Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2012. november 14. 22:22

***moderálva***vagy te ember. :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. november 14. 14:38

Sok mindenben igazad van, de alapvetően azért nem hinném, hogy fordítva kéne ülni a lovon! Mert ha tetszik, ha nem ez egy sz*lg*ltatás, és nem a lány ***moderálva***, hanem fordítva, méghozzá nem is***moderálva***! Már elnézést a hasonlatért, de mondjuk egy fodrásznál, vagy egy étteremben ennek a ***moderálva*** körülugrálják az embert, és kiváncsi lennék, hogy mondjuk ugyanez a lány mit szólna, ha teszem azt a fodrásza is úgy viselkedne vele, mint ő a ***moderálva***... Tisztelet a kivételnek, de pont azok a lányok tudják a legjobban, akik tisztességesek, hogy mennyien vannak, akik nem azok!

Vagy hogy másképp közelítsünk a dolgokhoz, kiváncsi vagyok,***moderálva*** ugyanez a leányzó, ha elmenne eladónak egy közértbe!? És hogy ott engednék-e neki jóval kevesebb ***moderálva*** ezt a magatartást (fogadok, hogy ha a tulaj látná, hogy úgy viszonyul a vevőhöz, mint***moderálva****, azonnal kirúgná) Ugyanis nagyon sokan vannak, akik csak azért választották ezt a ***moderálva***, holott fogalmuk sincs róla (pedig nem egy***moderálva***), mert rövid idő alatt, sok ***moderálva*** lehet vele ***moderálva***, kevés melóval, semmi másért!

Azzal sem feltétlenül értek egyet, hogy a fórum haszontalan dolog. Ebben a formában valóban nincs túl sok értelme, de máshol nagyon hasznos tud lenni. Mert v*nd*g, és sz*lg oldalon is vannak olyanok, akiket ki kell(ene) tiltani a fórumokról. Van, ahol ezt megteszik (meg tudják tenni), máshol nem. Csak egy példa, van olyan magyar oldal, aminek már külföldön is jó híre van... Lehet, nem véletlenül.

Üdv

ilko

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2012. november 14. 14:09

FG-nek igaza van!!!!!!!

F.G. · Újonc (26 hozzászólás) · 2012. november 14. 12:34

Régen írtam.Viszont az utóbbi megjegyzéseket nem hagyom szó nélkül.

Egyet értek abban,hogy sok lány nem azt adja az embernek,amit megbeszélünk.Velem is előfordult nem egy esetben.Tanúlság:többet nem megyek oda.Viszont ez fordítottan is igaz.Sok lány panaszkodik,hogy kutyába se veszik őket a teremtés koronái.Sok lány panaszkodik,hogy csak egy használati tárgynak tekintik őket,de cserébe elvárják a "barátnőfílinget".Hogy lehet megadni azt olyan körülmények közt?Pláne érzelem nélkül?Főleg,hogy TE vagy ***moderálva***. ?Odamentek,koszosan,b*d*s*n,fogatlanul,fürödni nem akartok elmenni,de ha mégis,akkor 8-szor kell visszaküldeni,hogy mosakodjatok meg rendesen.De csókoljon,nyaljon-faljon titeket a nő?Az ***moderálva*** nem találják meg a dzsumbujban?Milyen műsorra vágytok?Mi az,hogy valakinek mindig ugyanaz a műsora?Miért kellene egyáltalán,hogy legyen műsor?Nem barátnőtök,nem rabszolgátok.Nem ***moderálva*** őket.Nem a tulajdonotok.Irányítsátok menet közben a***moderálva*** szerint.K*zöljétek,hogyan jó nektek,milyen pózban,stb.Irányítsatok,ti vagytok a férfiak,de lehet kultúrember módján is.Nem tisztelitek a nőket,de cserébe elvárjátok?Azért mert van ***moderálva***?***moderálva***?És akkor már mindent lehet a lányokkal?

Szedjetek fel egy lányt,az belétek esik,akkor lesz "barátnőfíling".Ja,hogy olyan csajokat nem tudtok felszedni,akikkel szívesen lenne szexuális kapcsolatotok?Magyarul,csak olyan nőket tudtok felszedni,akiket nem ***moderálva*** meg?Vagy a háztáji meg se közelíti az itteni lányok kinezetét?Nézzetek magatokba egy kicsit.Hogyan tudná átélni a lány,aki ***moderálva*** magát,hogy odavan értetek ilyen körülmények közt?Menjetek hozzájuk,élvezzétek a meztelen nő látványát,jobb élőben,mint filmen,tegyétek a dolgotokat és adjatok nekik tiszteletet.Meghálálja a többségük.

Más***moderálva***?Mert nem azt kapjátok,amit megbeszéltetek?Előfordul.Velem is előfordult.Nem korrekt,ha lebeszéljük telefonon az igényeket,lehetőségeket és a valóságban minden plusz,vagy egyáltalán nem is lehetséges.Nem megyek oda többet.Az ilyenek úgyis***moderálva***.Nem lesz ***moderálva***.Ha meg az ajtóban nem úgy néz ki,ahogy a fotón,áll valaki mögötted pisztollyal?Kényszerít,hogy belépj az ajtón?Fordulj meg és keress mást.Velem is előfordult.Nem pocskondiázok senkit nyilvánosan.

DE!!!!!Sajnos több,szavahihető lány említette már,hogy a vendége "elfelejtette" ***moderálva***.Sőt!Megfenyegette.Kirabolta.Jó esetben csak ***moderálva***".Ilyenkor jókat röhögnek, társaságban dicsekszenek a hőstettükkel,amit egy védtelen nővel szemben tettek.Ha meg ilyenkor megjelenik egy hegyomlás méretű bádigárd,farkuk-fülük behúzva oldalognak el.De sietősen!***moderálva***!

Nem csak a lányok közt vannak ***moderálva***.

A fórummal kapcsolatban meg az a véleményem,hogy az hiányozna csak még,hogy a lányok lapjára közvetlenül ki lehetne írni a tapasztalatokat "moderálás" nélkül ide.Akkor aztán lenne am érdek és ellentét!Finoman szólva.Nem mondom,hogy csak valótlan dolgok lennének,de a gusztustalanság soha nem látott méreteket öltene.

Személy szerint az összes fórumot megszüntetném.Csak a képek és elérhetőségek maradnának.

Nem vagyok sem hirdető,sem manager,hanem egy "felhasználó".

Üdvözlettel.

Törölt felhasználó · 2012. november 14. 11:35

Szia!  Mindjárt itt egy példa múlt pénteken megbeszéltem egy szőke cica nevű hölggyel hogy hétfőn -x-időben megyek hozzá,de elötte azért csörgök telefonon---hát mondanom sem kell 3xcsörögtem és mondanom sem kell nem vette fel még akkor sem amikor már nála kellett volna lennem--fogtam magam és elmentem Vanessa33-hoz---nem bántam meg nagyon jó dolgokat csinált velem állatira élvezetes volt minden---még jó hogy ilyen szerencsésen zárult a hétfői kalandom---köszönöm

kola · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. november 14. 11:18

Tisztelet a kivételeknek!Köszönöm!

kola · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. november 14. 11:15

Sziasztok!

Pécsen több alkalommal volt már negatív tapasztalom,voltak olyan hölgyek, akivel nagyon kellemesen záródott a találka,a legdurvábbat pár napja már leírtam!

Keresd vissza!

Mindenkinek azt ajánlom,legyen körültekintő,ha első alkalommal megy a hölgyhöz,ne ***moderálva***,ugyanis a hölgy amit***moderálva***,nem

biztos hogy a megbeszélteket teljesíti,ne szoktassuk hozzá őket,inkább ha nem megy bele,hogy***moderálva***,akkor inkább hagyd ott,vagy ajánld fel hogy a ***moderálva*** ha ő is állja a szavát!Ez így lenne korrekt,ne ájulj el ha nagyon jól néz ki,légy kemény és ha nem megy bele,akkor inkább

hagyd a fenébe!Ha már a telefonba hallod hogy rugalmatlan,tudod mit kell tegyél!Ha bele megy,lehet hogy az lesz a vége,hogy mikor oda érsz a címre,nem

veszi fel a telefont,de akkor már legalább tudod,hogy egy olyan hölgytől menekültél meg,aki nem veszi komolyan a***moderálva***,és ezt azonnal közöld itt a fórumon!

Ha valami változást szeretnénk,akkor valamit tennünk is kel érte,ne hadjuk hogy a hölgyek ***moderálva***,aki ezt olvassa adja tovább,akinek csak tudja!

A szerkesztőket arra kérjük, ne moderálja állandóan a fórumozók írását,mert akkor azt feltételezzük,hogy egyet értenek a hölgyek,alacson színvonalú ***moderálva***!

Valamint fejlődjön a korral,és kövesse több ilyen jellegű honlap tevékenységét,ahol a hölgyek profiljánál rögtön lehet jegyezni,a jó és a rossz tapasztalatokat,ez

a hölgyeknek is, meg a férfiaknak is,egy olyan vissza jelzés lehet,ami emelheti a sz*lg*t*sok sz*nv*n*lát!

Törölt felhasználó · 2012. november 14. 09:46

Szevasztok!!!--Valaki segítsen már nekem egy kérdésben---Kathey és Jenny--egy telefon számon van,azt írja Jenny hogy nem kamu csak az első héten nincs--na most az már letelt és ahányszor csak hívom mindig a másik lány veszi fel kérdésemre mindig az a válasz hogy van de nem tudja mikor jön még nincs ott talán majd késöbb---de jóval késöbb is ugyan az a válasz---kezdem azt gondolni hogy mégis csak kamu ez a nő---vagy még sem??---kinek van jobb infója??,---Köszi ha van!!!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. november 14. 09:45

Helló mindenki!

Már leírtam párszor, de azért Nicol30hoz nyugodtan mehet bárki, nem fog csalódni! A fiatalok közül ha valakit meglátogatok Pécsen, az csak Dóri22 lesz, de még nem szántam rá magam. A többiekhez nem megyek, és ha feltűnik 1-1 új név, ahhoz sem. Túl sokat szívtam már, inkább maradok Pestnél. Egyébként ha már itt tartunk, miért törnék magukat a hölgyek? Van bármi következménye, hogy nem teszik? Vagy annak, hogy valaki más képével, vagy annyira retusált fotókkal hirdet, hogycsakna?:(

set_pohar · Újonc (27 hozzászólás) · 2012. november 14. 09:35

Szia nekem a 30+ korosztályból Pincur volt hatalmas csalódás! soha az életben nem mennék többé vissza hozzá. A külseje sem igazán olyan mint a képeken x napos szőr *d*lent, és, hogy ismondjam az ize sem volt neki valami fr*ss és z*m*t*s! De ha már itt tartunk elég szomorúnak tartom, hogy míg a kedves vendég el megy mosakodni az *kc*ó elött addig a hölgyek már nem törik magukat, hogy ***moderálva*** legintimebb test.... És Kingához se térnék vissza soha de soha ő egy ***moderálva***  céda!  A fiatalok közül én Dórit szeretem ő jó ***moderálva***, és még régebben hírdetett egy lány Ancsika néven. Vele is elégedett voltam minden téren!!! üzenetben tudok adni talán adotot hozzá. És a Házaspárhoz is nagyon szivessen visszajárok. Nekem eddig ök a favoritjaim. De várok egyéb javaslatokat 35 év felett már annyira nem vonz a dolog egyenlőre, talán mert még én is valamivel fiatalabb vagyok gondolom. Valamint hadd kérdezzem már meg a kedves urakat, hogy kinek mi a véleménye Nicol30-ról és Mandy22-ről? A válaszokat köszönöm. 

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. november 14. 09:21

Tisztelt Fórumozó!

Nyugodtan megírhatja a véleményét fórumunkon, csak figyeljen a megfelelő topicra. Az általános véleményeknek nem a városi topicban van a helye.

Üdv. VL Szerkesztőség

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2012. november 13. 16:29

A 35 feletti csajok tenyleg jobb szolgaltatok altalaban. Eddig akarmelyik 20evesnel voltam Pecsen, az mindig rosszul sult el.

A minel elobb kivegezni, es huzzon innen feeling mar nem jon be.

Nem akarnak/tudnak szeretkezni, csak szeretnenek minel elobb tul lenni az egeszen.

Ha Te tudsz olyan fialat csajt, aki nemilyen, nyugodtan ird ide, es meglatogatjuk.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. november 13. 15:34

Helló!

Azért ez nem ennyire egyszerű sajna...

De tény, Pécsen nagyon kevés a normális sz*lg*lt*tó (tisztelet a kevés kivételnek)

Törölt felhasználó · 2012. november 13. 15:33

Ezt is törölni fogják, mert tartalmazza az igazsátot!

set_pohar · Újonc (27 hozzászólás) · 2012. november 13. 13:25

"Tisztelt" szerk. nem hiszem , hogy bármi sértőt írtam volna. az igazságon kivéve. Bár lehet, hogy ez még nektek is fáj.

De minő meglepetés. a leánykáitokat már messze nem szűritek ki ilyen jól ugye? mindaddig persze amíg tejjelnek nektek érte.... milyen érdekes A ***moderálva***portálján figyelembe veszik a felhaszználók észrevételeit. sőt használják is azokat. A hírdetőket pedig ellenőrzik mint pl: a fotóikat.... de hát kinek a pap kinek a papné ugye modikám.... 

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. november 13. 12:10

Tisztelt Fórumozók!

Kérjük, személyes vitájukat ne a városi topicban folytassák!

Köszönettel

VL Szerkesztőség

attika78 · Újonc (19 hozzászólás) · 2012. november 12. 21:03

Nina szépnek szép képen, élőben nem láttam még csak 1 óra van nála ahogy elmondta annak is nagyrész masszász ahogy kivettem a mondókájából.

astro · Újonc (21 hozzászólás) · 2012. november 12. 20:36

Nína jó!

attika78 · Újonc (19 hozzászólás) · 2012. november 12. 20:05

Adrien néven hirdet a hölgynek nevezett valami :) hát szegényke ultra bunkó nem ajánlom senkinek se hidegen se melegen :)) ő lenne az sajnos nagyon rossz a tapasztalatom vele is: 

https://videkilany.hu/20482-adrien

attika78 · Újonc (19 hozzászólás) · 2012. november 12. 12:25

még bővítem kicsit  alistát kik az erőssen nem javasolt kategória bár ez csak a személyes véleményem: Nína, Szandra 0-24, Erotika Marcsival, ők is szinten aluliak az a fogalom hogy szolgáltatás ez ismeretlen számukra csak a beképzelt nagy arc más nincs

Téma indítva: 2010.02.25., 8546 hozzászólás összesen