Konda , Friday, 3:04 AM:
meg regebben voltam Lilinel!
Nagyon szuper minden teren.
Gyonyoru lany es nagyon jofej :)
Csak ajanlani tudom.
Remelem hamarosan ismet meg tudom latogatni ha pecsen jarok!
Koszi Lili!
Pepper , April 15, 7:21 PM:
Ma látogattam meg Evelint, könnyen elértem telefonon, szerencsém volt. A hangja nagyon kellemes csengésű, üde, vidám. Gyors egyeztetés után már a helyszínen voltam. Ahogy ajtót nyitott, leesett az állam! Feltűnően csinos, nőies idomokkal megáldott gyönyörű hölgy, mosolyával levett a lábamról. Azonnal tudtam hogy jó helyen vagyok. A képei valóságot tükrözik, ő nyit ajtót, nincs zavaró tényező. Megbeszéltük a hogy mit szeretnék, készségesen segített feloldódni mert picit zavarban voltam. Tusolás után, testközelből megcsodálhattam minden porcikáját, számomra tökéletes, nem tudtam betelni vele! Az együttlét hadd legyen az én titkom, annyit mondanék hogy végre olyan szolgáltatást kaptam amit sokan csak leírnak a bemutatkozásban, aztán semmi nem valósul meg a légyottkor. Megkaptam a kedvességet, megértést, türelmet! Abszolút barátnő feeling, cuki, mosolygós bújós cica. Imádtam, tuti hogy visszamegyek még! Köszönök mindent Evelin! :* ;)
Pows , April 14, 11:37 PM:
Számomra nagyon szimpatikus hölgyemény ;), és teljesen magát adja! Nagyon szexy teste és hangja van, imádnivaló! Nincs kapkodás színjáték csak az emberséges hozzá állás! (Persze ez 2 embertől függ!) Írhatnék nagyon nagyon sok mindent még de felesleges... ha valaki el szeretne menni és azt akarja kapni amit vár, akkor kérdés nélkűl őt ajánlom! :)
Egy kis szokasos: parkolás jó, lakás is megfelelő, nagy igényesség!, kulturált hozzá állás, puha illatos bőr, cuki hang, sexy test, teljesítmény barátnős*, stbstb... számomra tökéletes! ;)
Vigyázni kell rá mert nem egy vérszívó nulla!(és akkor szépen fogalmaztam) :)
2 szer voltam nálla, de ahogy tudok megyek ;) :*
Alexa válasza: Köszönöm szépen! Várlak legközelebb is! Puszi
Muraszombat , April 14, 11:07 AM:
Viki megérdemli a legmagasabb minősítést, mert mindig a legjobbat érzem. Barátságos, kedves és őszinte nő Viki. Vele, a lelkem szabadul fel. Viki, köszönöm!
(Írta: alexander100)
CsigaCsabi35 , April 12, 9:06 AM:
Két hete látogattam meg Diát. Nagyon kedves odaadó! Nem kapkod szereti amit csinál..Nagyon jól éreztem vele magam. Aki a telt lányokat szereti annak csak ajánlani tudom. Biztosan vissza megyek még hozzá... Franciákat isteni. azt kaptam amiért mentem.
marcus80 , April 10, 3:24 PM:
Ha egyszer Debrecenben jársz az első vendégeid között leszek az tuti. Ha tehetném naponta mennék hozzád annyira rád vagyok gerjedve.
Szara válasza: Kösszönöm szeretettel várlak ahogy oda érkezem pussy szara
slimjohn , April 3, 7:36 PM:
Virág helyes, csinos, korrekt lány. Alkatilag az a típus, ami számomra mindig érdekes és kedvelt. Elég nyúlánk; vékony, de nem sovány.
Az egyeztetés telefonon megtörtént, a megbeszélt időben fogadott is Virág. Megbeszéltük a lehetőségeket. Amiket én szerettem volna, azt megkaptam tőle. Ügyesen kényeztet és ő is vevő a kényeztetésre. Elégedetten távoztam azzal a szándékkal, hogy visszatérek. ismétlés a tudás anyja.. :D
Virág egy jó lehetőség mindazok számára, akik kedvelik a vékony, fiatal lányokat.
Zseze , April 1, 6:44 PM:
Isteni nő!
Meg meglatogatom!
Tibor76 , March 28, 3:34 PM:
Csodás belevaló kedves aranyos. Szuper vele minden! Mindenkinek csak ajálom. Érdemes meglátogatni aki egy szuper csajjal szeretkezni szeretne.
Princess válasza: Köszönöm💋
Norbo , March 21, 12:06 AM:
Nekem nagyon bejott, minden ugyment ahogy megbeszeltuk.
Visszaterő leszek :)
Bella válasza: Köszönöm aranyos vagy pusy 😘😘