Sziasztok.
Kis Elizáról tud valaki valamit? Egy ideje már nincs fent az oldalon. Abbahagyta talán, kár lenne érte mert nagyon jó volt.
Előre is köszi.
Sziasztok.
Kis Elizáról tud valaki valamit? Egy ideje már nincs fent az oldalon. Abbahagyta talán, kár lenne érte mert nagyon jó volt.
Előre is köszi.
Nagyon felcsigázott az írásotok és a gondolatmenetetek Liziről, így én is kilátogattam hozzá és én sem csalódtam benne:))
A helyet Mindenkinek nagyon ajánlom, nagyon türelmesen kezelik a vendéget.
Teljes mértékben egyetértek kertész 41 hozzászólásával.
Lizi egy igazi gyöngyszem. Ajánlott kategória.
A hely biztonságos. Az odavezető út kicsit "kalandos".
Fogadtatás baráti.
Sziasztok!
Lizi egy szemrevaló teremtés, ágyjelenetekben meglehetősen gazdag, a hely is nagyon biztonságos, érdemes meglátogatni.
Üdv.
rangar!!Nekem nem volt szerencsém hozzá bárcsak lett volna....:) de ha dolgozik és tudsz valami elérhetöséget és le irnád azt meg köszönném mert már az europolison sincs fent :( segitséged köszönöm...
Szia!!Nati szerintem rendben van,jó csaj meg a peco is rendben...Szép cicije van meg popsija:)Müsor átlagos de érdemes kiprobálni:) Én biztos megyek még:)
Én biztos megnézem mert a képeken pazar darabnak tünik :)
Fiuk!!!Betti 23 rol valakinek infó!??Szépségröl??Hát ha nem jeleztek vissza kiprobálom én magam de nem lesz megosztás:) hm valaki infó??Köszi a segitséget!!!
De nem vállalja !
Hogy Klau18 szereti-e?
Remélem, hogy igen. ;) De nem vállal !!
A többi *os.
Rendelés Engel János környékén.
Hogy Klau18 szereti-e?
Remélem, hogy igen. ;) De nem vállal.
A többi *os.
Hogy Klau18 szereti-e?
Remélem, hogy igen. ;) De nem vállal.
A többi *os.
Sziasztok!
Klau18 vállal popót? Ja ésmerrefelé rendel?
SexyNina-nak próbálta valaki a popóját ? milyen ?
Aki szereti a szép, magas, izmos és egyben értelmes fiatal lányokat annak Klau18-at csak ajánlani tudom.
Lakás rendben, tisztaság.
hali fiúk! hova tünt Niki46, a masszirozós Niki? pedig nagy kedvencem volt!
Köszönöm a tippet, amint lesz lehetőségem, kipróbálom ;)
Hali! Hella érdekelne, nem annyira a csaj, mert ismerem mint Lara, inkább a mostani szolgáltatása, körülmények, stb. Mit csinál, és hogyan?
Szevasztok Hímtársak! Aki Pécsen szeretne egy igazán jót szexelni az keresse Barbi30-at! Nagyon tuti a csajszi és elképesztő jól műveli a poposzexszet,igazi profi!!!
Háj!
Hát Klau, téged sem az eszedért szerethetnek!:)Bár ez nem is tudományos oldal!:)
A Betty lányról van valakinek infója, lecsekkolnám!:)