Adjon az Isten! :)
Ja, igazad van, látom, jártál erre-arra Te is. A deréktéma meg pontosan a kornak a jele. Tanultam. 40 fölött (legfeljebb nem veszed észre) kopsz, édesem és mindenki!! Ha ráerőltetsz, előbb-utóbb türemkedik kifelé az a bizonyos kocsonya, oszt kijön. Ez a sérv és Qrvára tud fájni, ha még ráteszel. Amúgy mire gondoltál, mitől van? A szextől biztos nem, bár nem a passzív, hagyd magad kategória vagyok, de ezt csak nekeg súgom meg.
Menjünk ki egy kicsit partizni? Szerintem jót tenne, itthon a nép nem ismeri azt a feelinget, legalábbis a többség.
Gazdaságilag semmit se lehet itthon jól megcsinálni, hacsak nem a nagykutyák közé tartozol, de ott se mindig az agyuk miatt.
Te, ha lenne lehetőségem, megmutatnám, hogy mitől döglik a légy! Persze, kint is attól függ, hova mész, de ne ragozzuk, eleve az nálunk tiltott. A srácot nyáron kiviszem egyet partizni, hadd lássa a különbséget!
Képzeld, holnap reggel megyek tanunak valaki ellen, akit nem ismer senki!Szegény valaki, biztos átment a piroson, én meg láttam szerintük. Nem tudom, meddig b@sszák az időmet?! Vendég lenne délelőtt.
Amúgy itt vagy?