Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
Mende40 · Újonc (45 hozzászólás) · Szeptember 1, 16:26

Lililuxrol tud valaki valamit? Ő mely ár kategória.

DoctorWho · Újonc (5 hozzászólás) · Augusztus 31, 10:40

Sziasztok!!! Tina 26-ról mik a tapasztalatok, érdemes a hölgyet felkeresni ? Mert bár hívtam párszor,de sajnos soha nem veszi fel.

Mende40 · Újonc (45 hozzászólás) · Augusztus 30, 05:19

Hát sok sikert hozzá, nem igen van ezzel probálkoztam már.

De én arra gondoltam hogy keresek egy lingos csajt akkor lehet órában is igaz nem egészen az de ki próbálásra jó lehet.

Nagadek · Újonc (38 hozzászólás) · Augusztus 29, 19:48

Sziasztok ! 

A következő hírdetőkről szeretnék véleményt kérni : 

Honey (40) 

Valeri (46) 

NikolExclusive (27) 

Ivet35 (30) 

Privátban is írhattok ha az úgy jobb nektek és előre kösz ! 

Konda · Újonc (54 hozzászólás) · Augusztus 26, 12:19

Üdv,

tudna valaki ajánlani olyan hölgyet aki vállal natúr franciát 30 percben? Lassan és valóban 30 percre nyafogás nélkül.

előre is köszi!

Dingó29 · Újonc (243 hozzászólás) · Augusztus 26, 10:45

Ne veszélj már butaságokat légy oly kedves inkább értelmezd mit írtam. Mert épp.arról beszélek, hogy semmiben, még rózsaszálban sem igazán különböznek a többi hirdetőtől. Sem pozitív sem negatív irányban. Épp ezért felesleges név alapján kiszórni őket. Én ennyit állítottam. Szeretnél példát is?

ilko · Őstag (780 hozzászólás) · Augusztus 26, 08:39

Ne beszélj butaságokat, légy oly kedves.

Azok a lányok, akik bármilyen előnevet használnak, nem véletlenül teszik. Az esetek 90%ában azért, mert nem megy a bolt normál névvel, tehát kell valami figyelemfelkeltés. Nem attól lesz valaki VIP (csak példa), hogy odaírja. Attól lesz az, hogy a vendégek annak tartják. Akkor viszont oda sem kell írnia, hiszen tódulni fognak hozzá.

Tudod ki az "igazi" VIP? Akinek hirdetnie sem kell, mert rendelkezik akkora bázis vendégkörrel, hogy bőven megél belőlük.

Dingó29 · Újonc (243 hozzászólás) · Augusztus 25, 17:52

Tényleg? Nem is gondoltam volna

Roxyy · Újonc (1 hozzászólás) · Augusztus 24, 22:14

A VIP lányokat bárki kiírhatja a neve előtt :D Ez csak egy fogás a lányoknál .

Törölt felhasználó · Augusztus 23, 12:47

Üdv! Alexa-t bírnám, ha hirdetne újra...

miners · Újonc (1 hozzászólás) · Augusztus 23, 11:28

Sziasztok. Komlói hirdetőkkel mi a véleményetek?

Bitchboy · Újonc (28 hozzászólás) · Augusztus 22, 11:26

Üdv!

Vivienn hozzállása 2023 nyarán megfelelő volt nekem. SOS franciára mentem hozzá. Hamar rábukott és szivattyúzott. Kellett még finomhangolni a technikáját, de szerintem jó volt.

Bélatot · Újonc (105 hozzászólás) · Augusztus 21, 11:47

A tapasztalás a legdrágább tanítás, mert ugye fizetni előre kell aztán jön csak az órai munka. Hogy megéri válogatni az bizonyos, de az is bizonyos, hogy néha eszméletlenül át vagyunk verve, de sajnos nem tudok biztos módszert a csalódás elkerülésére. Nekem már volt VIP és nem díszvirágú, utcalány és unatkozó tanítónő, szerencsétlenül járt futtatott és a jó Isten tudja milyen élethelyzetű partnerem. Nekem a legfontosabb a bizalom megteremtése, ha ezt nem sikerül a telefonban elérnem akkor veszélyes óráknak nézek elébe.  Ezen túlmenően a legfontosabb dolog , hogy tiszta legyen a hölgy. A második sorozatnál bizony elég oroszlánszaga van a játszótérnek és eszméletlenül fonnyasztó, ha ezt a szagot egy másik oroszlán hagyta ott. A  személyes tapasztalatom, hogy a VIP lányok az átlagnál tisztábbak, frissen fürdetett illatos nők, de sok esetben a képekkel köszönő viszonyban sincsenek a testi adottságok. Ha egy hirdetést látok bizony elemezni szoktam hogy a szöveg környezettel és testi adatokkal egyezik-e harmonizál-e a hirdetés és ha ebben ellentmondást látok, akkor a legszebb nőhöz sem megyek el, mert aki hazudik az lop is. Ugyanis miért kellene eltitkolni, a kort, a súlyt származást, vagy a popsi méretet. Egy nagyseggű nőhöz például vágyakban kell közelíteni, és ha erre csak 15 perced van iszonyatosan komoly streszbe kerülsz, viszont ha készülsz rá eszméletlen örömöt tud adni. Tehát a tanács ebben csak annyi, hogy amit a hirdető leírt annak igaznak kell lenni, különben a vendéget megfürdetik és kihasználják, aztán valami olcsó trükkel elsütik a patront oszt ettől lesz az ember impotetntó.

snowman · Újonc (28 hozzászólás) · Augusztus 21, 09:31

Ki volt a pesti kiválasztottad? Mi az elérhetősége és a helyettesítő hölgynek?

Elmondanál részleteket akár privátban?

szara26 · Újonc (5 hozzászólás) · Augusztus 20, 14:19

Köszönöm szépen Béla 

Dingó29 · Újonc (243 hozzászólás) · Augusztus 19, 11:31

Azt rosszul teszed. Az ilyen VIP feliratú lányok közt többel is voltam aki semmivel nem volt drágább mint az átlag. Nyilván van  köztük rossz hozzáállású, de semmivel nem több, nint általában. Sőt a legtöbb negatív észrevételt begyüjtő lányok épp hogy nem plasztikcicák. Talán két ilyen plasztikbabát tudok aki kimondottan gyenge

Mende40 · Újonc (45 hozzászólás) · Augusztus 19, 10:51

Hát ha lehet én is a 10-20k köztieket keresem. Néha hagyom magam el csábulni egy több extra vagy szebb csaj reményében, de mindig pofára esés van. Az utóbbi mindent be igért, de pénz átadtam azt utánna jött hogy ezért azért ez kevés csak ezt választja, aztán a végén még azt is alig, pedig alapjáraton kedves vagyok, max nem megyek többet.

De volt drága kategória aki azt hitte hogy hú de jó, csak hát mégsem. A tudása nem ütötte meg méxg egy első szexelős csaj szintjét sem. Orálja nagyon gyenge volt, semmit érő, lovagolni hát emlitésre sem méltó, kityapozban pucsitás ugyan nem ment de a látvány azért sokat segített..

De volt már nagyon jó 13k - 18k ért is. Bujós, mindent amit válalt lehetett, fiatal volt kb 19-20 évesek. Persze itt is vannak unott hozzá álásuak, de nem mindegy mennyit tob ki az ember az ablakon.

Én szeretem ha jól le szívnak, ki nem? Imádom ha lovagolnak velem szembe vagy háttal, a kutyapóz az csak mentő öv ha fáj a hátam. Misszi az nekem kényelmetlen fáj a hátam miatta.

Van pár csaj akik teljes odaadással csinálták de sok a lehuzós

JohnB · Újonc (60 hozzászólás) · Augusztus 19, 09:34

VIP és EXCLUSIVE felírattal hírdető lányokat azonnal lapozom is tovább. Nekem többet ér a lány hozzáállása mint a kinézete. 
Egy fadarab, nagyképű utasítgató plasztik-plázacicát bármikor elcserélek egy kedves, mosolygósan bújós háziasszonyra. Bármikor. 

mogyorospele · Lelkes újonc (70 hozzászólás) · Augusztus 18, 20:45

Na igen, a PTE és jól fizető külföldi diákjai elvitathatatlanok, de nem hinném, hogy az árak rájuk vannak szabva. Bár aztán én nem tudom, hogy mennyi jár belőlük el a lányokhoz. Mondjuk sok lány kiírja, hogy egy bizonyos hazai etnikumot nem fogad. Vajon külföldi nem europid etnikumokkal is ez a helyzet? Az erősen gazdasági öngól lenne...

ElVaráZsolt · Újonc (45 hozzászólás) · Augusztus 18, 19:46

A 20/25e Ft is sok. 30/40k meg már Bp.-i árak. Dehát ez itt Pécs, a város, amit a PTE tart életben... sok-sok lehúzható diákkal.

Téma indítva: 2010.02.25., 8290 hozzászólás összesen