Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
hajó · Tag (258 hozzászólás) · 2014. július 18. 21:18

tallista!

Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet! Idézem:"hívj és nálad találkozzunk!"

Inkább ne keresd fel, hanem hívd magadhoz!!!

tallista · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. július 19. 10:16

Én is tudok olvasni.Hívnám   magamhoz ha valaki aki már volt vele (Valóban nem nála) megírná a tapasztalatait.Elsőre már régen nem választok.

Törölt felhasználó · 2014. július 19. 15:29

Tegnap Scarlettnél jártam,aki már Zalaegerszegen hirdet. Nos,a hölgy aranyos,kedves,de a hozzá állása egy nagy nulla. Azt az unott arcot nem lehet überelni! Egyszer megtette a hölgy,de én soha többé nem megyek. Bárkit is próbál az ember,mindig visszatér a legjobhoz,az pedig Lilu!

Törölt felhasználó · 2014. július 19. 15:32

Még  Sophia izgatja a fantáziámat,de már nem szívesen kisérletezik az ember fia. Elég nyomorult,hogy egy ekkora városban és ennyi lány közül csak egy-két jó szolgáltató van. 

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2014. július 19. 20:03

Egyetértek kis pasival Lilu kiemelkedően jó :) csak ajánlani tudom, mint ahogy szinte hetente meg is látogatom :) 

hajó · Tag (258 hozzászólás) · 2014. július 19. 20:09

Sziasztok!

Volna infóm Szilvi 22-ről. A minap elhatároztam, hogy felkeresem a hölgyet. Fel is hívtam ahogy kell. Mondtam neki, hogy 1 órát szeretnék vele eltölteni. mondta, neki egy óra múlva lenne OK. Sebaj 30 perc múlva felhívom mert nekem úgyis kb. fél óra kell míg odaérek(30Km). Felhívtam a megbeszélt időben. Felveszi és mondja, h kb 10 perc múlva hívjam. Jó, gondoltam ez még belefér. Bár nem értettem, ha fel tudta venni a telót, akkor mást miért nem tudott mondani. 10perc múlva hívom, veszi és mondja, hogy hova menjek. Tudom a helyet a Linával dolgozik, nála már többször voltam. Beautózok, majd hívom a ház élől. Na f*sza ki van kapcsolva a telója. Sebaj, tudom hova kell becsöngetni. Kiszól, majd mondom neki, h ki vagyok és miért jöttem. ő nem beszélt ilyen nevűvel. Te vagy a szilvi? Kérdeztem. Mire ő igen , de ő nem vár engem. Na mondom akkor biztos én vagyok a hülye. Telómból név azonnal töröl.Nos akinek erre van szüksége, az próbálkozzon az ilyen hirdetőknél. Remélem nem fogja megszedni magát itt Pécsett!!! Ja, aztán felhívtam egy régi hirdető leányzót és őt gazdagítottam a p*nzemmel. Mert Ő megérdemelte!

mtékáink · Újonc (34 hozzászólás) · 2014. július 20. 06:17

Velem ezt az apróban hirdeto Dyuska ( régebben: Anett ) játszotta el. Már ott voltam a Maléter 42-nél, a megbeszélt helyen...amikor lemondta.

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2014. július 20. 10:55

nekem elsőre felveszi mindig, de már nem is kell hívnom elég egy e-mail és ír ha neki is jó, lehet rosszkor hívod... 

Kápé122 · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. július 20. 12:46

Én hasonlóan jártam, csak a most éppen Pécsett nem hirdető Natival... Sok próbálkozás után végre elértem, megbeszéltem vele, hogy 1 óra múlva megyek hozzá. Azt mondta, hogy a Magasházhoz menjek és ha ott vagyok, telefonáljak, akkor megadja a pontos címet. Időre ott voltam, persze, hogy nem vette fel... Nyílván hívott más kuncsaftot is, aki hamarabb odaért... Vagy nem tudom...

Kápé122 · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. július 20. 12:48

Bocs, most látom, Nati most is hirdet... Azért kíváncsi lennék rá, hogy volt-e olyan, akivel ugyanezt játszotta el...

Crash · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. július 20. 12:54

Linda és Violettát keresem, de nagyon eltüntek, esetleg valami infód, Violetta száma?

Kérlek, ha van telószámod, akkor azt privibe mert kimoderálják.

Köszi

adual · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. július 21. 08:04

Sophia 47-ről tud valaki infót?

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. július 21. 13:13

Zoét, is meg lehetne csinálni! :DDDDD

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. július 21. 13:14

Lehet, hogy pont kezdödött a tv-ben a J*ban-R*sszban!? :O :D

acdc · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. július 21. 14:20

Tisztelt kollégák szeretném a  véleményeteket kérni ,érdekelne Mercédesz 36 és Vivien 23 .Előre is köszönöm

Törölt felhasználó · 2014. július 21. 17:48

Mercédesz jó kis dög! Imádja,ha nyalják,legalábbis nagyon tetszett neki :) Aztán konkrétan közölte,hogy ő márpedig bele akar ülni,mert el kell élveznie. Igaz tavaly voltam már nála,de most,hogy így felevenítem,lehet meg is keresem újra!

Törölt felhasználó · 2014. július 21. 17:49

Csak tessék rá vigyázni,mert törzsvendége vagyok :)

hajó · Tag (258 hozzászólás) · 2014. július 21. 18:39

acdc!

Nekem más véleményem van Vivien 23-ról mint az előttem szóló úriembernek. Én már többször is voltam nála és velem mindig igen korrekt volt és hagyta magát befolyásolni, hogy miképp follyanak a dolgok. A fr*ncia tudása meg sztem kimagasló. Mindi meg voltam elégedve a sz*lg*lt*tásával. Nézz esetleg vissza a régebbi fórumon, mit montak mások.

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2014. július 21. 19:10

En mondtam hogy Lilu mennyire jó :) 

Törölt felhasználó · 2014. július 21. 20:06

Voltam nála én is többször,de szerintem sem rossz a csaj. Aki megtalálja vele a közös hangot,az  szuper dolgokban részesül :) és igen, irányítani kell,azt szereti :)

Téma indítva: 2010.02.25., 8582 hozzászólás összesen