkall a képekkel több hirdetés is lehet fent????
Tisztelt szerkesztöseg!
szeretnem ha elküldenek az e-mail cimemre a bankszamla szamot mely az alabbi:bettylove9@freemail.hu.
elöre is köszönöm.
Tisztelt Betty!
Belső üzenetben válaszoltunk a kérdésére
sziasztok! nagyon jó,hogy 10 napig vagyok Miskolcon és 1 hete várom a tel.szám aktiváló sms-t...nem lehet hirdetést feladni,tiszta vicc!!!!!!!
Köszönöm a gyors reagálást. üdv. :-)
Tisztelt VL!
Kétes hirdetőként van feltüntetve a hirdetésem,de nem tudom az okát,hogy miért.Meg tudnák ezt magyarázni nekem?
Köszönöm!
Tisztelt Nitta!
A kép, amit feltöltött megtalálható az interneten és olyan formában, hogy nincs az arc előtt a nyíl. Így egy igen ismert hölgyet ábrázol, ezért kapta meg a kétes jelölőt.
Tisztelt VL!
Örömmel és elképedéssel olvasom,hogy megtalálható az interneten a képem,ráadásul ismert hölgy vagyok.:)Boldog lennék,ha megtudhatnám,hol is találhatom meg ezt a rólam készült fotót egész pontosan.Mert ez bizony nagyon érdekelne.
Tisztelt Nitta!
Még tegnap, belső üzenetben válaszoltunk Önnek a további lehetőségekről
Tisztelt szerkesztőség pont ezért irok én is fizető vagyok jo ideje már a mai nap 2 orakor cseréltem uj képeket és azota se vagyok aktiválva viszont a mai napra ugyanugy levonják a hirdetés összegét...mért van ez???