Észrevételek, javaslatok az oldallal kapcsolatban

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. december 09. 09:48

Kedves Zsoltee!

Utána néztünk a dolognak, megnéztük Internet Explorer 7,8,9-el is, de egyikben sem tapasztaltuk a leírt hibát, ettől függetlenül előfordulhat, hogy valami rejtett, speciális esetről van szó. A hiba felderítéséhez kérnék további segítségét az alábbi kérdések megválaszolásával:

1) Lát esetleg ilyenkor a böngésző bal alsó sarkában egy kis sárga felkiáltójelet, ami olyasmit ír, hogy "kész, de az oldal hibás", vagy egyéb javascript hibát?

2) Amikor rákattint egy hirdetésre, a "Betöltés folyamatban..." felirat látszik, vagy már az sem?

3) Csak egy bizonyos menüponton belül (pl. Hölgyek) vagy máshol is ez történik?

Bejelentését és segítségét nagyon köszönjük!

Törölt felhasználó · 2011. december 09. 11:29

Kedves VL Szerkesztőség

A IE nem ír hibát, semmi probléma nem tűnik fel, amikor az oldalt betöltöm. Amikor rákattintok egy hirdetésre, az ég világon semmi sem történik, még a betöltés folyamatban szöveg sem bukkan fel. Próbáltam engedélyezni a felugró ablakokat, de nem változott a helyzet, ugyan úgy nem nyit meg semmit. Most hogy kaptam önöktől egy üzenetet, arra is hiába kattintottam a belső levelezőben, nem tudtam megnyitni. Csak a fórumot tudom olvasni.

Én Köszönöm hogy foglalkoznak a problémámmal :)

Törölt felhasználó · 2011. december 10. 15:35

Most annyi történt, hogy már a Betöltés folyamatban felirat ugyan bejön, de a hirdetés még mindig nem jelenik meg. Tehát haladás van az ügyben :D

Törölt felhasználó · 2012. február 20. 10:06

Tisztelt Admin, moderátor!

Van egy kis szobánk: Hirdetők egymás közt.

Kérdezném, mit keresnek ott nem hirdetők?

Pál-Pusztai, ilko, QCp...

Nitta "masszöz" elég lekezekő stílusban osztotta itt a hirdetőket.

Azt hiszem, nagyon normálisan válaszoltam, aztán még írtak lányok, nők neki.

Nem csak én, másokat is felháborított, de ezt majd mi lerendezzük.

Kérném a tiszteletlen "urakat" a saját helyükre áthelyezni, ahol kedvükre hőböröghetnek INGYEN.

Van a Csevegés pl. Mi fizetünk, hogy egyáltalán itt lehessünk, ők viszont nem.

Köszönettel

a "nagyszájú" Hexe, akit nem kell szeretni!

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 07. 00:35

Szia Hexe!

Szerintem azért mi is f*zetünk és nem csak TI!   Az csak részletkérdés, hogy elöbb ti kaptok belőle  majd egy részét továbbadjátok ide!  HA úgy vesszük akkor mi f*zetünk azért hogy TI itt legyetek!  :-)  de nem így van???   Őszintén elég gáz lenne ha nem lennétek jelen az életünkben!  :-))

janika00 · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. május 14. 17:56

Aranyos :D

janika00 · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. május 14. 17:57

Szerintem mindenki :D

Törölt felhasználó · 2012. május 14. 23:02

Azé elég gyorsan reagáltok XD

Valami gáz van? Nem én tehetek róla!

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. május 16. 08:51

Tisztelt Hirdetők, Látogatók!

Kérjük, hogy ebbe a topicba az oldallal kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat írják le. Az általános csevegést, kérjük a megfelelő helyen folytassák.

Tisztelettel:

VidékiLány Szerkesztősége

Törölt felhasználó · 2012. május 16. 10:18

Akkor. Gratulálok a programozóknak a megújult chathez! 

Jó ötlet volt h hiába kattintanak a nickre, nincs hirdetés, lehet keresni. :)

misterX · Kvázi-tag (100 hozzászólás) · 2012. május 22. 07:48

Tisztelt szerkesztőség!

Eddig tök jó volt hogy ha a keresőben rákerestem egy megyére akkor az "adatlapos" hirdetések után listázódtak az apróhirdetések is. Nem kellett két helyen keresgélni.

Légyszi állítsátok vissza azt az állapotot :) vagy legalább az aprók között lehessen szűrni megyére. Mert a jelenlegi formában elég használhatatlan a dolog.

Ha már keresés akkor jó lenne a kereső oldalra egy "most elérhető" feltétel is ami bekapcsolt állapotban csak azokat a találatokat jelenítené meg akik az adott időpontban elérhetőek.

Köszi

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. május 22. 08:53

Tisztelt misterX!

Köszönjük az észrevételét, a hibát elhárítottuk!

Tisztelettel:

Törölt felhasználó · 2012. május 24. 14:28

Kedves Szerkesztőség!

Beolvastam Debrecenbe, sok mindenben egyetértek Fütyülőssel.

A modira küldéssel nem egészen. Szerintem, jó et így, ahogy van ui. meg kell indoloni h miért..

Gondolom, mérlegelik, aztán döntenek, és általában jól. (Vagy mindig) :)

Tehát, elküldök vkit modira, ha azt írom be h utálom, kevés. Igazam van?

Bár én nem sok embert utálok, de teljes telefonszámokkal lejáratni akár látogatókat,

pontos cím kiadása, sértő, durva alázása egy hirdetőnek... Ez elég ok, azt hiszem.

Viszont nem értem, miért kell a v e n d é g e t átírni partnerre? Még vannak ilyen szavak.

Elég hülyén hangzik h masszázspartner :) ó r a= idő miért? Ezekre gondolok.

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. május 24. 14:57

Tisztelt Hexe :)!

Köszönjük az észrevételeit, melyekre belső üzenetben válaszoltunk.

Tisztelettel:

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. május 26. 12:46

Szerintem még az is hasznos lenne, ha egy lány egyszerre csak egy néven és telefonszámmal lehetne fenn az oldalon.

Továbbá az adatlapon esetleg megkereshető lenne, hogy névváltoztatás előtt milyen néven volt már aktív hírdetése.

(Ezzel az olyan Nyíregyházi "Gyula féle" versenyzőket lehetne gyorsan kiszűrni, aki gyakran változtat nevet, hogy a jogos kritikától megszabaduljon!)

Illetve még azt is hasznosnak tartanám, ha a korábbi hírdetési nevekhez a város is hozzá lenne rendelve, mert gyakori hogy egy lány

egyik városból átteszi a székhelyét a másikba, és a korábbi véleményeket már nem lehet így nyomonkövetni. (Igy elkerülhető lenne, hogy valaki

az egész országot beutazva gond nélkül átb*szhassa a jóhiszemű látogatókat.) 

Törölt felhasználó · 2012. május 26. 13:28

Azért nem mindenki azért "utazgat", hogy átb@szhassa a jóhiszemű látogatókat.

Csak egy kurta megjegyzés, de igaz. Én is pl. nemsoká költözöm (így alakultak a dolgok).

A többiek esetében meg lehet, azért, mert a friss husira ugranak az urak. 

Régen is így volt ám ez.

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. május 26. 14:27

Én nem azt mondtam hogy mindenki azért utazgat, de azért arra már volt példa hogy valaki a Nyíregyháza-Debrecen-Miskolc háromszöget bejárta...

Debrecenből gyorsan továbblépett, valószínüleg azért (is) mert a fórumon egy hozzászóló konkrétan megírta hogy Nyíregyen mi volt a gond vele,

és úgy gondolta így ott már sok babér nem terem számára.

Abban igazad van, hogy az újdonság nagy vonzerő, és ebben nincs is semmi probléma.

Ha valaki korrekt módon viselkedett az előző városban, akkor neki nincs mitől tartania a vélemények visszakeresésénél sem!

Természetesen a véleményeket is szelektálni kell, de ha valakiről zömmel negatív hozzászólások vannak, akkor abban azért lehet valami igazság.

És a vélemények esetében én a negatív kritikát arra értem, ha lehúzás vagy átb@szás volt, és nem arra hogy az adott lány neki bejött-e vagy sem,

mert az nagyon szubjektív dolog és arra nincs mit adni. 

Törölt felhasználó · 2012. május 26. 14:39

Igen, abban egyetértek veled, ha nevet változtat, telefonszámot, tényleg nehéz, de szerintem a tapasztaltabbak észreveszik, és meg is írják, nehogy újabb áldozatai legyenek. De mondom, jogos a kérés. :)

Törölt felhasználó · 2012. május 26. 15:01

Olvastam a fotógarancia képről is ötletet. Tényleg lehetne annyit legalább változtatni, ez a régóta hirdetőkre főleg vonatkozik,

hogy ne fogadjanak el 3 évvel ezelőtti garanciaképet. Legalább évente, de inkább félévente újat kéne csináltatni a hirdetőkkel.

Ismerek olyan hirdetőt, aki úgy 10-12 kilóval több, mint a képgaranciás hirdetésében. Ezt akár fél év alatt is fel lehet hízni, mondjuk nem nekem. :) Én akkor is új képeket csináltatok, ha lakást váltok, lássák, hova jönnek be. Ez is fontos szerintem, főleg, mert nem mindenki luxus lakásban van. Így minden a valóságot tükrözné. Az alma, meg zacskós tej se rossz, de én azért nem veszek zacskós tejet, utálom. xd

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. május 26. 15:10

Igen, a fotógarancián is lehetne fejleszteni....

A féléves frissítés valóban jó ötlet, mert így mindeniki tisztába lenne azzal, hogy mire is számíthat.

Én még azt is tapasztaltam, hogy fotógaranciába beküld a lány egy valódi képet (leginkább semleges pózban) és a megkapott fotógaranciás cimkéhez

felpakol még néhány hozzá hasonlító, de jóval előnyösebb - ám nem őt ábrázoló képet-  mellyel szebbnek tünteti fel magát mint a valóság.

Nos ekkor szokták az átvert hozzászólók a fotógaranciás megbízhatóságot kritizálni. 

Téma indítva: 2010.02.25., 383 hozzászólás összesen