Szexpartner fórum veszprém

Veszprémi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
zolicola · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. június 23. 23:07

nem de tervezek hozzá menni nagyon érdekel már a hölgy

zolicola · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. június 22. 10:21

értem sajna róla nem tudok semmit, de majd ha lesz szeretnék hozzá el menni 

Laczaa · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. június 21. 16:21

Jelenleg Komáromban van. ( 20 éves)

zolicola · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. június 20. 18:08

szia melyik Rékáról van szó én az idősebbikről 

zolicola · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. június 20. 18:06

köszi már tervezek hozzá menni remélem még marad itt Veszprémben 

pepe001 · Újonc (6 hozzászólás) · 2016. június 12. 12:46

köszönöm Uram! 

ZVP · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. június 12. 11:57

Nagyon kedves és odaadó hölgy. A képei a valóságnak megfelelnek, hatalmas és formás keblei vannak, jó szívvel tudom ajánlani.

Az áral veszprémi viszonylatban korrektek, nem magasak.

pepe001 · Újonc (6 hozzászólás) · 2016. június 12. 10:15

Sziasztok! Kittyről valaki valamit ? Jöhet privben is.

Köszi

csucsuka · Újonc (8 hozzászólás) · 2016. június 12. 06:18

Megtudná adni valaki Mona telószámát aki naturfranciát szokott válalni Veszprémben autóban.

Sajnos itt már nem találom.

Köszi.

nagy*béla · Újonc (16 hozzászólás) · 2016. június 01. 00:13

Én voltam nála .Nekem bejött.

Krisztian_Új · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. május 30. 14:53

Nati (23)-nál volt valaki? Nagyon megtetszett a hölgy...

ciktor · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2016. május 29. 09:56

Keresd a piroslámpán,M néven. Talán egy hete kezdett újra hirdetni.

csucsuka · Újonc (8 hozzászólás) · 2016. május 29. 05:08

Sziaztok.

Nem tudjátok Mony hová tünt?

Franciát válalt autóban Veszprémben.

ciktor · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2016. május 26. 12:01

Vivien 21 nagy csalódás nekem! Úgy áll a dolgokhoz,hogy szinte nem felel meg semmiben!Mindjárt azzal nított,hogy hogy jöttem be az épületbe,és miért a liftet használtam,miért nem gyalogoltam fel odáig!Szerinte nagyon zörög,és felfigyelnek rá!Le voltam döbbenve. Még nagyon kezdő lehet,mert ugyan kif*zettem,de elkezdett kifogásokat keresni! Végül kiderült,hogy nem is akar franciázni! Akkor elkezdte nagyon durván verni,de mondtam neki hagyja abba mert fáj! Még csodálkozott is mikor mondtam neki! Akkor ráhúzott egy gumit,és immel ámmal elkezdett franciázni! Ami szintén nagyon gyatra volt,abbahagyattam vele! És félős nem  is értem miért,én ezek ellenére is kedvesen viselkedtem vele! Nem érdemli meg! A vége az lett elegem volt belőle ,és visszakértem a pénzből abbahagyattam vele modtam nem ért ez az egész semmit ami nekem is megfelelt volna! Végül vissza adta és távoztam. Lehet,hogy később javul,de most nagyon gyatra a hozzáállása! Meg egy félős liba nekem nem jött be!

Goodness · Újonc (14 hozzászólás) · 2016. május 04. 13:54

Kedves Ella!

Igazán nincs mit, nagyon örülök, hogy a városban vagy, és igyekeztem néhány kritikai észrevételt úgy megfogalmazni, hogy az kultúrált formában jelenjen meg. Arra kérem a tisztelt Makktársakat, hogy hasonló kedvességgel álljanak Ellához, és biztos vagyok benne, hogy megfelelő minőségű vendégcsoport mellett Ő is sokkal nyitottabb és közvetlenebb lesz. Némi játékos irányítgatással pedig idővel exkluzív szintű szolgáltatóvá válhat. :)

Ella · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. május 04. 13:43

Kedves Goodness

Köszönöm a leírtakat és az észrevételeidet :-)

A "tanácsaidat" igyekezni fogok a jövőben megfogadni!

Bőröm kreolsága egy veszprémi szolinak köszönhető ;-)

Szép napot Mindenkinek!

Krisztian_Új · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. május 04. 11:08

Nagyon köszönöm a tájékoztatást, nem is számítottam ilyen bő beszámolóra. Igazán köszi, meggondolom a csajt.

Igazából egy igazi nőt keresek, akivel igazán nagyot lehetne "alkotni". Képek alapján nagyon bejön amúgy, dea kora árulkodik,h nemn biztos,h az a "mindent bele" típus.

Goodness · Újonc (14 hozzászólás) · 2016. május 04. 08:30

Én két hete voltam nála. Ha jól értettem, minden második héten van Veszprémben. Azt írja, hogy magyar lány, de azért elég kreol. Nem tudtam megítélni, hogy magyar e vagy sem. De összességében mindegy, mert nagyon ápolt, kellemes megjelenésű, és valóban nagyon szép arcú lány. A kora biztosan reális. Kedves, kezdeményezi a beszélgetést, és mosolyog, telefonban is készséges volt. A helyszín lakótelepi sorház, (végre nem paneldzsungel!) könnyű megtalálni, parkoló közvetlenül a bejárattal szemben, ingyenes. Rózsaszálak átlagosak. A fürdő és a szoba közötti 1-2 métert viszont egy lépcsőház szerű részen kell megtenni, ami nekem tusolás után picit hűvös volt. :) De ennyi baj legyen. Senki mást nem láttam a házban és zaj sem jött sehonnan, vagyis a diszkréció teljes. Hozzáállása jó, de azért olyan odaadást és szenvedélyt nem produkál, mint egy érettebb korosztály. A kedvessége értékelendő, de azért érezni, hogy tudatos, és egy lépés távolság végig megvolt. Ettől függetlenül lelkes. A franciája kellemes volt, de néha jól jött volna egy-két tempóváltás, lassítás, gyorsítás. Ő inkább egy relatíve gyors tempóval csinálta végig. Mindent egybevetve ajánlható, de nekem fontos lenne, hogy őszintébb közvetlenséget sugározzon, amit egyébként nagyon kevés lány tud. Remélem, tudtam segíteni!

Krisztian_Új · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. május 02. 15:50

Szevasztok!

Ella (19)-nél volt már valaki? Tapasztalat?

Kisfiú01 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. április 26. 23:27

Kedves Gibbon!

Nekem semmi bajom a szőke Mirával! Szerintem a 75 kiló erős túlzás... A tetkói valószínűleg azért vannak kiretusálva,mivel az arcát sem vállalja! Amúgy a fekete felsős képei retusálatlanok,szerintem azon sem látszik a túlsúly! Én speciell a múlt héten voltam nála,és nagyon jól nézett ki,meg is dícsértem... "megjött a tavasz és teljesen kivirult!" Egy Nő korát meg nem illik forszírozni, 3 év ide-oda... Számít?! Amúgy a lányok 90%-a nem a tényleges korát vallja, a fiatalabbak öregítik magukat,az idősebbek fiatalítják... Végül,de nem utolsó sorban még azt érdemes végiggondolni,hogy egy fél éve már Veszprémben van,talán a visszajáró vendégei miatt... ami talán azt igazolja,hogy jól csinálja amit csinál és meg vannak vele elégedve! Köszönöm,hogy végigolvastátok!

Téma indítva: 2010.02.25., 752 hozzászólás összesen