Nem tudom, hogy otthon mi a "szokás" de külföldön már voltam többször kínai "masszázsszalonban" és a képeknek soha semmi közük nem volt a valósághoz, de megijedni sem kellett a lányoktól. Azért is kamu a kép, mert cserélik a dolgozókat rendszeresen. Ahogy egy bölcs mondta: nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba. Hát ha 2 látogatásod között eltelik kb 1 hónap, akkor nem teheted ugyanabba a kínai punciba sem. Egyébként mindenben elégedett voltam mindegyik esettel, mert tényleg mindent csinálnak és utána rendesen meg is masszíroznak, kedvesek, szolgálatkészek. Beszélgetni mondjuk nem kell, mert általában csak pár szót értenek, ami a melóhoz kell. Borotválni sem szokták. Legutóbb nem volt rajtam szemüveg és pár centivel elnéztem a célt haátulról, az ellen sem tiltakozott. Tényleg kellemes élmény az óccó kínai. Ha otthon is így csinálják, akkor megér egy próbát. Mielőtt bárki moderálásra küldene vagy panaszkodna: nem a konkrét hirdetőről írtam. A szereplők kitalált személyek, ha bárkire hasonlítanának az csak a véletlen műve! ;-)
Hivatalosan is kérném a fórum valamelyik bátor tagját, aki nem annyira beszari, mint én, hogy látogassa meg az ázsiai hölgyet, és jelezzen nekünk vissza.
Köszönettel, egy gyáva kopasz
SteveStifler· Újonc (14 posts)· Yesterday, 8:49 AM
Jantoni=kantoni
SteveStifler· Újonc (14 posts)· Yesterday, 8:48 AM
Na öntsünk már tiszta moslékot a vödörbe. 4 ilyen vagottszemű lyányka jött egyszerre kishazánkba . Pösti ismerősöm szerint- aki már kettőt kipróbált- az a helyzet, hogy szinte mindegy melyiket hívod, azt kapod aki épp ráér. Van a képünkön filter, de jól néznek ki és ügyesek is. Én ennyit tudok. Ami a nyelvet illeti, angol tudás, vagy mandarin, vagy jantoni szükséges.
Sziasztok ! Ne doljetek be a kedves Ázsia lánynak piros oldalon ugyan ezekkel a képekkel hirdet valaki , bár az nem kizárt hogy tényleg egy Ázsia lány mivel en kértem tőle hanguzenetett de nyilván azt is meglehet csinálni :D
Nemtudom, hogy Anna 25 (ázsiai kiscsaj) az teljesen AI generált e, de az arca biztos erősen filteres, mert kb minden ázsiai nő ezt a filtert használja. Szóval élőben az arca biztos nem az lesz ami a képeken, márcsak azért is, mert a képeken ugyan abban a szobában nem csak az arca, de még a hajszíne is megváltozott. :)