És ez mennyire gyakori?:)
Beszélgessünk...
ilko · Őstag (791 Forumsbeiträge) · 2011. Februar 04. 13:51
Törölt felhasználó · 2011. Februar 04. 11:36
Ha mindketten. :)
ilko · Őstag (791 Forumsbeiträge) · 2011. Februar 04. 10:07
Mit jelent, hogy ha nagyon izzik a levegő? Mármint ha a vendég akar szexelni, vagy ha te akarsz szexelni, esetleg ha mindkettő egyszerre?
ilko · Őstag (791 Forumsbeiträge) · 2011. Februar 04. 10:03
OK.
pircsi · Őstag (29 Forumsbeiträge) · 2011. Februar 04. 08:24
Verőfényes szép reggelt!!
Sakkoztam az este..mindig egy lépéssel előre,vagy vissza,... és aztán sakk és matt:))))
Bélapapa · Tag (60 Forumsbeiträge) · 2011. Februar 04. 08:07
Milyen sokáig fenn voltál, vajon mit csináltál eddig?
pircsi · Őstag (29 Forumsbeiträge) · 2011. Februar 04. 00:34
Most térek nyugovora...Szép álmokat nektek,, és sok ogazmust, meg locsolót... huu de szuper volt az estém....
Törölt felhasználó · 2011. Februar 03. 21:16
Mi van? Megint eltűnt mindenki, Te is? Azért azt elmesélhetnéd, hogy hogy bírod szusszal. Tényleg érdekel. Egész nap fullon, aztán még éjszaka is, azért ez húzós. Nem? Vagy én öregedtem meg? Mert nekem muszáj eleget aludnom, különben egész nap használhatatlan vagyok. A hangulatomról nem is beszélve.
Törölt felhasználó · 2011. Februar 03. 20:50
Nem szóltál bele a nagyok beszélgetésébe, Te is nagy vagy és tapasztalt, azt hiszem.
Törölt felhasználó · 2011. Februar 03. 20:48
Kösz, csak ne lennétek olyan messze, egy napig utaznék!
pircsi · Őstag (29 Forumsbeiträge) · 2011. Februar 03. 20:16
A szülinapod nálam is megünnepelhetjük...
pircsi · Őstag (29 Forumsbeiträge) · 2011. Februar 03. 20:15
Ritkán de valoban előfordul,hogy semmi meló, de nekünk is van kikor ügyet kell intézni, de én pl ma fullosan tele voltam és még most kezdődik az éjszaka,érdekes dolog ez,én szeretem a maxot adni, ha fáradt vagyok nem megy, a kedves vendéget ,megkérem, nem -e lehetne holnapra áttenni, persze ,hogy nem hisz ha áll a f... akkor akár a konektort is, aztán ha nem azt kapja amit várt, akkor csak a gond van...ha nem vállalom meg megsértődik,,, Most ugy érzem kicsit beleszoltam a nagyok beszélgetésébe..bocsi...
Törölt felhasználó · 2011. Februar 03. 19:18
Helló, ma tényleg semmi meló nem volt, ilyen nap is van, ezért se hiszem el a napi 10 vendéget, van amikor tolakodás és vannak néha totál üres napok. Ma pihenőt tartottam, úgyis fiam névnapja van. Amikor munkáról írok, az a masszázs, csinálni kell, hogy valaki megtudja, mennyire fizikai meló, a legtöbb vendég el se hiszi, hogy ekkora erő lehet egy törékenynek látszó nőben. Csak akkor veszem le a kezem a vendégről, amikor krémezni kell. Mentálisan is adsz, az meg az agyad szívja, amíg meg nem tanulod átadni magad teljesen. A masszázs egy csodálatos dolog, de fárasztó, a kézizületek mindenképp kikészülnek egy idő után. Én már 7 éve csinálom, de nem kell sajnálni, jobban élvezem, mint idegennel dugni. Nálam a műsor úgy néz ki, hogy kap először a kedves vendég egy igazi egész test masszázst, aztán vagy kézimunka (tantra intim része, hatalmas orgazmussal jár), ez a masszázságyon (kb.10-ből 7 ezt választja), vagy, ha nagyon ízzik a levegő, csak akkor van szex, de akkor tényleg élvezet.
Fiam okos és megtanulta lezárni magát, mást nem tehet. Amúgy egyetlen dolog zavarja, bántja, ha én érzem soknak, amit csinálok. Mindent tud és vigyáz is rám, ha szükség van rá. Sose titkolóztam előtte és ez így jó.
Bush · Őstag (134 Forumsbeiträge) · 2011. Februar 03. 19:01
Sziasztok, nagyon pezsegtek! semmi meló, csak csetelés, Kató, mégiscsak jó hely VP, ha ilyen laza a leterhelés! Tényleg, akartam kérdezni, hogy mikor írod, hogy mennyi munka, az masszázst jelent vagy élvezkedsz is, mert ugye, akkor nem sajnálunk annyira!? Te, akartam kérdezni, de nem muszáj válaszolni, a fiad mit szól a "vendégesdihez? Jójó, semmi közöm hozzá, de még nem voltam "családos" hirdetőnél (vagy nem tuttam róla).
Törölt felhasználó · 2011. Februar 03. 17:07
Megkaptam, ment válasz.
pircsi · Őstag (29 Forumsbeiträge) · 2011. Februar 03. 16:49
Privi ment Kató!!
Törölt felhasználó · 2011. Februar 03. 15:27
Akkor vonatozunk! :)
ilko · Őstag (791 Forumsbeiträge) · 2011. Februar 03. 13:59
A nap itt is süt, de nagyon hideg van!:(
ilko · Őstag (791 Forumsbeiträge) · 2011. Februar 03. 13:58
OK. Abban az időszakban valszeg csak hétvége jó, mert forecastolni kell!:( Hogy érted, hogy együtt kéne menni? Én általában ha van rá lehetőség az ict használom, mert gyors és kényelmes. Amúgy ahogy láttam Pécsről Debrecenbe máshogy nehézkes eljutni max még kocsival, de én kocsival "csak" hivatalos utakra szeretek menni, amúgy vonat, vagy busz, de inkább előbbi!:)
Bélapapa · Tag (60 Forumsbeiträge) · 2011. Februar 03. 13:39
Nyugaton még az idő is más!! Itt -6 fok, és szép szürke.