Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
NakedGunHU · Újonc (25 hozzászólás) · Csütörtök, 21:08

Hidd el, nekem sem az, de ha nem tetszene egy szolgáltató, akkor az ajtóban megköszönném a lehetőséget és mondanám neki, hogy nem kívánom igénybe venni a szolgáltatást. Így egyik részről sincsen sértődés. De tőlem aztán kérhetnének feltöltést instán pár képért cserébe, biztos nem kapnának semmit. 

 

Zzoli977 · Újonc (5 hozzászólás) · Csütörtök, 11:55

Szerencsére azok a férfi közé tartozok akinek nem gond egy telefonfeltöltés! ;) 
Azért kértem képeket mert nem akartam hányingerrel kifordulni az ajtón! - Nekem bőven megérte! Így legalább tudom hogy messziről kerülendő! 

 

 

Zzoli977 · Újonc (5 hozzászólás) · Csütörtök, 11:53

Szia 1x én már írtam róla itt fórumon első találkozásunk után ! 2x voltam nála az elmúlt 2 hétben! Végtelenül kedves barátságos és életvidám! Szexi test, természetes szép nagy cicik! Sok extrái vannak barátságos rózsa szállakkal! 
Minden igényt mosolyogva elégít ki, érti a dolgát!

Pumukli0 · Újonc (15 hozzászólás) · Csütörtök, 10:06

Sziasztok. Tiffani ról valakinek vélemény? Ajánlott?

Macskajancsi · Újonc (58 hozzászólás) · Szerda, 13:29

Timihez mehetsz nyugodtan nagyon korrekt óriás cicik szűk P....i sokmindent kérhető és a rózsa szálak sincsenek elszalva nalla 

 

JägerM · Újonc (1 hozzászólás) · Szerda, 13:10

Sziasztok, Tokió (33) név alatt hírdető hölgyhöz valakinek volt szerencséje már hozzá? Ha igen megkérném hogy mondjon pár szót róla ha lehetséges akár privátban is szívesen várnék véleményt! Köszi előre is ! 

NakedGunHU · Újonc (25 hozzászólás) · Szerda, 12:33

Ne haragudjatok már, de most komolyan full ismeretlen csajoknak töltitek fel a kártyáját pár képért cserébe? Ez full szánalmas, már bocs. Anno még 2008-ban csak a barátnőmnek töltöttem fel az egyenlegét, senki másnak azóta sem. Jézusom...ez nagyon durva.

 

FARKI20 · Újonc (5 hozzászólás) · Szerda, 08:52

akkor masszasra ki lenne a megfelelő!?

ZéróZénó · Újonc (179 hozzászólás) · Szerda, 08:41

... megkérdeztem, hogy van e lehetőség hogy átverjen minden erőfeszítés és személyes tali nélkül. Írta hogy természetesen igen van! Gyors egyeztetés után egy közeli dohánybolt trafficba feltöltöttem a kártyáját a megbeszélt összegért...

Sajnálatos eset, de magadnak köszöneted. Engem hetente 2-3 képvársárlós csaj keres meg instán, persze utána személyes tali lehetőséggel... 1-2 nap és midegyiknek törlődik véletlenül a profilja alapból, tipikus lehúzás manapság, sose dőltem be egynek sem szerencsére, még a legjobb hihető szöveget hazudóknak sem. Ugye ha nem lenne kit átverni ez sem működne, szóval...

 

ZéróZénó · Újonc (179 hozzászólás) · Szerda, 08:30

Hagyd, ha nem akarsz egy kellemetlen hangulatú kenegetésen résztvenni...

Blueeye35 · Újonc (28 hozzászólás) · Szerda, 06:04

Szia. Timi46 Debrecenben voltam nála, ő jó tudom ajánlani

pisti05 · Újonc (6 hozzászólás) · Szerda, 04:45

Szia

Ne haragudj de ezt a gondolat menetelt nem igazán értem.

Mondjuk sose voltam híve ennek a kép küldözgetős livos távoli együttlétnek.

Miért nem úgy csináltad ahogy legelőször tervezted, hogy elmész hozzá? 

Mert lehet, hogy átver akkor is de tudod hogy ha nem sokat de kapol valamit cserébe tőlle.

Képeket a neten is tudol nézni.

 

FARKI20 · Újonc (5 hozzászólás) · Kedd, 23:15

Hali 

Pandora masszas info valakinek?Köszi

Zzoli977 · Újonc (5 hozzászólás) · Kedd, 18:51

Sziasztok! Katica (25) VÉLEMÉNY:

 

Képek alapján szimpatikusnak tűnt! WhatsApp-on vettem fel vele a kapcsolatot, nagyon kíváncsi voltam rá de nem akartam személyesen csalódni így megkérdeztem hogy van-e lehetőség kép vásárlásra. Írta hogy természetesen igen van! Gyors egyeztetés után egy közeli dohánybolt trafficba feltöltöttem kártyáját a megbeszélt összegért (NEM KEVÉS)! De úgy voltam vele egy előminősítést simán megér! 
Amint feltöltöttem WhatsApp-on küldtem az igazoló szelvényt! Írtam neki hogy 11:00-ig ráérsz nyugodtan küldeni a képet kelj fel nyugodtan még reggel van! 
Arra a napra teljesen eltünt. Majd másnap reggel ír hogy nem volt NET a telóján. Mai nap folyamán 15 kép helyett küldött összesen 8 képet ebből 3 olyat ami fent van hirdetésbe....

Kérése az volt hogy további összegért töltsem fel a kártyáját... Itt rájöttem hogy átlettem b/szva! FELEJTŐS MINDENKI KERÜLJE! Ha online térben ezt müveli mit kaphatsz személyesen! JAH SEMMIT! :(((( 

SzépkisAlak69 · Újonc (14 hozzászólás) · Kedd, 14:30

Tiffani 21 valaki járt már nála?

cádik · Újonc (47 hozzászólás) · Kedd, 11:05

Aranyos,kedves!

Szerintem ajánlott kategóriába tartozik!

Bálint28 · Újonc (64 hozzászólás) · Hétfő, 20:43

Sziasztok! 

Timi 46-ot vagy Virág 44-t ajánlanátok? 😊

FARKI20 · Újonc (5 hozzászólás) · Április 24, 11:57

Sziasztok. Keresek egy 25-40 koruli lányt aki csinos es szép .  kényeztetésre vágyom nem a sex a fontos most.  Masszas csók simi!!

 

Köszi

Coffee · Újonc (81 hozzászólás) · Április 23, 15:23

Claudia35re felhivták a figyelmemet gondoltam teszek egy próbát. Telefonon kedvesen tájékoztatott, nemsokára egy már ismerős helyszínen voltam. Az ajtó mögött egy tündér várt. Magas karcsú mosolygós gyönyörű hölgy. Első perctől éreztem hogy azt akarja hogy jól érezem magam, és ez cseppet sem volt megjátszott a részéről.Eredetileg félóra randinak indult, de amikor hozzám simult a fürdőbe, inkább órára módositotunk. Ódákat írhaték milyen csodálatos nő de nem érzem illőnek hogy részletekbe menjek.Akit fogad úgyis megtapasztalja milyen kedves és vendég centrikus, én alig várom hogy újra lássam. Csak úri emberek látogasák. 

Kiss07 · Újonc (53 hozzászólás) · Április 23, 14:33

Viszont Claudia  26 újból elérhető! Régóta hirdet az apróba hébehóba általában a viberen szeret egyeztetni de mindig korrektül áll hozzám, igaz kicsit idősebb harminc plusz kicsivel de jó feszes teste van . talán sok az anyajegy rajta akit ez zavar annak mellékesen mondom csak esztétikai hiba


Téma indítva: 2010.02.25., 16729 hozzászólás összesen