Lányok Veszprém

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Veszprém városából
Hirdetés
8

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Veszprém városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretne válogatni hirdetőink közül, használja a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Zsolt82 · Veszprém
+36 20 373 4168 szexpartner82@freemail.hu
2021.11.17. 04:44
Szia Zsolt vagyok 38 éves 170cm magas 18cm intim méretem van. Szívesen csatlakoznék párokhoz hölgyekhez kizárólag csak a hölgy örömére akár anyagi támogatás is megoldhato, csak napközben érek rá. SMS re viberen is válaszolok

Veszprémi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a Veszprémi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Veszprém fórum utolsó 5 hozzászólása:

DrSzöszy · Újonc (3 hozzászólás) · 2021. november 04. 06:03

Hello!

Nyaligátor35 · Újonc (24 hozzászólás) · 2021. március 28. 13:45

Sziasztok Ajkai Vanesza20 tud valaki róla valamit ?

Csingacsguk2 · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. december 21. 10:29

Sziasztok! Mónikával kb júniusban beszéltem, már akkor visszavonult, de nem biztos hogy végleg. 

Azt tanácsolta figyeljem hirdet-e. Sajnos eddig nemláttam hirdetését. pedig látom más is várná...Ha tudtok infót nekem is küldjétek!

csucsuka · Újonc (8 hozzászólás) · 2020. december 12. 22:41

Szia.Én is őt keresem de sajnos nekem sincs róla infom:(

 

Outsider · Újonc (40 hozzászólás) · 2020. december 07. 11:43

Tudtok valamit arról a 40 körüli Mónikáról, aki autós kalandra volt elérhető? Nem tudom, hogy más nevén van vagy más vároban, esetleg visszavonult?

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).