puncimániás , Szombat, 18:06:
Hosszú idő után végre újra köreinkben köszönthetjük Virágot, (hál istennek) sokak nagy örömére és az enyémre is, tegnap eljutottam ismét hozzá ezúttal sem okozott csalódást eszméletlen amit kihoz az emberből nagyon tudja hogy mi kell a vendégnek olyan hamar elrepült az egy órácska sajnos. Ismét gondoskodott róla hogy ne felejtse el egyhamar a vendég de azért remélem az én kellemes masszírozásomat ő sem felejti el amivel kedveskedtem neki dolgunk végeztével. Virág drága köszike mindent biztosan találkozunk még.
Virág válasza: Köszi drága vagy:)Jól esett a masszázs nagyon kedves voltál;)
Joe71 , Péntek, 08:56:
Diát pár éve ismerem, mondhatni rendszeres vendége vagyok. Egy kis faluban elérhető, a ház kívülről átlagos, belülről folyamatos csinositás. Fürdöt nem ismerem, szomszédból járok. A képek nem frissek, kicsit husisabb, de nekem pl így jobb. Kedves, mosolygós, nem sietett. Kemény popsi, fincsi, jól reagáló punci. Szereti ha nyalva van. Órában a popsi is benne van. Nem nyafog hogy jaj ott ne, csikis vagyok, ne ujjazz stb. Bátran keressétek fel, ha nem cicababát kerestek akkor nem bánjátok meg! Tényleg olyan hogy beugrók a szomszédasszonyhoz egy kis hancurra 😉
sexsex , Csütörtök, 18:52:
Tegnapi nap tettem látogatást kedves Gingernél:)))) (Végre:) Tel egyeztetés simán ment nagyon kedves kellemes hangja volt.. már előre szimpatikus volt.. Lakás célnak tökéletes szép f.sz. tiszta és nagyon karaly sok tükrős masszász szoba:)))) szuper 1 h töltöttem el, megtanulva a hernyót:) köszi Ginger:)))) nagyon csinos, kedves, vékony lány bomba testtel:))) ha újra rám szakad az otp ismét felkeresem:) ha nem kerültem tiltó listára:))) imádtam minden egyes percet amit nála töltöttem:) thx Gi:)
Cetegus , Csütörtök, 14:45:
Aranyos, kedves, elbűvölő kis hölgy. Szép arcú, mosolygós szemű és úgy karcsú, hogy nőies is egyben. Olyanoknak való akik tudnak viselkedni. Ha így teszel, egy kis csodát kapsz viszonzásképpen.
Érték ez a hölgy.
Airbig , Szerda, 12:04:
A legaranyosabb masszőz akivel eddig találkoztam. Nagyon ügyes, jó kezei vannak. Rendszeres vendég leszek nála. Aki hozzá megy biztos megkapja a minőségi masszázst.
Liza Masszázs válasza: Köszönöm. Puszi 😘
Janos44 , Hétfő, 17:54:
Eloszor jartam Nikolettanal masszazson, rendkivul ugyes kis holgy:) Nagyon kedves, beszedes! Es ami nem utolso szempont a hatam se faj mar. Koszonom! Visszatero leszek puszi Nikoletta
Nikoletta válasza: 🤗
somi , December 1, 07:54:
Clarisa csodálatos lány, kedvessége pajkossága csodálatos. Nem lehett ráunni.
papp , November 30, 21:22:
Csatlakozom az előttem hozzászóló kollégához, ez a lány egy tünemény :) A telefonban is megfogott a kedvessége, ami élőben sem maradt el szerencsére :) Abszolút barátnő hangulat volt, pedig első látogatásom volt nála :) Nagyon jó volt az összhang, sőt kitalált olyan dolgokat is, amit alapjáraton nem mondtam neki :) A francia csillagos 5-ös :) Amikor megbeszéltük, a dolgokat, h miket ajánl mondott valamit, amiben még részem nem volt, de természetesen kipróbáltam és ez is nagyon szuper volt :) A lényeget nem lövöm le, aki nem hiszi járjon utána :)
slimjohn , November 29, 20:00:
Katryna megismerése számomra az idei ősz egyik nagy és kellemes meglepetése volt. Már az első találkozás meghatározó élményként hatott. Életkora és megadott paraméterei valósak. Kedves, helyes, csinos és huncut lány. Kellemes, szabályos arcvonásai elsőre megtetszettek. Teste szép, alkata nagyon nőies. A képei már árulkodók, hisz a gyönyörű mellét tette a címlapra, ami igazi éke ennek a lánynak. Szabályos, a mérete ideális (nem kicsi és nem túlméretezett), és a tartása is remek. Nagyon kedvelem Katryna testének puhaságát, ami nálam a tapintható nőiesség egyik pozitív kritériuma. Ezek a külsődleges és alkati jellemzők.
Az együttléteink során (szerencsére volt már jó néhány) azt tapasztaltam, hogy Katryna olyan lány, aki szereti és élvezi is a szexet, és ennek jelét is tudja adni. Puncija nagyon szép, szabályos és befogadó. Én gyakran kölcsönös franciával szeretek indítani, s ebben ő is megfelelően együttműködő, a 69-es szám mindkettőnk kedvence. Jó a francia tudása, tud bánni a rá bízott "javakkal". A "kutyálkodásban" is kiélhetem magam, amikor vele vagyok, kedveli ezt a pozitúrát és volt már rá néhányszor példa, hogy sikerült nála "találatot bevinni" ebben a pozícióban, ami a csiklója - akció közbeni - izgatását is lehetővé teszi. Meg kell említenem, hogy a lovaglást nem kedveli, így ez irányba tett javaslatom nem talált fogadókészségre. Természetesen én ezt elfogadtam. Egyébként lehet, hogy az én fegyverzetemnél kisebb kaliberrel rendelkező "széptevők" esetén erre is adódhat nyitottság.
Adatlapján nagyon korrekt módon megjelölte, hogy mit kedvel, s mi az, amit extraként lehet kérni tőle. Én szeretem a lányok punciját finoman az ujjammal is felderíteni és a nyalást ujjazással, G-pont kereséssel, izgatással kombinálni. Nos, ezen a területen is nagyszerű partnerre találtam Katrynában. Finom, szaftos kelyhében öröm megmeríteni úgy az ujjamat, mint a "családfámat", és kellő ügyességgel szép eredményeket lehet elérni nála. A "missziós" tevékenységet is sikerágazattá lehet fejleszteni Katryna társaságában, mert mindketten megtaláljuk azokat az élvezeteket, amit eme póz, illetve kisebb-nagyobb módosulatai kínálnak.
Engem eddig a kutyusos és a misszionárius pózokban ért el mindig a végkifejlet, a testre vagy szájba élvezési opciót nem kértem, de további látogatásaim során még erre módom lehet.
Katrynával kicsit talán elfogult vagyok az eddigi jó tapasztalataim okán, de ezzel együtt és ettől függetlenül is tudom ajánlani mindazon "kollégák" számára, akik megbízható, minőségi szexre vágynak és csalódásmentes együttlétet keresnek egy korrekt, kedves lánnyal. Partnerfüggő az, hogy kialakul-e a barátnő feeling egy ilyen találkozás során, én megtaláltam ezt a momentumot nála.
A Katrynában szunnyadó további lehetőségeket (mert vannak) én még kutatom, s megfelelő kezekben nagyon sajátos és örömteli hangokat képes adni ez a "hangszer", ha szabad ezt a hasonlatot használni egy szép lány esetében.
Asztor , November 27, 21:46:
Kapcsolat könnyen felvehető vele, nagyon aranyos közvetlen!
Nagyon jó része van, igazi milf!
Csak ajánlani tudom!