Sziasztok
Krisztina (20) volt már vendége innen valaki?
Sziasztok
Krisztina (20) volt már vendége innen valaki?
Sziasztok!
Lejlaval(33) van tapasztalatotok?
Esetleg Zendalinnal(27)?
Köszi a választ.
Lejla 33 egy profi szolgáltató. Jól beszéldd át mi is akarsz mert mindent megkaphatsz egy helyen. Nekem maga mellé, még három lányt prezentált és a nyolckezes játékról annyit tudok csak, hogy borzasztóan hamar végetért. Máskor megdöngettem hátulról és úgy rám pucsított, hogy üresre lőttem a tárat. Szóval egy félvér Milf aki a legjobb menüettet produkálhatja, persze, ha szól a zene. Zendalin engem is érdekelne, ha valakinek volna néhány infója, szívesen meghallgatnám.
Sziasztok!
Kimberly 26 nevű hölggyel kapcsolatban érdeklődnék.
Járt már nála valaki? Érdemes meglátogatni?
Üdv
Jázmin18nál Járt már valaki?
Köszi a választ előre is.
Nincs helye! Másrészt túl jók a képek...
Kösz az infót!
Szia. Kimberlyt hívtam a helyemen legutóbb, amikor Pécsett jártam. Az arc nem olyan szép, a test rendben van, mint a képeken. Működés közben olyan, mint egy fadarab, nem voltam lenyűgözve.
A magyar nem az én nyelvem, ezért elnézést, ha vannak hibák.
Üdv!
Bianka 20al volt már valakinek dolga?
Helló mindenki!
Nicol123nál volt már valaki?
Sziasztok
Linda (24+) valaki volt már vendége?
Nagyon gyenge a műsor!
Szerettem volna popsiba, de csak a végét engedte bedugni, és kézzel rászorított, ha jobban belöktem, nem volt jó élmény.
Üdv!
Vivi (42)-vel tapasztalat valakinek?
Helló szörfözők! Lili 18 Pécsett vadászik, ha nagyon fel vagy izgulva inkább menj el egy jeges fürdőbe vagy csapd rá az ajtót.
Sziasztok
Vani(23)
Van valakinek infója?
Sziasztok
Kitt ajálottok pécs en popsi sex re
Ne csalodjak
Köszönöm információ t
Szia, Alma(45) vékony, magas, sportos csaj.
Nem az átvágásból él, megbízható szolgáltató.
A popsiját úgy dugod ahogyan csak akarod.
Üdv
Idősebb hölgy, sok sminket visel. Azonban csodálatos természetes mellek és test korához (45+). Kicsit sietett a vége felé.
Jessica (19)-nél járt nár valaki vasárnap óta, mióta felbukkant, esetleg érdeklődött telefonon, hogy milyen az első benyomás ?
Képek alapján erősen a mezőny elején van.... Számomra legalábbis egészen biztosan.
Sziasztok
Klímó György u 13
Senkinek nem ajánlott
Mindentt meg ígérnek telefonon
Oda érsz változott minden
Nem részletezem .....
Ki is jöttem,.....
C vágány
Igénytelen stb....