Beszélgessünk...

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. szeptember 27. 09:37

"Magácska" meg ezek szerint nem tudja, hogy nincs értelme energiát pazarolni a világosság kedvéért olyan helyre, ahol a sötétség az úr. Meg kell hagyni a maga "szépségében".

Na meg persze vannak átmenetek de vagy ez vagy az győzni fog, én meg jobban szeretem a fényt, kivéve ha épp nem akarok csinálni semmit. 

Bár néha a "sötétség" fárasztóbb.

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. szeptember 27. 09:39

Én lassan már az olvasgatásról is leteszek. Értelmet nem keresek. Bárhol néznék szét előbb utóbb úgy is lesznek mindenhol olyanok akik csak rombolnak és nem építenek :(

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. szeptember 27. 19:03

Ez szép volt! Szinte felér egy hitvallással. Szeretném lájkolni! :-) Vajon Light Angel hogyan vélekedne erről?

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. szeptember 28. 11:22

Ezt tőle kérdezd mert nem ismerem! Am meg egészségedre. Én itt max beszélgetni és nem kötöszködni vagyok mint "egyesek".

Ha valakit a véleményem zavar vagy érdekel az megkeres és láss csodát ha esetleg többet nem is beszélünk, nincs se fintorgás se hányaveti módon leírt rosszindulat. Am meg aki alapból olyan, felejtős részemről válaszra se! Aki keres annak válaszolok EMBER módjára és lehetőleg pártatlanul már ha tudok :P

A lényeg nagy a fa kicsi a bicska :)

Törölt felhasználó · 2012. szeptember 28. 12:56

Hát szép napot mindenkinek!

Látom, hiányoztam, no akkor hadd szóljon. Dark Angel, az a Poszt Kuszátor a piros oldal, nem vetted észre? 

Unja a saját oldalát biztos...xd

Gróf úr, írtam.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. szeptember 28. 17:21

Hát persze, ilyen nicknévvel mint ami neked van, én vagyok a hiteltelen és a hazug!?:DDD

De én (lehet naívan, de mégis) hiszek benne, hogy előbb-utóbb a vidéki oldalak is olyanok lesznek, mint 1-2 pesti, és akkor a hozzád hasonlók eltűnnek oda, ahová valók...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. szeptember 28. 17:26

Nehogy azt hidd! Ha így lenne, semelyik oldal sem működhetne ahol beszélgetés folyik. Nem mondom, hogy egyszerű, de azért nem is teljesen lehetetlen...

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. szeptember 28. 17:58

Leragadtál a nicknél? Ennyi? Azt hitted, más nem olvasta a pécsi hazugságodat? Szerinted elfelejtik? Azt írtad korábban, hogy már nem fogsz erre a fórumra írni, de csak nem bírod megállni. Az írással nincs gond, viszont az arcod túl nagy már ide. Egy 19 éves "kislány" tett rendbe, ezt ne feledd! És neked is el lehet tűnni oda, ahová való vagy, okostojás!

Törölt felhasználó · 2012. szeptember 28. 19:30

ilko, ebben az országban már CSAK kulturált beszélgetés folyik, mindenhol :)

Törölt felhasználó · 2012. szeptember 29. 00:52

Látom, péntek van. Ilyenkor általában nem nagyon írnak. Én meg épp ráérek, és mondandóm van, talán nem hiába, de ha mégis, az sem az én bajom. 

Az urakhoz szeretnék szólni, mint 3 éve a neten (leginkább itt) hirdető. Igen, 3 éve, sőt kicsit több. Ismernek és mégsem, illetve azok ismernek, akik sokszor, sokáig a vendégeim voltak, vagy megvannak a mai napig.

Tehát én csak elkalandoztam, nevezzük úgy "nyaraltam" Miskolcon. Visszatértem, igaz Palotára. A telefonos beszélgetésekkel kezdeném. Miért vettük fel 3 éve a rejtett számost is. Mert komolyan, normálisan érdeklődtek, köszönve, bemutatkozva (keresztnév elég), értelmesen elmondva mondókájukat. Ha tetszett a felvilágosítás, a hang..., időpontegyeztetés, jöttek a megbeszélt időben a kedvesebbnél kedvesebb urak. Ma nem ez van. Sokan flegmán, lekezelően már a telefonban, értetlenül, szemtelenül, aztán az elfelejt jönni (mindenkinek vannak ilyen tapasztalatai). Ezért IS kérünk számkijelzést. Az első héten már volt egy hívásom, nálam fiatalabb srác, de nem ez a lényeg.

Este akart jönni, őszinte voltam vele, elmondtam, miért nem jó nekem most az este. Válasz pökhendien, valahogy így: Minek hirdetsz, ha "problémás" vagy?? Nem én voltam problémás, hanem egy másik szolgáltatóó (:)), az EON. Csak mondja, hogy már senkit se érdemes hívni, mert örülhetnek, ha fogadjuk őket, pedig mi hirdetünk...bla-bla-bla. Volt egy kis szájkarate, megemelte a hangját, mondja, mondja..

Akkor nem jön. Mondom, én nem sírok senkiért se, akkor nem jössz, ennyi.

Jött azzal, hogy bezzeg nyugaton!! Volt kint. Én is. Nos, én már azt se várom, hogy úgy viselkedjenek a tisztelt bennünket felkeresni szándékozó urak, mint "nyugaton", mert össze se lehet hasonlítani pl. egy osztrák vendéget a mai magyarok jó részével, csak legalább úgy, mint 3 éve voltatok, talán nem kéne ennyire elszállni attól, hogy ti vagytok a vendég, és bizony itt a vendégen van a hangsúly.

Nekünk nincsenek nagy igényeink, csak egy kis udvariasság, ápoltság, köszönés, meg ilyen apróságok. Nektek viszont már egy wellness se elég, sorolhatnám az igényeket. Ha bármi nem tetszik, a vendégnek egy joga van (szerintem mindenhol), bármikor indoklás nélkül távozhat, vagy már a telefonos beszélgetés alatt dönthet, hogy megér egy próbát, vagy sem.

Befejezésül csak annyit, mert hosszú lenne, akinek nem inge, nem fogja magára venni, ő kapja a jóságot...:)

A többieknek meg el kéne gondolkodniuk, hogy mennyivel vagy te több nálunk, hirdetőknél? He? Megéri az udvarias, kedves modor, Uraim. 

Törölt felhasználó · 2012. szeptember 29. 01:04

Előző hsz-emre MÁR tudom, hogy kik fognak reagálni, és hogyan. A válaszom egy kérdés lesz, már megszületett. :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 16:28

Súlyos tévedésben leledzel!:) Akik ismernek, tudják, hogy mit és miért írok (írtam), és furcsállták is a stílust abban, amiről beszélsz. Ha te nem jöttél erre rá, az azt jelenti, hogy nem ismersz eléggé, sőt semennyire sem ismersz. Sajnos az oldal hiányosságai közé tartozik többek között az is, hogy nem lehet privát üzenetet írni senkinek, csak a modinak!:(

Egyébként pedig ez igen könnyen kivédhető lesz a jövőben!:))) Mert majd máshova fogok besziket írni, nem ide, ilyen egyszerű! Ugyanis van olyan is, ahol ellenőrzik, hogy igaz-e és ha megjelenik az oldalon, akkor csak és kizárólag az reagálhat rá, akiről írták. És persze ő is normális stílusban. Mert ahogy már utaltam is rá korábban, nem a te feladatod eldönteni, hogy igaz-e amit írok avagy sem! Vagy ha netán te vagy az oldal üzemeltetője (amit nem hiszek:D) akkor jogos amiket írsz! De ezt "valamiért" kétlem!:)

És ha már itt tartunk te miért nem beszámolókat írsz ahelyett, hogy engem cseszegetsz? Az nem tűnik fel, hogy ezzel semmit nem érsz el? Aki eddig hallgatott rám, ezután is fog, aki meg nem az ezután sem!:)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 16:29

:)))))

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 19:09

Csak hogy örülj a kommnak. :-)

"Az első héten már volt egy hívásom, nálam fiatalabb srác" Van, aki idősebb nálad? Gyenge volt, ugye? Ennyi a karate része. 

Ami viszont érdekel, az az, hogy szerinted miért változtak meg a vendégek az elmúlt kb. 3 év alatt, és talán a kellemetlenebb irányba?

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 19:29

Igen, így van, mert te több mint 1000 nővel voltál már, így nyilvánvaló, hogy te tudsz a legtöbbet ebben a témában. Ez esetleg akkor sántíthat, ha egy (tökf)ilko vagy, és azt hiszed, hogy a te nézőpontod az igaz mindig. De persze erről sincs szó.

"Mert majd máshova fogok besziket írni,"

Na, uccu neki! Ezt már hallottuk, mégis itt vagy! A saját szavadhoz tartsd magad! Ennyi! Minden más csak köd.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 20:12

Lehet, hogy a HUF kevesebb, viszont az igények nem változtak??? És ha kevesebb a HUF, maradt az igény, akkor már csak a szol gált ató oldalán lehet lefaragni a költ ségekből: alkudozni, példálózni, akár "genyózni".

Sokan sokmindenre hajlandóak 1-2 ezresért.

Tudod, akár a csigát is felkísérik Pestre gyalog vidékről.

:-)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 20:15

Kegyetlenek vagytok ezekkel a nickezésekkel, de ezt a "tökf(ilko)" dolgot jól kitaláltad.

Bocs ilko, nem akarlak b@szogatni, de ez a szóvicc télleg tetszett.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 20:38

Meg is találhatod őket, ha kicsit kutakodsz!:) Bár az is igaz, hogy oda nem írhatsz lejárató kommenteket (vajon miért?)!:DDD

Nem egyet és nem kettőt írtam már és még fogok is!:)

Ez az erőlködésed pedig egyáltalán nem zavar, sőt mulattat!:) Mert valamiért igen fontos vagyok egyeseknek, olyannyira, hogy már alig várják, hogy írjak akár csak 1 bejegyzést is, és máris rácsapnak!:D De ettől még továbbra is az a helyzet, hogy ha valaki jó sz*lgáltató, akkor jó sok vendége van, ha meg nem, akkor úgysem, tehát nem teljesen midnegy, hogy én kiről mit írok?

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 20:39

Semmi baj, amúgyis jól elvagyok, mert szeretem a vicces dolgokat!:))) És ezeken a kommenteken csak nevetni lehet!:)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. szeptember 30. 20:44

Köszi :-)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen