CSá xhagix!!
Lehúzós társaság!!Ö is és a barátnöi is!Csilla,Evika.Órát lesik,meg hasonlók.
Te döntésed,de én mégegyszer nem megyek!!
CSá xhagix!!
Lehúzós társaság!!Ö is és a barátnöi is!Csilla,Evika.Órát lesik,meg hasonlók.
Te döntésed,de én mégegyszer nem megyek!!
Szia noncy!
Köszi az infót! Akkor hozzá nem megyek, nem akarok lyukra futni (illetve nem úgy :) ). Fiatal karcsú hölgyben kit ajánlanál?
Üdv: xhagix
Jó reggelt!!
xhagix ha nézed ma is a lapot,látod hogy kijött egy új Anita 21 és a képek jók!!De nem képgaranciás!!Képgarancia??az sem biztositék semmire!!Pl.melissa....
Én inkább a sportos alkatú hölgyeket szeretem:lara21,mónika29 és jó volt járni Janához is!!Abban a kategóriában sajna nem tudok segiteni:(Akiknél jártam nincs olyan akit mernék bátran ajánlani.
Illetve ha Kaposvár fele jársz Anita,Barbi:)Kedvesek nem siettetnek,én még kávét is kaptam:)Pécsen ilyenben nem volt részem sehol!
Szia!
Köszi az infót! Én speciel arra az Anita 21-re gondoltam, aki az adatlapján hangsúlyozza, hogy nála nincs futószalag. Nem tudom, hogy Te is őrá gondoltál-e? Mónika29 viszont kimondottan tetszik, és ha még jó is, lehet, hogy ő lesz a kiválasztott.
Üdv
Linda
Illetve van aki már Melicsi néven is ismer. :)
Hi!
Tinát miért nem? Szerintem az első 5ben van a városban, és én pl annyira jóban vagyok vele, hogy néha csak dumálni is összefutunk!:) Mondjuk most külföldön van éppen.
Valaki írta Mercit. Hát lehet, hogy jó a csaj, de őszintén szólva én 3x jártam vele úgy, hogy felhívtam, megbeszéltünk egy időpontot aznapra, de előtte fél órával már nem vette fel, mikor a megbeszéltek szerint hívtam újra. Namost lehet valaki akármilyen jó, de ez egész egyszerűen taplóság! Ezért nem ajánlom senkinek.
Van egy másik Anita21 is! Őróla még nincs infóm, és az ismerőseim közül sem tud senki semmit, szeritnem a héten rácsörgök valamikor, aztán talán akkor kiderül mi újság. Végülis emesénél is kiderült, csak egy telómba volt, és rájöttem mi az ábra. De Anita21 valóban csodás (mármint a képei alapján)
Sziasztok, forumozok!
Kar hogy ilyen nehezkes a forum, ti. a la nyok, meg a varosok kozt nagyon nehez a kereses.
Elmondom az eddigi tapasztalataimat, hatha tudok valakinek segiteni.
Laracskanal voltam nemreg, mert nagyon jok a kepei.
Csak rosszat tudok rola mondani, sajnos.
Igazi unott pofa, es kb 15 kiloval tob, mint ami a kepeken latszik.
Aikor ott voltam, epp friss tetkoi voltak, ami meg megnehezitette az amugy is gyenge musort.
Sorry Lara, remelem fejlodsz meg!
szevasztok uraim ma voltam anita21-nél valoban egy igazán gyönyörü lány nagy feszes!! mellek fantasztikus popsi igazán szép arcu lány, lehet nála ...TÖRÖLVE... csak ajánlani tudom!!!
Mercédesz32 vel megbeszéltem ma 14 orakor hogy 15 orára megyek..a megbeszéltek szerint felhivtam 15 orakor de már nem vette fel a telefont!!!!Ugy gondolom ez taploság, miért nem mondta meg hogy nem ér rá...Nem ajánlom senkinek....
Voltam Klaudia 35 nél ő neki jo a müsora de legalább 15 kiloval több mint a képein...
Valaki tud valamit irni:Nicolbaby 27 röl,vagy Kitti 21 röl???Jo csajok,volt nála valaki???segitségetek elöre is köszi
Szevasz!
Sajnálom, hogy így jártál én is voltam már nála többször, de ilyet nem tapasztaltam.
Nem tudom mi az oka! Talán egy próbát még megér.
Amit régebben is írtam, nagyon jó volt a csajszi!
Üdv
Csö leonidasz!!
Kitty21nél jártam.Nem rossz a csaj de egyszer elég!!
Az új Anita21röl a vélemény hogy a (hirdetö)akkoriban a melissát dicsérte nagyon.
Elmentem hozzá és pfff:(A képek valóban jók,de vajon.....
Ha volt nála valaki,elmondaná a tapasztalatát??
Köszi
Szia Leonidas!Én visszajáró vagyok nicolbaby-hez,csak jót tudok róla mondani!!!
Amit beverneki írt róla az így igaz.Nagyon kedves odaadó alkalmazkodik hozzád,isteni a franciája és még sorolhatnám...Voltam néhány lánynál már Pécsett,de ő eddig messze a legjobb!!!
Légy vele kedves,meglátod megéri!
Bacardi74 köszi !Lehet hogy még beprobálom de ha szurni szeretnél és nem veszik fel a telot és máshoz kell menni az gáz.Igy jutottam el Nicki 46 hoz.Komolyan figyelmes jo a müsora és még csöröztem is vele pedig na ilyen helyen nem szabad hisz ez az már volt a szájába elöted is:)Ha birod a idös nöket és nem zavar hogy puha akkor menj nem bánod meg:)
Nagyember kösz a nicolbabyis infot vigyázni fogok rá:) noncy köszi az infot Kittiröl öt is megnézem valamikor....
Mi van veletek senki nem Castingol??Én voltam Kitti 21 nél jo csaj ugyan nagyon picike de aranyos,jo volt nem volt eröltetett:) ugyan picit zavaro hogy nem egyedül dolgozik,és jövés menés van de vigyázott ara ne találkozz senkivel...Megyek máskor is.
Nem vagytok aktivak!!!!Kihalt az oldal:))))Remélem lesz idötök legalább hétvégén Castingolni és valaki megosztja velünk majd a tapasztalatait...Kellemes hétvégét mindenkinek..