Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Nekemnemmindegy · Újonc (5 hozzászólás) · 41 perce
staffi · Őstag (1088 hozzászólás) · 9 órája
Meglátogattam a Gaby 34 hirdetőt. Sok fiatal tanulhatna tőle, hogy kell bánni és beszélni egy vendéggel mint jelent az, hogy szolgáltatás. . Jo szolgáltató még mindig nagyon. 🥰
Gyipaci · Újonc (1 hozzászólás) · Vasárnap, 15:25
Udv,
felejtos a holgy. 30 perc autokazas utan a helyszinen kiderult hogy 5 honapos terhes. Aktus nem lehetseges mert nincs gumi, de eroszakkal ajanlja fel hogy menjen a natur szex… kepek megtevesztoek sajnos…
Bence88 · Újonc (57 hozzászólás) · Szombat, 22:32
Szia. En csak erdeklodtem nala whatsupon irj neki angolul valaszol. Nekem nagyon draga😄 igy egyenlore jegelem.
Furulyás · Újonc (4 hozzászólás) · Szombat, 14:13
Amikor írtam, még csak egy volt 😅 De Angellire gondoltam
Pysti · Újonc (163 hozzászólás) · Szombat, 07:16
Melyik kinai lányt?
Furulyás · Újonc (4 hozzászólás) · Péntek, 15:30
Sziasztok! A kínai lányt látogatta már valaki?
Pumukli0 · Újonc (41 hozzászólás) · Szeptember 9, 19:33
Sziasztok. Fatma nevű hölgynél volt már valaki?
Incoinco · Újonc (1 hozzászólás) · Szeptember 9, 02:47
Sziasztok! Jessica 21nál volt már valaki? Nagyon kedves viberen de még nem jutottam el hozzá. Köszi
https://videkilany.hu/109627
LacaGB · Újonc (7 hozzászólás) · Szeptember 8, 06:48
Franci, digi-dugi, 69
FemmeFatale · Újonc (1 hozzászólás) · Szeptember 6, 21:08
Szia!
Én voltam a héten, nem tudom mi lenne a kérdésed?
Lucci · Újonc (4 hozzászólás) · Szeptember 6, 20:53
Előző bambuszos értékelésemre és az azzal kapcsolatos megkeresésekre reagálva:
-Mit vállalnak? : leírtam. Pontosan szerintem lehetetlen kideríteni. Pocsék az angol tudásuk, magyar ugyancsak.
-Mennyibe kerül: nincs fix ár. Melyik csaj, mennyire ismer... Stb. Akinek árát mondtam a végén engem fog hibáztatni ha neki mást mondanak
-állva, ülve vagy fekve várjam a masszőrt, gatyában vagy sem? : no komment, szerintem mindenki fel tudja magát találni
-mit mondjak, mit csináljak: semmit. Majd ők mondják ha kell valamit csinálni. Ha kérdeznek az ékes angol/magyar tudásukkal akkor válaszolsz. Ha nem tudsz válaszolni, activity...
Mivel a 20-30 megkeresésből egy volt aki félig tudott válaszolni arra a kérdésemre hogy van-e még hasonló szalon nyir1en így elmentem arra a helyre amiről ugyan nem hallottam semmit, de ránézésre úgy nézett ki, hogy van ott is happy finish.
És igen, nem tévedtem. Yindee szalon nem csak masszázs...
Bálint28 · Újonc (73 hozzászólás) · Szeptember 6, 15:30
Sziasztok!
Napokban volt valaki Anna 44-hez? Aki igen, legyen már szíves privátban rám írni! 🙂
Max001 · Újonc (26 hozzászólás) · Szeptember 5, 14:41
Sziasztok. Tud valaki megbízható hirdetőt ajánlani. Olyat aki nincs elszállva.Jöhet priviben is. Köszönöm.
NagyDavid8787 · Újonc (8 hozzászólás) · Szeptember 5, 11:49
Üdv. Érdeklődnék hogy a bambuszban a Niki nevü hölgy akit említettél hogy mindent vállal. Ezalatt mit értesz ? Mit és mennyiért vállal ? Válaszodat előre is köszönöm. Privátban is válaszolhatsz ha szeretnél.
picúr · Kvázi-tag (177 hozzászólás) · Szeptember 4, 17:48
Sziasztok.
Lizi 26 -al van valakinek tapasztalata?
Bálint28 · Újonc (73 hozzászólás) · Szeptember 4, 16:53
Sziasztok!🙂
Legyetek már szívesek nekem abban segíteni, hogy aki régebben páréve járt a Triniti 40+ Milf hölgynél itt Nyíregyházán, és emlékszik is a hirdetésére illetve a személyére.
Most szúrt szemet a debreceni oldalon az Emili 36 profilképe…. Véletlenül az Emili 36 nem a Triniti 40+ lenne??🤔🤔
FARKI20 · Újonc (17 hozzászólás) · Szeptember 4, 15:46
Sziasztok. Nyírbátori csajokrol valakinek info?! Köszi jöhet privátba is!
Kiss15 · Újonc (5 hozzászólás) · Szeptember 4, 09:03
Egy francia hány rózsa?
Kalandozoo · Újonc (2 hozzászólás) · Szeptember 3, 19:32
Üdv! Írtam privátban