De ő popót nem vállal, mert ugye hármasbsn úgy jó
De ő popót nem vállal, mert ugye hármasbsn úgy jó
Hali. Zoé 28 éves arcal hirdet ö már volt több pasival egyszerre ő mondta nekem
Sziasztok!
SOS franciára tud valaki ajánlani ügyes lányt?
Üdv. Bitch
Sziasztok. Zsófi 19 nekem szimpatikus. Valaki volt már vele?
Hello megirnád akar privatban is hogy ki az? És mik vele a tapasztalatok.
Sziasztok tudok ilyen hölgyet
Ha arra a Zarára gondolsz, akire itt a többiek utalnak (sok tetoválás, felnyírt haj), akkor tudom, hogy ki ő. Szerintem elég sokan ismerik Pécsett. Elég régi motoros, mert én már 2018-ban is voltam nála. Akkoriban sokat hirdetett itt a városban, mostanában is fel-feltűnik néhány napra (meg máshol is, nem csak Pécsett).
És sötét, oldalt felnyírt hajú akire te is gondolsz? Mert akkor én is sejtem. Nincs ő eltűnve, csak nincs folyamatosan. De aránylag gyakran feltűnés itt-ot néhány napra
Igen
Átutazós csaj volt, Zara néven, rengeteg tetoválással? ...mert ha igen, akkor tudom, hogy ki ő!
Én kipróbálnám, de nem tudok olyat aki 2 pasival
Sziasztok keresek egy lányt kb egy éve hirdetet pécsen és Mohácson zarah néven de azóta kb eltűnt nem találom valakinek valami infó rola ? Van róla képem is de nem engedi csatolni max lehet privátban ha valakinek van valami infója ne tartsa magában köszönöm 😊
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki kipróbálná az egy lány, két pasi formációt? Kizárólag hetero alapon. Illetve van olyan megbízható szolgáltató, aki vállal két pasit?
Kár.
Üdv, ha ugyanarra a leányzóra gondolunk - harmincas nőcike, mesés keblekkel - akkor lekéstél róla, mert visszavonult.
Sziasztok, Rubirol tudnatok infot adni, jart e nala valaki, johet privibe es, koszi
Engem Gina érdekelne. Visszavonult, vagy csak nem hirdet?
Na ez engem is érdekelne !!
Az jó hely volt :) Főleg Alisha, a magas, vékony, fekete hajú. Az elején volt vele egy alacsonyabb, fiatalabb csajszi, őt szoktam látni az egyik közösségi oldalon. Nem hinném, hogy dolgozik.
Sziasztok
volt ket fiatal csaj Szabó Ervin teren , nagyon eltűntek.
Esetleg info róluk?