Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · January 11, 2011 9:24 PM

Szia!

Az a szomorú, hogy csak néhány városban fórumoznak, de nem erőszak. A fiúk majd válaszolnak a többire, az utolsó kérdésedre én is tudom. Vannak rangok, újoncként kezdi egy fórumozó, minél többet ír, úgy lép előrébb (lelkes újonc, tag stb.)

Hol vannak a skacok, meg Pircsi? Örülök, hogy írtál ide is! Üdvözlet kis csapatunkban! :)

Bush · Őstag (134 posts) · January 11, 2011 9:13 PM

Sziasztok, látom itt is megy az élet, többször kellene benéznem. Az mongyuk szomorú, hogy 6-7 ember osztya a lapot a Debrecenben, ezt a részét sajnálom mindig, hogy egy kedves csajnál ha járok, nem csak neki "szerzek" örömöt. Van arra tippetek, hogy hogyan tudhatom meg előre ha szabadúszóhoz szeretnék menni? Van egyáltalán ilyen, vagy borzasztóan titkolja, nehogy pártfogásba vegyék? Vígasztaljatok má' léci!

És még egy kérdés: mitől vagytok Ti tagok? A VL-ben jáccotok? És mitől "lelkes" egy újonc?

Törölt felhasználó · January 11, 2011 9:44 AM

Ezt bírom Benned többek közt, hogy lepattog Rólad minden :) A helyzetet pedig elég jól látod, úgy gondolom. Amin én mosolyok, hogy sokan olyan véresen komolyan vesznek egy ilyen fórumot (vagy bármilyet), mintha az életük múlna rajta, a gőzt is itt eresztik ki sokan, mert itt lehet egy nick mögé bújva, de ezt Te is tudod. Igazából a beszámolók is...

Ha megnézed Veszprémet, senki semmit nem ír, pedig vannak vendégek, visszajárók is, csak em fórumoznak, max. olvassák.

Az én vendégeim legalábbis. Van aki észre se vette, hogy van itt fórum :) A másik oldalra isátkacsintok néha, Vp-ben időről-időre valaki beírja, hogy itt nincs jó szolgáltató, utazni kell. Azért vannak lányok (magamról már nem is írok :)), akik régi hirdetők.

Már nem hírdetnének, ha nem lenne vendég, vagy máshova költöztek volna, ahol megy a szekér. Vicc az egész.

Törölt felhasználó · January 10, 2011 8:26 PM

Szia! Már hiányoztál. Látom, valaki a halálodat kívánta Derecenben :))) Élj sokáig!!

Törölt felhasználó · January 10, 2011 7:18 PM

Helló! Még nem írtál, majd később még benézek. El ne felejts! :) Már ne nyalogasd a sebeidet, úgysincs értelme. Bele kell csapni a lecsóba! :))) Olyan semmilyen napom volt ma, szerintem frontos vagyok. Ez nem az a tavaszias idő, amit én szeretek. Szóval, elvoltam, ennyi. Elintéztem a dolgaimat is, ami jó volt, hogy nem kellett sorba állni a postán (apró örömök).

pircsi · Őstag (29 posts) · January 10, 2011 4:30 PM

SZIA KATÓ!

Válaszoltam,  örülök,hogy gondoltál rám..Köszönöm...

Most elég rossz  passzban vagyok, de nég egy-két  napod  adok magamnak,hogy nyalogassam a  sebeim, aztán talpra állok:))))

Irni  fogok  még ma neked  priviban, csak most a  lurkók az elsők,  te hogy vagy  Drága.. és  mindenki   miképp érzi magát ezen a  tavaszias  napon:))))

Törölt felhasználó · January 10, 2011 9:53 AM

Hali Pircsi!

Látom, volt itt élet, amíg nem figyeltem, a két pasi lejelentkezett :)))

Igen, a férfiak többsége így működik, de aki nem, unalmas. Hogy telnek hétköznapjaid? Jó, tudom, hülye kérdés, de érdekel.

Megadtam valakinek a mailed, írt Neked, ha lesz időd, válaszolj neki lécci, megérdemli!

Puszi

Törölt felhasználó · January 10, 2011 9:48 AM

Neked is szia! Udvariasságod szinte határtalan :) Lassan visszatér mindenki és ez nagy öröm számomra, az ítéleted el ne felejtsd!

Életfogytiglani fórumozás :)

Törölt felhasználó · January 10, 2011 9:44 AM

Szia! Tudtam, hogy visszajössz. :D

pircsi · Őstag (29 posts) · January 9, 2011 9:22 PM

Ezen is elmazsoláztam !

"Horgászni megyek" - Megyek, tökrészegre iszom magam, aztán csak ülök a folyóparton, miközben a halak azt csinálnak, amit akarnak.

"Ez férfidolog" - Semmilyen racionális magyarázatot nem tudok a dologra, és neked sincs esélyed arra, hogy felfogd.

"Segíthetek vacsorát készíteni?" - Szeretkezünk a konyhaasztalon?

"Aha", "Persze, drágám" és "Igen, szívem" - Nem jelentenek semmit, betanult szövegek.

"Túl bonyolult lenne elmagyarázni" - Fogalmam sincs róla, hogy a francba működik.

"Lazíts kicsit, túl sokat dolgozol" - Nem hallom a meccset a tévében a porszívótól.

"Ez érdekes, drágám" - Mi? Még mindig beszélsz?

"Tudod, milyen rossz a memóriám" - Emlékszem az első barátnőm címére, az összes eddigi autóm rendszámára, de elfelejtkeztem a születésnapodról.

"Egyszerűen csak eszembe jutottál, és megvettem ezeket a rózsákat" - Istenem, mekkora dudái voltak a virágárus lánynak!

"Hallottam" - Fogalmam sincs róla, mit mondtál, de remélem, elég hiteles voltam ahhoz, hogy a következő 3 napban békén hagyj.

"Tudod, hogy csak téged szeretlek" - Már kiabáltál velem párszor, és nem szeretném mégegyszer hallani.

"Nem tévedtünk el. Pontosan tudom, hol vagyunk!" - Senki sem fog élve látni minket többé.

pircsi · Őstag (29 posts) · January 9, 2011 9:17 PM

Egy svéd gyártmányú láncfűrész használati utasításában a következő szöveg olvasható: "Ne próbáljuk kézzel vagy nemi szervünkkel leállítani!".

Ez  tetszett nekem!!

pircsi · Őstag (29 posts) · January 9, 2011 9:14 PM

Gyermekeink életének első évét azzal töltjük, hogy járni és beszélni tanítjuk őket, a következő tizenkettőt pedig azzal, hogy üljenek már le végre, és fogják be a szájukat.:)))

pircsi · Őstag (29 posts) · January 9, 2011 9:10 PM

Kedves Pál!!

Igen itt a jó idő ,és engedjük be,  de a  szivünkbe is a  megbocsájtást, hisz tudod a legnagyobb erény!

Pál-Pusztai · Őstag (83 posts) · January 9, 2011 8:49 PM

Drágáim!

Nem sértődtem meg! :)

Nem sok értelmét láttam írni, hisz én beszélgettem volna, Katónéni pedig alapból letámadott több ízben is.

Ha Neki ez esik jól, ám legyen öröme sok.

Amilyen kifejezéseket írt később, abban pedig nem volt kedvem részt venni.

Soha nem használok olyan jelzőket senkire sem.

Itt a szép idő, engedjünk be friss levegőt! :)

Törölt felhasználó · January 9, 2011 8:44 PM

Szia!

Jól telt a hetem, pörögtem, sürögtem-forogtam, köszönöm kérdésed. És a Tied? Szokod már az egész napos (hogy is fogalmazzak?) ügyeletet? :) Bele fogsz jönni, érzem. Gondold csak át reálisan! (majd mailben kifejtem, nem ide való)

Nem rossz buli ez és szabad vagy, mint a madár, így is válogathatsz, sőt kell is, hogy jól érezd Magad. Amúgy megértelek, megszoktál valamit, de majd elmúlik, semmi sem tart örökké, az érzelmeink sem. Most hétvégén nagytakarítást tartottam, bár még a konyhával tudnék mit kezdeni, de megvár :)

Az idő? Hát, elég pocsék, ma tejföl volt, ködös, nyirkos, de legalább pluszok. Várom a tavaszt, már nem sok van vissza, kisüt a nap, lehet szabadidőnkben jókat csavarogni, énekelnek a madarak, hosszabbak a nappalok, virágba borulnak a fák, kizöldül minden újra és langyos szél símogat...

Szép estét és alakuljanak a dolgaid, ahogy szeretnéd!

pircsi · Őstag (29 posts) · January 9, 2011 3:27 PM

Szia Katoka...

Néha beolvasok ám...valoban elég behalt ez a fórum,  én is most probálom helyre  rakni a  dolgaim,.

Nem értem ,hogy miért  sértődött meg   a  Pál,  szerintem nem volt   oka  rá...ezért lehet még jobbna megsértődik,, a többieket  sem ismerem annyira..  Mi  ujság veled,  hogy telnek a napjaid??Ott  milyen az idő:?Mesélj!!

Törölt felhasználó · January 9, 2011 12:02 PM

Szép napot drága Pircsi!

Előkerülnél már? Hiányzol innen. Sokan integetnek, csak nem látjuk. :))) Ketten biztos!

Pálpusztai megsértődött, Gróf uram is behallgatott, legalábbis itt, Debrecenben azért írogat :)

Marad még Bélapapi, aki nem sértődik meg, csak nincs mit írnia, de csak néha betér! Várunk ám, papi!!

Törölt felhasználó · January 6, 2011 10:17 AM

Szia! Remélem, néha még levelezünk. Két énem van, vagy több is :) A csevegés kicsit behalt, de az okát tudod Te is. Nem ez a lényeg, hanem, hogy pörögjön minden.

Puszi

pircsi · Őstag (29 posts) · January 5, 2011 8:02 PM

SZIASZTOK!!

Néha benézek, mindenki csendben van,  persze én is,  az orvost járom,  KATÓ köszi a levelet jól  esett, te néha nagyon keménynek  mutatkozol, de nagyon érző szivű  nő  vagy, valoszinü  ez a munkából adodik...mármint a keménység....  na jó  férfiak, nem arró la keménységről beszélek:)))

Szóljon már  valaki ha itt  van, vagy intsen , vagy irjon!

Puszi

Törölt felhasználó · January 4, 2011 9:41 AM

Szép napot!

Pircsi, Te nagyon elhallgattál! Ennyi a dolgod, vagy még dolgozod fel munkád elvesztését? Hogy indult az év első napja? Nem akarok jósolni, de ez az év tényleg jobbnak ígérkezik a tavalyinál, sok embertől hallottam, hogy ilyen pocsék éve még talán sose volt. Engem, mintha kicseréltek volna tegnaptól, pörgök ezerrel, jó a kedvem, remek napom volt és remélem,így megy ez tovább. Hasonlókat kívánok Neked is! Lehet, hogy írok Neked priviben, ha nem kerülsz elő, vagy rossz a kedved. Puszi :)

Topic started at Feb 25, 2010, with 10910 total posts