Lackó40 , Kedd, 15:34:
Egy nagyon kedves,inteligens,vidám csajszi,mindíg fevidít bármilyen rossz napom van!Szép arc,sportos test és az a popsi...hát igen!😎Nagyon élveztem a masszázst a levezetés is fincsi volt!😉Biztos,hogy még visszatérek párszor!
Kriszti Masszázs válasza: Kedves vagy köszönöm😊
Őzbak , Hétfő, 10:03:
Sokszor gondoltam rá, hogy meg kellene látogatni, aztán 3 hete sort kerítettem rá, s milyen jól tettem. A bejutás kissé körülményesre sikerült, mert egy félreértés miatt először rossz helyen csengettem, de aztán gyorsan megtaláltam. Egy kedves, elbűvölő hangú gyönyörű lánnyal találkoztam. A fényképek egyáltalán nem adják vissza, milyen szép, rajzolni sem tudnék szebbet. Kérek mindenkit, hogy nagyon-nagyon vigyázzon rá, szeretném, ha sokáig itt lenne.
Hanna válasza: Köszönöm :) puszi
kandúr25 , Vasárnap, 16:38:
szia zsanett! régebben voltam már nálad szeretnék menni újra hozzád. nagyon tetszik hogy van egy ilyen hölgy a városba. egyszerűen tökéletes van mit fogni rajta gyönyörű melle van tökéletes francia technika és még sorolhatnám. az biztos hogy sokszor fogok menni hozzád nem lehet téged megunni 😘😘😍😍❤️❤️
Zsanett válasza: Szia csak fel kell hívnod,kijelzett számmal 💋
Hölgykedvelő , Vasárnap, 13:42:
Nikollal egy "problémám" van,hogy ezer éve nem jár Hévízen🙂 Nagyon kedves személyiség,fantasztikus kezei vannak,tiszta felüdülés a vele töltött idő! A sütizesek is 😘
Nicole Lingam Masszázsa válasza: Szia köszönöm és sajnos jogos a probléma 😔 , de igyekszem lejutni , viszont mióta ez a foglalkozásom már csak hobby munkaként van jelen így nehéz egyeztetni az informatikai állásommal még ha home office is . Mindenesetre örülök Neked és köszönöm véleményed, a sütizést Veled pedig nem szívesen hagyom ki. 😊😙
Balazs1100 , Május 10, 09:42:
Nagyon kis bomba vagy draga ha lesz idod irj😍
Mona válasza: Hivj a megadott elérhetőségmen :)
Skorpió , Május 8, 00:55:
Csak ajánlani tudom,egyszerűen imádnivaló!
Alexan , Április 28, 23:05:
Nagyon ügyes Lilly.Alkata nekem nagyon bejött.Megérte meglátogatni nyíregyen.
Lilly válasza: Kedves Alex!Örülök,hogy itt voltál várlak vissza!Csókollak:)
zoli25 , Április 24, 14:31:
Többször voltam már nála nagyon szép lány
Lizi válasza: Köszönöm szépen ❤️ várlak legközelebb is ❤️😊
kriszmen , Április 19, 15:47:
Zalaegerszegen voltam nála! Lakás célnak megfelelő volt Anna csinos vékony ápolt lány.szerethető. Kötelezőfűrdés után gumis francia aztán lovaglás végűll doggy ban lett végem nem bántam meg köszi neki!
Imi7211 , Április 15, 08:22:
Szia. Egy istennő vagy ❤️
Laura válasza: köszönöm szépen 🥰❤️
MILFHUNTER , Április 12, 18:59:
Nem számítok első bálozónak vele kapcsolatban, viszont mindig "keresem" ha otthon vagyok Győrben, mikor külföldről hazatérek.

Csalódást nem okozott sose. Masszázsban ügyes, (derekam gyakran fájós), az a bizonyos natúr franciás befejezés pedig kötelező mindenkinek!
Guszti76 , Április 7, 19:35:
Leg csodásab leg finoman punci
Árvafiu , Április 7, 09:38:
Sziasztok Rózsa egy igazi földre szállt angyal minden nagyon jó én csak ajánlani tudom én még biztosan megyek hozzá addig is millió 💋💋💋💋
Rózsa válasza: Köszönöm szépen ☺️☺️🥰🥰🥰
furcsagyerek , Április 5, 14:07:
Ma voltam nála, és mély nyomokat hagyott bennem.
Kedvessége és vonzereje egyaránt elragadott, teljes feloldódást és remek együttlétet kaptam tőle.
Vigyázzunk rá! Puszillak Backy😊
Backy válasza: Szia.😊😊 Nagyon köszönöm.Pozitiv értékelésed,örülök,jól érezted magad. :) Sok puszi Backy 😊😉😘💋
Rosszfiú19 , Március 30, 17:20:
Tudom hogy ez nem az az Anett, de egy aranyos, kedves lányt ismetem meg benned is. Csinos és szép, odaadó lány vagy, ha mondomban lesz, újra meglátogatlak. Köszönöm.
ruszme , Március 30, 00:36:
Szuper nö
Candy válasza: Köszönöm 😘😘😘😘
Bálint28 , Március 27, 08:40:
Alig várom, hogy újból Nyíregyházán legyen! 😍😍🤪🤪
visitore , Március 25, 09:33:
Telefonos megbeszélés után kerestem fel.Már a telefonba is nagyon szimpatikus volt.Az igazi meglepetés akkor ért amikor a személyes találkozóra került a sor.Egy nagyon szimpatikus vendég centrikus hölgyet ismertem meg Szibilla személyében.A masszás tudása fantasztikus.Biztos,hogy még nagyon sokszor keresni fogom.Sok puszi a következő találkozóig.
Szibilla válasza: Igazán szívből köszönöm a méltató véleményedet! 😍
Alexan , Március 17, 23:02:
Nagy tanakodás után,ellátogattam Hannácskához nyíregyházán.Esti programnak szántam,névnapi meglepi magamnak.Csinos arc,dögös,olyan "tenyeres talpas"menyecske.Bitang cicik,nagy popó,nagy spriccelős homlokos punci,szolis bőr.Belevaló milf.Popsi kimaradt,de hátha még jön erre.A látványért már megérte elmenni.Butál a hölgy.Jó francia,mélyen is szereti.Lovaglás és dogyban isteni látványt nyújt.Elvinném magamhoz,hogy kiélvezhessem minden adottságát.Köszi Hannácska.
Hanna válasza: Rabolj el Drágám ))))
jens72 , Március 1, 19:49:
Wow
Ági válasza: 💋