Sziasztok!
Boldog őj évet, és van aki a malac farkát, és van aki mást fogott!!
Sziasztok!
Boldog őj évet, és van aki a malac farkát, és van aki mást fogott!!
Szép napot Neked is!
Este 11 előtt mentek el a fiatalok a városba, addig itt buliztunk, éjfél után én is bealudtam, bár felettünk nagy parti volt, meg dobálták a petárdákat rendesen, de, ha én álmos vagyok, alszom :)
Mától viszont egy új év kezdődik és én mindig optimistán nézek elébe. Egy "malac" farkát azért a biztonság kedvéért meghúztam :)))
Szép reggelt Katóka, és minddenkinek szépet!!
Hgy telt a szilveszterem??Hát este 9 kor ágyba, és reggel 6-ig alvás. ennyi, erről nincs mit beszélni:)))) neked Drága??
Kicsillagozza a lényeget XD. Akkor puni!!!
Hali vándorkaszám! Rég jártál itt, mindig csak a pia meg a pia! De hol a pina? XD
Szép estét Pircsikém!
Hogy telt a Szilvesztered? Nem árulod el? A munka miatt ne aggódj, húzz bele itt :)))
Ha a fűvet elszivod a lányokrol,a többivel mit kezdesz,mármint a szoknya nélküli csajszikkal?? 1 l vodka után:))Nem tudod az elejét és hátulját megkülönböztettni:)))
No no ,nem vagy te tisztában az én képességeimmel .
A fűszoknyát le rántottam volna és besodrás után simán elszivom.he he
Miért ,te mire gondoltál?????????
Puszi Vándorkasza!!
Mit csináltál volna Kubában,?Csak nem a fűszoknyás lányokat lested volna meg, bár egy lityi vodka után nem hiszem ,hogy láttál volna valamit:)):))
Puszi
Csá kató,üdv pircsi,nem vagyok egy nagy ivó -he he he - egy liter vodka után el akartam téríteni egy lifter kubába.
Ezzel gondolom mindent elmondtam szilveszterröl.
Na csááááááá
Sziasztok!!
MÉGEGYSZER BOLDOG ÚJ ÉVET!!
Szomoruan állapitom meg,hogy vasárnap, holnaptól megint a monoton, házimunka, gyerekek el... én munkanélkül.. belekényszerülök ,hogy még jobban belemerüljek,eme foglalkozásba. vagy menjek segélyért, vagy utcát seperni , egy mókuskerék, szerintem...
Kató meggyógyultál már teljesen?? Pál hogy teltek az ünnepek??
Puszi nektek!!
Szia!
Neked is BUÉK! Volt buli az éjjel? Bármelyik malac farkát meg lehet húzni, szerencst hoz. :))) Legyen malacod ebben az évben, több, mint tavaly. Itt kész katasztrófa súlytotta övezet van és jött volna vendég! Próbálok rendet csinálni, de voltam már fittebb is :) A többiek úgy látom, alszanak még. Vándorkasza kívánt boldog új évet egy aranyos versikével.
Az idei év sokkal jobb lesz, mint az előző, azt mondják a "jósok". Úgy legyen!
Szia Drága!!
Boldog új évet!!
Ha nincs malacom akkor, kinek,minek a farkát húzam meg???:)):)
Ne felejtstek el meghúzni a malac farkát! :D
Boldog Új Évet!!
Eredményekben gazdag, boldog új évet kívánok minden kedves olvasónknak és írónknak, hirdetőnek, s nem utolsósorban hatalmas bulit ma éjszakára! :)
Új Év alkalmából köszöntök Mindenkit!
Legyen sikeres a következõ éved.
Szilveszter éjjel folyjon a pezsgõ,
Így találjon Rád az Új Esztendõ.
puszi
2011-ben találkozunk!
BOLDOG ÚJ ÉVET!!!
Hát, kedves Pircsi, úgy látom, senki se tudja a helyes választ. Én arra tippelek, hogy egy sem, mert a krokodilok szégyellnek beleülni :)
Sziasztok...
Egy kis agytorna:)))
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51kg lekváros grill sütőt, akkor hány barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?