És végül Srafina 23
gyönyörű szép magas sportos alkat, szép pofika, *5-ös francia. talán egy kicsit gyorsan lezavart. De ...TÖRÖLVE... érték arányban nagyon rendben.
És végül Srafina 23
gyönyörű szép magas sportos alkat, szép pofika, *5-ös francia. talán egy kicsit gyorsan lezavart. De ...TÖRÖLVE... érték arányban nagyon rendben.
Nicol!!!
no comment Imádom, hogy ...TÖRÖLVE... időre időzítette a visszatérést :) Már nagyon hiányzott! Alig várom, hogy mehessek
Drága vagy de erre nem is gondoltam.
De majd legközelebb megkérdezlek téged hogy mikor kezdhetek jó?
Puszi Nicol
Ugrobugri köszi az infókat,amint lesz kis maszekom,már látogatom is a csajokat.Most van egy kis válság,de talán 2-3 hónap és kikeveredek belőle.Meredesz32-vel kapcsolatban elmondanám,h én is úgy jártam,h mondta mehetek most,mire odaértem nem vette fel a telefont.Visszaolvastam,másokkal is megcsinálta.Nem baj elég sok csaj van akikről jókat írnak lehet menni máshoz is!A Lara 21-nél egyébként Larácska22-re gondoltam,csak pont nem hirdette magát és nem tudtam,h hány éves.Ő hozzá érdemes menni?
Ugrobugri:Emese 25 ös történeted nagyon tetszet,jot mosolyogtam....Mercédesz velem is eljátszota ezt hogy nem vette fel a telefont...Én nem keresem többet....Örülök hogy irkálsz ezek jo dolgok....
Nico!Neked örülök...Jövök ahogy idöm engedi...
piszkosfred lara22, dorombolocicamica...stb kerülendő. mint ahogy lentebb írtam, még ingyen sem mennék többet...
Hi mindenkinek!
Egyetértek, én is így jártam, aztán az 5-6. sikertelen teló után meguntam, és azóta inkább hagyom.
Ami Emese25öt illeti, a helyszín miatt alapból nem megyek hozzá. Túl sokszor fáztam már ott rá, és vannak mások, akik megbízhatóbbak. Pl Mendi, vagy Klaudia25, de pl Lara 36 is csodás! Az egiyk legjobb a városban!:)
Anúgy csak egy tipp, a ... TÖRÖLVE... többen írnak, mint ide...
Ja és valszeg Mariann 25 lesz a következő, akit kipróbálok, hogy milyen, mert bejön a képek alapján!:)
Üdv
ilko
Szia ilko!
nagyon megköszönném,ha a törölve részt elküdenéd neked priviben: allambertt@gmail.com -ra.
Sziasztok!
Edináról tud valaki valamit? mert még nem nagyon láttam itt fent...
Szép napot mindenkinek!Végigolvasgattam a piroslámpás Pécsi fórumot,hááát nem mondom hogy jobb mint ez.Tényleg sok a kamus,sok a mocskolódás..
Sokat nem tudtam belőle kihámozni,itt viszont már van néhány "sógor" akinek adok a szavára!
Szeretem az újat(inkább tippre mennék,mint blintre),de a jólbevált barátnőkhöz visszajárok.Úgy vettem észre ők is jobban szeretik a normális törzsvendéget mint az újat aki kitudja milyen...
Van köztünk mindenféle...
Én a tiszta csöndes helyeket szeretem,a nagyipart(Petőfi u. Nagy Ferenc tér) kerülöm!Nem írok rosszat róluk,nem vagyok bosszúálló típus.
Fiúk ha van tuti tipp,írjátok meg!
Üdv..
nagyember!Nem tudok sajnos újj tippet adni Én:Nicolhoz és Ninához járok az mindig tuti:)Ma Nicolnál voltam nagyon rendben volt ,ajánlom mindenkinek aki jol akarja érezni magát!Köszi:Nicol...:)nagyember neked valami tipped?Szandra 39 röl tud valaki valamit?Klaudia 25 röl?Segitségetek elöre is köszönöm...
Hi!
Ez igaz, de ha visszanézegetsz néha, látni fogod ki az a 4-5 nick, akinek számít a véleménye. Én mindig ezt csinálom, és még sosem vezettek félre. Tény, hogy sok menedzser is beír oda, meg van elég sok önreklám, de ezeket célszerű egyszerűen átugrani.
Üdv
ilko
Nagyon finom, érdemes kipróbálni!
Hali!Én Klaudia 25-höz készültem,már meg is beszéltük,de az utolsó pillanatban keresztülhúzták a számításaimat...Telefonba nagyon kedves,szimpinek tünt,majd ha többet tudok írok.
Szép napot!
Nagyember! Szandra39-ről annyit, hogy minden oké, de legutóbb egy elég lepukkant és stresszes helyen fogadott. ...TÖRÖLVE... arány jó.
Sziasztok!
Lara 36-ról tud valaki valamit? A képeken szép szilikon cickói vannak... :)
Köszi
Lara 36 rol csak annyit érdemes tudni hogy komolyan jó nő,jo a müsora,kedves de valojában legalább 50 éves de a cicik is pont olyanok mont a képen!!!:) Nekem megvolt a Te helyedben sem hagynám ki!!!
Nagyember!!Voltam Klaudia 25 nél szerintem rendben van,jo fej,jo alakja van és nekem a müsora is bejött olyan barátnő filing volt én kedvelem!Megyek még hozzá az tuti:)szerintem probáld meg te is...Eltüntél kicsit....Nincs infó csere:)
Régóta olvasgatom a fórumot és szoktam is járni lányokhoz. Ez a hirdetés, Linda vagyok napközben pár időre vagyok elérhető.Normál dolgokat.Felsőfokú végzetségem van.Kiveri a biztosítékot nálam! Ja és szép magyar lány vagyok. Akkor sem mennék hozzá ha Pécsen ő lenne az egyedüli szolgáltató. Tuti Petőfi u és tök lehúzós csaj. És buta is.