Csilla 48
Pár napja jártam a hölgynél.
Nagyon kedves aranyos szolgáltató.
Érkezés után fürdés után bejutottam a szobába.
Először alaposan átgyurta a hátam és a lábaimat, majd a combomon néha elkalandoztak az ujjai.
Fordulás után áttért a mellkasomra, majd az ágyékomat vette kezelésbe. Prosztata masszázst is kértem amit nagyon finoman készített elő. Eleinte csak egy ujjal, ahigy tágultam kettővel dolgozott bennem. Nagyon jo érzés volt. Közben végig figyelte a reakcióimat, ami nagyon jól esett.
A szeansz végé kaptam egy nagy adag sikositót, majd huncut mosollyal a száján előhuzta a rózsaszin vibrit. Finoman, de határozottan használta és amikor látta hogy nem okoz gondot, csak annyit mondott, "Most véged lesz" és már éreztem is a kék gyönyörrudat. Elsőre különös érzés volt ahogy kitöltött, de ahogy masszirozta a farkam és ahogy ingerelt a vibrivel pár másodperc alatt hatalmasat élveztem. Egész a jobb vállamig lőttem. Pillanatra belekostoltam a nedümbe, de amikor meglátta nem lepődött meg, hanem kélyes mosoly közepette lenyalatta a kezét velem. Nagyszerű élmény volt.
Utána még egy gyors tisztálkodás, beszélgettünk pár percet és az időt bőven túlhaladva távoztam.
Jó volt, megyek máskor is.