Képzeljétek, kisütött a nap! Jön a tavasz :)))
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2011. február 03. 13:11
Törölt felhasználó · 2011. február 03. 12:48
Köszi, elolvastam, válaszoltam is rá.
Törölt felhasználó · 2011. február 03. 12:47
Szia!
Márciusban elutazunk Debrecenbe. Csak még nem tudom, mi hol találkozzunk? Együtt kéne menni, de Te lenn délen, ők keleten, én nyugaton... Csapunk egy nagy szülinapi partit. :)
Törölt felhasználó · 2011. február 03. 12:45
A szülinapomat megünnepelhetnénk, Bush úgyis meghívott. Március 18. El ne felejtsétek! :)
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 03. 12:29
Szia!
De sajna, hónap eleje mindig gázos!:( Tudod én munkahelyről netezek, este otthonról nem mindig van időm (sőt igazából inkább nincs), de azért próbálok lenni!:)
Pécs nem jó hely. Több szempontból sem, és nem magam ellen beszélek, de nem fejlődünk semmit, hiába EKF meg minden!:( A lányok között vannak normálisak, de kevés, nagyon kevés. De egy debreceni túrában benne lennék!:)
Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. február 03. 11:44
Katóka, tessék jönni!!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 03. 11:25
No Kató én magadom a lehetőséget,hogy közelebb gyere... irtam privit!!
Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. február 03. 11:03
Gyere, várunk szeretettel!! Csinálunk egy Kató dayt.
Törölt felhasználó · 2011. február 03. 10:13
Ilko! Merre vagy? Ennyire nem dolgozhatsz! Vár a kis család. Mi újság Pécsen? Én itt Vp-ben várom a tavaszt, de nagyon nem akar kisütni a nap. Ellátogatunk majd Debrecenbe? Azt mondják, jó hely.
Törölt felhasználó · 2011. február 03. 10:04
Jó reggelt papi!
Nem beszélni, csinálni. Mostmár tényleg elugrok Debrecenbe, ott vagytok, szerintemjól járnék,de lehet,hogy megvárom a tavaszt. Te, Gróf, Bush, ez már 3, nem is 2!! :D Ott vannak a Férfiak.
Törölt felhasználó · 2011. február 03. 10:02
Szia!
Nem hiszem, hogy felfújod, sejtem,mi a baj. Tényleg Neked kell rendet tenni, de ha kibeszéled magadból, sokszor az is segít.
A szexről inkább nem beszélek most. El is felejtettem, mi az :)
Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. február 03. 09:15
Ok, akkor beszéljünk!!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 03. 09:13
Sziasztok!!
Ebben senki nem tud segiteni, magamnak kell megoldanom, de lehet csak felfujom az egészet!!
Beszéljünk a szexről inkább!
Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. február 03. 08:46
Jó reggelt! Segíthetek?
Törölt felhasználó · 2011. február 02. 20:51
Nem írtál! Írj most, ha tudok, segítek.
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2011. február 02. 16:56
Gróf kurátor uram szertném veled a kapcsolatot felvenni ,nem fórumos témában, előre is köszönöm foximaxi111@frremail.hu
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 02. 13:40
KATOKA.. no most fogok irni privát ,mert tanácstalamn avgyok, segits nekem... már a pezsgő sem segit
Törölt felhasználó · 2011. február 02. 10:00
Szia ilko, igen, sejtem, hogy mitől nem alszom, de lehet,hogy csináltatok egy koponya CT-t, hátha belelátnak a fejembe. :)
Azért az jól esik, hogy kedveltek. Tudom, a legtöbben szétdolgozzátok Magatokat és nem értek rá mindig itt lenni.
Én ilyenkor, meg este vagyok itt, napközben fiam dolgozik a gépen, nem zavarhatom. Néha elmegy valahova, akkor esetleg ideférek, amúgyis dolgozom én is, ha ez munkának nevezhető, bár tegnap azt hittem, leszakad a karom, egymás után alig szünettel masszázs, de igazi, nem símogatás, ami persze jó, mert azért hirdetek, de mocskosul lefáradtam.
Legyen szép a napod, jó munkát!
Törölt felhasználó · 2011. február 02. 09:50
Jó reggelt! Csak fáradt voltam tegnap,azért írtam mindenféle hülyeséget, nálam így jön ki. Tudom,hogy kedveltek és én is Titeket, egyszerűen csak beszélgetni szerettem volna, de nem nagyon ért rá senki. Azért az is elgondolkodtató, hogy itt beszélgetek. Tulajdonképpen az a jó, ha megy a szekér, de időnként eltűnnék egy időre és nem lehet. Csak kicsit valami mást!
Veled mi van? Átálltál már az új életedre?
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 02. 08:37
így van!:D