Lányok Veszprém

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Veszprém városából
Hirdetés
24

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Veszprém városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Lingam-Tantra · Veszprém
+36 30 752 6364 gyengedkezek@gmail.com
Oct 20, 2016 1:11 PM
Csak szex mentes masszázs!
Ez a masszázs rólad szól, a Te élvezetedről. Maximális figyelemről, arról, hogy ne öt percig kényeztessen valaki, hanem a reakcióidat figyelve vezessen el az élvezetig, akár egy órán át. A lingam-masszázs alatt hatszor kerülsz izgalmi állapotba és a végén *rgazmusod van a kezemtől. Potencia zavaraid vannak, vagy a korai mag*mlés okoz gondot? Ez a masszázs ebben is segít. Nem szexre vágysz, hanem csak kényeztetésre, egyszerűen csak magadra akarsz koncentrálni? Akkor is neked szól ez a masszázs. Nem vállalok szexet, sem más szexuális szolgáltatást, csak masszírozok gyógy- és lingam-masszőrként!
Tantra-masszázst első alkalommal nem vállalok.
Ha többet szeretnél ennél a kényeztetésnél amit tőlem kaphatsz, akkor kérlek ne engem keress! Rengeteg más lány nyújt neked boldogan másfajta élvezetet.
Suzy · Veszprém
+36 70 275 5278
Saturday, 7:51 AM
Szia Suzy vagyok, egy kedves odaadó magyar lány
Kérlek tekintsd meg értékeléseim és látni fogod nálam te vagy a fontos!
Vágysz egy felejthetetlen élményre?
azért vagyunk hogy élvezzük az életet ugye? Miért ne tehetnénk meg ezt együtt?

Várlak diszkrét lakásomban.
Veszprém központjában :))

Amennyiben vágysz egy igazi élményre és odafigyelésre akkor nagyon jó helyen jársz :)) Úgy kezellek mintha régóta ismernénk egymást fontos számomra, hogy arra a kis időre míg meglátogatsz, érezd, Te vagy a legfontosabb!
Imádok kényeztetni bármilyen formában

- Van a szexben olyan, amire vágysz, de nem mered szóba hozni ha partnereddel vagy?
- Szeretnéd átélni azt, amiről eddig csak fantáziáltál? Esetleg egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad egy odaadó lánnyal? Félénk vagy, akinek nehezen megy az ismerkedés?
Ha ezek a kérdések közül csak egyre is igen volt a válaszod, akkor nálam a helyed!
Bennem egy türelmes, megértő, nyitott szeretőre lelhetsz

-Teljes diszkréció adott
- barátnő feeling!
Ha úgy döntesz, hogy eljönnél hozzám kérlek szám kijelzéssel hívj!
várlak!
Rendszeresen részt veszek szűréseken így biztonságban jöhetsz hozzám :)

I speak little english call me!

Ezer puszi!
Suzy
Masszázs Különlegességek · Veszprém
+36 30 179 7660 veszpremmasszazs@gmail.com
January 6, 1:59 PM
Ízléses, és igényes környezetben masszázs különlegességekkel várom minden kedves vendégemet. Professzionális felszerelés, megfizethető arak 😊, nálam egy kicsit megáll az idő... (Csak masszázs! ) Veszprém
Svéd Masszázs · Veszprém
+36 30 165 6788
Yesterday, 11:41 AM
Szakképzett masször hölgy kedves vendégeit többféle masszázs változatokkal! Thai gyógynövényes masszázs! Thai Bambusz masszázs! fej! Arc! talp! és egész test masszázs!
Minden nap! 8 -23 ig! Hétvégén is! Szolgáltatás Várpalotán!
Az elfoglaltság SZEXMENTES
Masszázs Különlegességek · Veszprém
+36 30 179 7660
Dec 7, 2018 7:01 PM
Ízléses, és igényes környezetben masszázs különlegességekkel várom minden kedves vendégemet. Professzionális felszerelés, megfizethető arak 😊, nálam egy kicsit megáll az idő... (Csak masszázs! )

Veszprémi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Veszprém fórum utolsó 5 hozzászólása:

Noah1979 · Újonc (1 hozzászólás) · March 3, 10:32 PM

Pár napja jártam Lillánál és kellemes csalódás ért nagyon kedves volt és nagyon kellemes volt vele! 

Anitaszexy · Hirdető (22 hozzászólás) · January 23, 2:29 PM

 

Sokmindent el lehet kapni ezek utjan mint csok nyalas stb. Lehet megunta. Ne bantsatok. Amugy a örömlány nem csokolozik miota vilag a vilag. 

Berthier · Újonc (9 hozzászólás) · October 5, 2018 4:13 PM

Sajnálom h ezt kell olvasnom Tőled Goodness! Én 11x voltam vele korábban(8 hónap alatt ) és akkor még lehetett nyalni és csókolózni is ami ráadásul egészen jó is volt !

Amúgy mindenben megerősítem az általad elmondottakat mert kedves és barátságos lány. Ő biztos tudja az okát a szerviz nyesegetésének de így biztosan egyre csappan a vendégköre. 

Szép napot! :) 

 

Goodness · Újonc (14 hozzászólás) · October 5, 2018 12:05 PM

Sziasztok! Ma délelőtt Daniellánál jártam, erről írnék pár sort.

Telefont elsőre felvette, könnyen egyeztettünk időpontot, a telefonban kedves és segítőkész, a hangja kifejezetten szimpatikus.

Stadion utcában szokásos társasház, viszont hallhatóan nem egyedül rendelt, több lány is volt a lakásban, habár diszkrétek voltak és nem találkoztam velük, csak a hangjukat hallottam az érkezésemkor. A lakás szép és tiszta, a szoba is tökéletesen megfelel a célnak. Külsőre azért elmarad a képeken látható retusált megjelenéstől, de nem csúnya. Mosolygós, szépek a fogai is, a bőre is ápolt és a testalkatán is látszik, hogy törődik magával. Arcra kicsit elmarad attól, amire a képek alapján számítottam, de még így is az átlagnál jobb. Popsi és cici kerek és feszes, lógásnak nyoma sincs. Kifejezetten kedves, ritkán tapasztalható kezdeményező készséggel, szívesen és értelmesen beszélget, simogatással ráhangol a randira.
NFsajnos extra az amúgy is picit a veszprémi átlag fölé belőtt ajándékon felül. Az RL adatlapja nem hiányosan van kitöltve, hanem valóban csak ezeket vállalja, tehát csók és nyalakodás kizárva, NFVSZ szintén. Ez picit levon az élvezeti értékből, ugyanakkor a franciája kiváló, nem érdemes kihagyni. Az együttlét során jól mozog, nem kényes, nem nézi az órát, nem siettet, kellemesen eltölthető az idő. Pozícióváltásra jól reagál. Egy picit hiányzott az együttlétből, hogy kerülte a szemkontaktust, bár ez legtöbbször jellemző a lányokra. Összességében pozitív élmény, bár külsőre a jól elkészített retusált képeket nyilván nem hozza élőben, ez lehet egyfajta csalódás, még ha nem is néz ki rosszul. A kínálat kicsit szűkös, és kicsit a veszprémi átlag fölött van az ajándék, NF extrával még inkább, de a mostanában tapasztalható botrányos felhozatalban azt kell mondanom, hogy ajánlható. Ha nem vágysz különösebb extrákra csak egy sima együttlétre, a kedvesség és a hozzáállás megvan hozzá.

scantrax · Újonc (3 hozzászólás) · July 29, 2018 10:00 AM

Sziasztok. Mai napon meglátogattam Larinát.

Hmmmm..

Csinos a hölgy de furcsa volt hogy nem a házhoz kellet menni hanem kijött elém és együtt mentünk el a házhoz.

Mivel korábban érkeztem láttam hogy a házba ahová mentünk egy férfi sétált be...

Alapként van feltüntetve a naturfrancia ehelyett választás elé állítot vagy csak francia vagy csak szex francia nélkül 🤔🤔

a fél orában!!!!!!!

Egy kis kézimunka gumi fel..

A szex jó volt ténylegesen szűk és gyorsan nedvesedik de hiányzott azért a francia. Alapjába csinos szép arcú lány.

Még 1x próbát teszek de akkor minden bennel lesz a menüben. 🙋🙋🙋

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).