Látom, péntek van. Ilyenkor általában nem nagyon írnak. Én meg épp ráérek, és mondandóm van, talán nem hiába, de ha mégis, az sem az én bajom.
Az urakhoz szeretnék szólni, mint 3 éve a neten (leginkább itt) hirdető. Igen, 3 éve, sőt kicsit több. Ismernek és mégsem, illetve azok ismernek, akik sokszor, sokáig a vendégeim voltak, vagy megvannak a mai napig.
Tehát én csak elkalandoztam, nevezzük úgy "nyaraltam" Miskolcon. Visszatértem, igaz Palotára. A telefonos beszélgetésekkel kezdeném. Miért vettük fel 3 éve a rejtett számost is. Mert komolyan, normálisan érdeklődtek, köszönve, bemutatkozva (keresztnév elég), értelmesen elmondva mondókájukat. Ha tetszett a felvilágosítás, a hang..., időpontegyeztetés, jöttek a megbeszélt időben a kedvesebbnél kedvesebb urak. Ma nem ez van. Sokan flegmán, lekezelően már a telefonban, értetlenül, szemtelenül, aztán az elfelejt jönni (mindenkinek vannak ilyen tapasztalatai). Ezért IS kérünk számkijelzést. Az első héten már volt egy hívásom, nálam fiatalabb srác, de nem ez a lényeg.
Este akart jönni, őszinte voltam vele, elmondtam, miért nem jó nekem most az este. Válasz pökhendien, valahogy így: Minek hirdetsz, ha "problémás" vagy?? Nem én voltam problémás, hanem egy másik szolgáltatóó (:)), az EON. Csak mondja, hogy már senkit se érdemes hívni, mert örülhetnek, ha fogadjuk őket, pedig mi hirdetünk...bla-bla-bla. Volt egy kis szájkarate, megemelte a hangját, mondja, mondja..
Akkor nem jön. Mondom, én nem sírok senkiért se, akkor nem jössz, ennyi.
Jött azzal, hogy bezzeg nyugaton!! Volt kint. Én is. Nos, én már azt se várom, hogy úgy viselkedjenek a tisztelt bennünket felkeresni szándékozó urak, mint "nyugaton", mert össze se lehet hasonlítani pl. egy osztrák vendéget a mai magyarok jó részével, csak legalább úgy, mint 3 éve voltatok, talán nem kéne ennyire elszállni attól, hogy ti vagytok a vendég, és bizony itt a vendégen van a hangsúly.
Nekünk nincsenek nagy igényeink, csak egy kis udvariasság, ápoltság, köszönés, meg ilyen apróságok. Nektek viszont már egy wellness se elég, sorolhatnám az igényeket. Ha bármi nem tetszik, a vendégnek egy joga van (szerintem mindenhol), bármikor indoklás nélkül távozhat, vagy már a telefonos beszélgetés alatt dönthet, hogy megér egy próbát, vagy sem.
Befejezésül csak annyit, mert hosszú lenne, akinek nem inge, nem fogja magára venni, ő kapja a jóságot...:)
A többieknek meg el kéne gondolkodniuk, hogy mennyivel vagy te több nálunk, hirdetőknél? He? Megéri az udvarias, kedves modor, Uraim.