Beszélgessünk...

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. szeptember 02. 18:17

😁😁😁

Törölt felhasználó · 2018. szeptember 05. 13:10

Én pedig nem feltétlenül azért szólok, hogy betámadjam, de ebben a konkrét szituban még tudomása is volt arról, hogy a látogató nem helybeli és célzottan hozzá is tervezi a randit. Tudom, hogy itt diszpécser is van, de ez több, mint inkorrektség. Egyre több ilyen eset megfigyelhető más és más helyeken is. És ilyen helyzetben most nekünk is fekete listázni kdllene??

Pogácsa · Újonc (44 hozzászólás) · 2018. szeptember 05. 14:08

Én Győrbe járok és tényleg megfigyelhető, hogy Debrecen - Nyíregy térségben mennyivel jobb a kínálat! De nem értem, hogy miért van így. Győr elég nagy város és elvileg az életszínvonal is az országos átlag fölött van, szóval lenne rá f*képes kereslet. 

Törölt felhasználó · 2018. szeptember 05. 18:25

Mert nem ettől függ!! ☝️ A marketing roppant fontos, magam sem hittem korábban. Jó és rossz értelemben is. Tűzzel-vassal kell csapatni a fórumon az Igét'!! Beszámoló, bejegyzés, komment,..mindegy minek nevezzük, tolni kell dupla csövön. Ami majd egyre hitelesebb fórumozókat, valódi látogatókat fog önmagának toborozni ide. Ahol nem így van, ott elszabadul a kamugép invázió és később atomjaira hull a topic és ez közvetlen kihatással lesz a minőségre. A menüre értettem. Megfigyelhető ez tényszerűen. Minden helyen van f*zetőképes kereslet Q-ákra! Nagy városokra gondolj. Nekem ez jött le. És még így sem rózsás a helyzet. 

Törölt felhasználó · 2018. szeptember 05. 22:54

Ti kitérték rá az adatlapon külön jegyzetekben, hogy a leendő vendég ne szórakozzon más idejével, hogy ne kamuzzon, küldjön bármilyen formában jelzést ha nem jó a megbeszélt időpont. Vissza ugyanez már nem derogál és hivatkozol ilyen csehszlovák vakerral a családi nyugalomra, kamu diszkrécióra!? Ugyan már Babyke!? És még nem elég, hogy a teljes szalonnal lediszlájkolsz, de még moderálásra is teszed a válaszom. Gondoljak így még rád a teljes diszkrécióval a korrektségre!?? 

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2018. szeptember 06. 01:35

Sorry, ebben az én dislike-om is benne van. Nem értek veled egyet. Teljesen flottul, inteligensen válaszolt Dóri, ami - azért valljuk be - ezen a fórumon kuriózum. 

Amúgy meg semmi olyan dolog nem történt, ami ne lenne mindennapos, más lányokkal főleg.
Én megértelek, mert én sem bírom a local menedzsmentet.

Történt egy hiba, félreértés, elbaszás, akármi. A másik fél korrektül reagált. Miért kell ez túlgondolni?

Törölt felhasználó · 2018. szeptember 06. 07:06

Véleményem szerint nagyon nem mindegy, hogy minek nevezzük, már itt kezdésnek ez a legfontosabb! Az "intelligens válasz" mögött és annak miértje alatt lapul a lényeg. Ez itt nagyon nem egyszeri, csak most újra felszínre került, mert a kolléga nyilatkozott. Korábban volt még más is a hölgyel, de akkor még volt az "intelligencia" mellé egy "segítője" is,nevezetesen egy saját kamu nick, ahol vállalhatatlan stílusban oltogatta a panaszost. Ezt már sokan elfelejtették neki, sőt, sokan meg is ették, hogy az nem ő. 😎 Ezek a részéről itt nem válaszok és nem érezhető semilyen megbánás, ez csak a plénumnak szól ide, ez csak egy látványpékség kirakata. 

Törölt felhasználó · 2018. szeptember 06. 07:19

Ne vedd sértésnek, de ez már nem rólad szól, itt az esemény a fontos, ami szerintem k*rvára nem egyszeri és szimplán téved aki ezt a "diszkréciós" kamuflázst megeszi. A Tibeti felvetésében is kitapintható, hogy mondhatod te, hogy téged bizony nyugodtan "zavarhatnak", de légy nyugodt, nem fognak. 😊 ..mert simán lesz*rja. 

Törölt felhasználó · 2018. szeptember 06. 08:30

Igen. Ez is egy létező karaktert mutat és van aki mindig mindent előre leszervez. Nem lett volna egyikből sem gáz, ha a "hölgynek" szándékában lett volna egyáltalán a "kármentesítés". ..de mint látható nem volt! 

MustafaClarkson · Újonc (3 hozzászólás) · 2018. szeptember 09. 13:22

Tejesen jo mit mondasz egy szeri rosz tapasztalat nem eleg! inteligens szép lány nagyon s teljesen korekt nem hiv nehogy a párod meg haragudjon miert hivot fel a dora te tégedet.
Semi ssem lehet tökéletes és ez ép emiatt jo! vágysz rá mert nem kaphatod meg oly könnyen nem oly könyü vérü mint sok lány én is ezért szeretem öt.
Elsö alaklom voltam nalla igaz az 1 óra az  30 perc volt fürdésel de ez igy volt jo ahogy volt igy volt tökéletes .
egy ilyen lányt mmm de feleségül veném, inteligens ágyban is jó mindenben áhh nem birom. de sajnos nem lehet nem kérhetem meg a kezét.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2018. szeptember 09. 18:07

Engedelmeddel fordítás után idézek tőled.

"Első alkalommal voltam nála, igaz az 1 óra az 30 perc volt fürdéssel, de ez így volt jó ahogy volt, így volt tökéletes"

Kifejtenéd ezt bővebben? Mármint, hogy lett tökéletes ? Én is távoztam már kevesebb mint 30 perc után órás programról, de a tökéletes jelzőt távolról sem tudnám ráaggatni ezekre a randikra.

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. szeptember 10. 09:02

Nos összegeszünk egy kicsit a dolgokat! Van aStarlight emberünk, kér egy időpontot előre, de mivel a szolgáltatónknak( Dóra 21) nem vár dolog jött közeb én tudom hogy mi ,mert nem rég voltam nála mindegy nem lényeg, ez már a múlt.Van a Kurátor aki szerint többször előfordult ilyen eset, hm ok jó persze vissza jelezettet volna legalább az nap mikor a randi van ,hogy nem jön össze a tali. Ez így lett volna korrekt,hogy most ez utólag meg történt e Dóra részélöl privátba nem tudom,szerintem ezért is írt a fórumba és kért elnézést Starlighttól, hogy még véletlen sem másszon a magánszférájába.Szerintem evvel csupán jelzett a vendégnek hogy hibázott, és szeretné ezt majd jóvá tenni ha úgy alakul és még is meg látogatná.Anno nekem is volt néhány olyan szolgáltató hogy az előre megbeszélt időpontba, még nem hogy vissza jelzett volna hogy nem ok, de még elérhető sem volt telon, szóval adtam még egy esélyt neki, hát ha, ha meg nem felejtős.Ja hab a tortán az Qk bajnok MustafaClarkson, aki küzd a magyar nyelvel, de még eddig nem jött össze egy értelmes mondat a részéről, jól van az majd csak össze jön egyszer xd :D,, Szóval értem én, de mire ez a b*szogatás ,meg kármentesítés!

Pogácsa · Újonc (44 hozzászólás) · 2018. szeptember 10. 19:25

Szerintem meg alap, hogy a lányok nem hívhatnak minket vissza. Ha éppen lemaradt a hívásodról és egyből visszacsörög, az még oké, de ha később teszi, pláne másnap, az a kölcsönös diszkréció durva megsértése lenne. Szerencsére ezzel ők is tisztában vannak. És szerintem az is alap, hogy ha előző nap szerveztem le a randit, akkor indulás előtt odacsörgök. Bármi közbe jöhet. Most nem a lányokat akarom védeni, de szerintem ez így van rendjén. 

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2018. szeptember 10. 21:52

Ha rosszkor hív, legfeljebb nem veszem fel. A mai világban nem meglepő ha valakinek csörög a telefonja. Ha nem beszélték meg, hogy csörögni fog indulás előtt, akkor miért csörögne? Akkor mi van ha éppen vendége van a lánynak? El se induljon? Nagyon nehéz azt feltételezni, hogy ilyenkor nem csak az áll a háttérben, hogy pont lexarja.

MustafaClarkson · Újonc (3 hozzászólás) · 2018. szeptember 11. 13:35

Kulfoldi magyar vagyok papa olasz a mama pedig felig magyar felig bajor hercegi ver vsorgedezik az ereibe. 

Ezer megy nehezen a nyelv sajnos kint nottem fel s sokan nehezen biznak meg emiat bennem ha uzletrol van szo pedig orvos-ugyved gyerekkent elege megtanultam a becsuletet.

Tegnap is fel hivtam egy kedves holgyet hogy nem tudok meni ma sajnos mert nem kaptam megva szemelyi kolcsont de azt mondta akkor felejtsuk el egymast.

A lemyeg az erintet fel tet e tajekoztatasi szandekot s ha nem mier nem. Azt hiszem Dora ki meritette ezt . A lanyok nem szolhatnak nem tudhatja kinek van viszonya esetleg a felesegevel s ha felhivja... elbukja a hazas eletet. S az mindennel tobbet jelent.

De ferfinek tajekoztatni egy holgyet az becsulet. Nem varhatat meg egy holgyet a ferfi ember.

Pogácsa · Újonc (44 hozzászólás) · 2018. szeptember 11. 22:20

Nagyon sok nős férfi jár ám lányokhoz. Őket hozhatja kellemetlen helyzetbe egy hívás vagy SMS. A lányokat meg ne féltsd, ők lenémítják, ha vendég van. (legalábbis az értelmesebbje) 

picúr · Kvázi-tag (174 hozzászólás) · 2018. szeptember 12. 11:11

Aki nem olvasta még el Natalia bemutatkozó szövegét, villámgyorsan tegye meg! 

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2018. szeptember 12. 11:31

Reflektálnék!

Ez a fórum "elvileg" azért jött létre, hogy megosszuk egymás közt az "élményeinket", tapasztalatainkat. Évek óta próbálom megosztani a szubjektív saját véleményemet, de ez általában nem a tipikus mézes, mázos "jaj de csodálatos volt, és visszamegyek...stb" beszámoló. A jelenlegei hirdetők még a fasorban se voltak, amikor én, és még egy páran már írtunk ide. Sajnálom, hogy fekete bárány lettem a fórumon, de úgy érzem a beszámolóim nem csak az ide látogatóknak, hanem a hírdetőknek is segítettek.

Szóval én állítottam valamit, te tagadod, de ilyen a fórum, ami már nem is annyira az. Kiállok a korábbi véleményem mellett, és még fogok hozni többet is (ha nem tartják moderálás alatt), csak sajnos a jelenlegi érában nehéz kellemes élményekről beszámolnom!

Üdv: A Fütyülős! ;)

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. szeptember 12. 12:16

Nem semmi jó szöveg! ilyet is ritkán olvas az ember :) Ha még ehhez jó a műsor is no problem..

picúr · Kvázi-tag (174 hozzászólás) · 2018. szeptember 12. 12:52

Elég "tutajos" az biztos!

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen