mogyorospele· Lelkes újonc (70 hozzászólás)· Augusztus 7, 09:22
Babettet szoktam gyakran látni, mert egy környéken lakunk (nem publikus) és a Carmen, a fekete hajú, ha az, aki Szindi/Cindy néven is volt valamikor, akkor egyszer egy dohányboltban összefutottam vele, valamikor az idén év elején. Babettnél voltam, Carmennél nem, de így is felismertem. Babett nem 40-45, minimum egy tízest adj hozzá! Carmen olyan 40-45 körüli.
Törölt felhasználó· Augusztus 7, 06:04
Ohyeah! Volt egy Babett nevű nagy mellű kb 40-45-ös milf is a galéria bár környékén, illetve a lilaABC környékén egy Carmen nevű hölgy is fekete hajjal....Nyami.
mogyorospele· Lelkes újonc (70 hozzászólás)· Augusztus 6, 11:21
Meg volt régebben egy Mara névű MILF romahölgy, nagyon normális (késő 40-es, kora 50-es lehet). Ő is végleg "leszerelt" vajon? Vagy egy éve nem volt? Esetleg privátban még fogad vendégeket csak nem hirdet?
mogyorospele· Lelkes újonc (70 hozzászólás)· Augusztus 6, 11:17
Kittike masszázs az apróban (régen volt Kriszti, Krisztike is ) régebben vállalt mást is, nem csak masszázst. Volt nála valaki mostanában, még megvan a régi repertoárja? Eléggé szűk időintervallumban hirdet sajnos mostanában, régebben többet volt.
Törölt felhasználó· Augusztus 6, 11:12
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, H van e tapasztalatotok komlói Alexa 27-tel valakinek? Nekem személy szerint nagyon izgatja a fantáziámat. De érdeklődnek, H mennyire tartja a szavát, stb, stb.
Kicsi87· Újonc (18 hozzászólás)· Augusztus 3, 14:01
Amor bar-rol tudtok valami infot,dolgozik e,lanyok,stb..
Quegmire· Újonc (51 hozzászólás)· Augusztus 2, 17:41
Sanszos, hogy rég bezárt
Nagadek· Újonc (38 hozzászólás)· Augusztus 2, 14:41
Nem tudom, de van róla egy hírdetés itt az oldalon :
https://videkilany.hu/klub/pecs/gesa-pagoda/oLw
juliusz78· Újonc (54 hozzászólás)· Augusztus 2, 13:07
Az hol található? Érdekel
Nagadek· Újonc (38 hozzászólás)· Augusztus 2, 11:02
Járt itt újabban valaki a Gésa Pagoda nevű masszázs szalonban ?
Privátban is jöhet a válasz és előre kösz !
Bitchboy· Újonc (28 hozzászólás)· Július 25, 12:40
Hát ha összetéveszti, hogy a f*sznak melyik végén kell lennie, akkor meg is érdemli, hogy elzavarják. Sz*pjon, ne sz*passon!
Igen. Mostanában Cserkút környékén integet a paliknak az út szélléről. Tavaly Szentlőrinc környékén csinálta ezt a lehúzós műsort. 16 hogyne...Legalább 25 éves ránézésre ha nem több. Azt hallottam hogy valakivel megcsinálta ezt és nem akart kiszállni a kocsiból, mert több pénzt akart és az ember meg az autóval elvitte a szentlőrinci rendőrségre. Akkor már "mehetnékje" lett hirtelen a csajnak😅