Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. május 20. 20:36

Adjon az Isten! :)

Ja, igazad van, látom, jártál erre-arra Te is. A deréktéma meg pontosan a kornak a jele. Tanultam. 40 fölött (legfeljebb nem veszed észre) kopsz, édesem és mindenki!! Ha ráerőltetsz, előbb-utóbb türemkedik kifelé az a bizonyos kocsonya, oszt kijön. Ez a sérv és Qrvára tud fájni, ha még ráteszel. Amúgy mire gondoltál, mitől van? A szextől biztos nem, bár nem a passzív, hagyd magad kategória vagyok, de ezt csak nekeg súgom meg.

Menjünk ki egy kicsit partizni? Szerintem jót tenne, itthon a nép nem ismeri azt a feelinget, legalábbis a többség.

Gazdaságilag semmit se lehet itthon jól megcsinálni, hacsak nem a nagykutyák közé tartozol, de ott se mindig az agyuk miatt.

Te, ha lenne lehetőségem, megmutatnám, hogy mitől döglik a légy! Persze, kint is attól függ, hova mész, de ne ragozzuk, eleve az nálunk tiltott. A srácot nyáron kiviszem egyet partizni, hadd lássa a különbséget!

Képzeld, holnap reggel megyek tanunak valaki ellen, akit nem ismer senki!Szegény valaki, biztos átment a piroson, én meg láttam szerintük. Nem tudom, meddig b@sszák az időmet?! Vendég lenne délelőtt.

Amúgy itt vagy?

Törölt felhasználó · 2010. május 20. 15:16

Szia! Én meg most. Így nehezen csevegünk. Esetleg, ha este korábban fáradnál ide.

Adtál egy ötletet. Lecserélem a masszázságyam egy táncrúdra és nyitok itt fent egy night clubot. Beszállsz?

Szerintem jobban bejön, mint a hókifli, de Te táncolsz :) én meg közben masszírozgatok lelkesen. Megszereltem a derekam, a dokik nem tudom, minek vannak. Szóval működök.

Ha feljössz, dumálunk az ujjunkkal, én egy ujjal nagyon gyorsan verem, a középsővel. :)

Törölt felhasználó · 2010. május 17. 20:50

Hali Gróf! Mikor jössz vissza? :)

Törölt felhasználó · 2010. május 16. 21:23

Hahó! Van itt valaki? Kurátor?

Beszélgetnék egy kicsit pizsiosztás előtt. :)))

Törölt felhasználó · 2010. május 14. 19:48

Adj' Isten!

Ma megint hamar eltűnök innen, jön a barátnő, féltékeny vagyok!! Tudom, hogy a gyereket csak kölcsön kapjuk, de akkor is, nem ér, az enyém! Meg is mondtam neki, hogy féltékeny vagyok. Nevetett.

Mindegy, kb. 8-ig vagyok, ha feljössz addig.

Törölt felhasználó · 2010. május 14. 16:37

Nagy a csend itt, írok egy kis vidámítót!

Idézetek egy újság hirdetési rovataiból:

1. "Gazdátlan, szökött méhrajokat befogadok." Elképzeltem. Sétálgat ember erdőn, mezőn, réten, találkozik egy méhrajjal és megkérdezi: Ti szököttek, vagy gazdátlanok vagytok?.... :))) (Méhrajmenhely)

2. "Felhívás! A (falusi) focipályáról eltűnt egy Toi-For mobil wc, aki tud róla valamit, jutalom ellenében értesítsen!"

Nem kell kommentár szerintem, elég vizuális vagyok. Két lehetőség van, wc megunta az egyhelyben állást és elment sétálni, vagy már wc-t is lopnak. XD

Törölt felhasználó · 2010. május 14. 09:54

Nem, de emlékeztet rá. :))) Szerencsére ő nem itt lakozik. Ez itt a tipikus "nagy darab férje nélkül gyáva féreg" kategória.

Tőlem így egyedül fél, pedig gyengébbet nem verek.:)

No de hol van szoknyavadász???

A masszázst meg a hozzám hasonlók csinálják elég jól és azért, mert jót akarunk az okos embereknek, akik nem orvosokhoz rohangálnak, meg patikába kidobálva egy csomó pénzt feleslegesen, mikor egy normális masszázs is elég és még a lelkének is jót tesz, ha átmenetileg is. Fehérváron is találtam valódi masszőrt, ugyanolyan makacs, mint én és egyetlen barátosnőm is fent van már. Keletebbre is találtam néhányat. Örülök!!

Törölt felhasználó · 2010. május 13. 21:11

Lassú a kezed már megint. Lépek, jó éjszakát, mindenkinek szép álmokat!

Szoknyavadász meg holnap idekéretik!!!

Törölt felhasználó · 2010. május 13. 21:00

Nem beszélsz ma már velem? Sokat dolgoztam ma, jó volt, most az a kellemesen hulla fáradt vagyok.

Nehéz fizikai munka ez, sokan nem tudják. Lehet, hogy öregszem? :) Tavaly még 5-6 maszi simán ment kis szünetekkel.

Törölt felhasználó · 2010. május 13. 20:42

Első emeletről egy nőnek látszó tárgy :), hát én a helyében orvoshoz mennék. Jaj, iszonyat nehéz a nőkkel, ezért szeretem a pasikat!

Törölt felhasználó · 2010. május 13. 20:39

Szoknyavadász ha nem jön vissza, megkeresem Sopronban és beöntést adok neki!!!

A betyárját! Nahát!

Törölt felhasználó · 2010. május 13. 20:33

Szép estét! Le vagyok épülve agyilag, de emelkedőben van a bioritmusom, még debil alatt vagyok :)))

Te, az sértés, ha valakire azt mondják, hogy "görénylelkű senki"? Engem a röhögőgörcs kapott el, ilyet még nem hallottam! :D

Törölt felhasználó · 2010. május 13. 10:09

Szia! Nem az egész önéletrajzod érdekel, igazából arra voltam kíváncsi, hogy miért osztasz Debrecenben ezen az oldalon is?!

Ellenségeket gyűjtesz? De látom, abbahagytad. Legyen ez egy békés hely, ahogy volt.

Én a magam részéről jobban jártam volna, ha mindjárt itt kezdtem volna hirdetni, de akkor még a VL-tnem ismertem. Sajnos.

Törölt felhasználó · 2010. május 12. 19:03

jaj, melléütögetek, veled, nem veleg, bocs

Törölt felhasználó · 2010. május 12. 18:48

Hahó Gróf! De eltűntél!! Pedig kezd érdekelni egy-két dolog veleg kapcsolatban, pl. ide való belépésed oka, de van még.

Elköltöztetek családoddal Győrből Debrecenbe? Elég messze van, vagy nem is éltél Győrben. Ilyenek jutnak eszembe.

Bár egyszerű: én is tudom magamat hirdetni pl. Szombathelyen, közben itt vagyok. :)))

Törölt felhasználó · 2010. május 12. 08:55

Jó reggelt! Alszol még, vagy meló van?

Törölt felhasználó · 2010. május 11. 18:53

Csak 7 pasit találtam, nem valami sok! De már értem , mért cuppantatok rá Krisztiánra, nekem is bejön, de fiataloktól akar tanulni?! Most írjam le, hogy kell csókolózni? Le tudom. Valahogy így: osszerakjátok a szátokat kicsit oldalt, hogy ne akadályozzon az orrotok, kidugjátok a nyelveteket, azért ne túl mélyen, kicsit szívod, nem nagyon és közben lehet így játszadozni a nyelvetekkel. Kb. így, gyakorlat teszi a mestert. :))

Törölt felhasználó · 2010. május 11. 18:41

Nem vagy itt, de nem baj, holnap elolvasod. Nem jó a bioritmusom, az érzelmi 71% (magas és ez rossz!!!), az intellektuális 22%, a fizikai meg csak 17, ráadásul csökkenőben. Most meghalok? Az intellektuális legalább növekvőben van, lassan elérem a saját szintemet :))

Te reál vagy, ugye? Szerintem az, valami műszakiszakinak tűnsz, vagy kocka, mindenesetre jó munkád lehet, hogy itt lógsz közben, mondjuk én is. Mobil is vagy, olvastam, Nyíregyen is jártál, már így neten.

Most nézem, vannak itt pasi hirdetők is, bekukkantok, milyen a kínálat, majd írok beszámolót, csak figyelj!

Törölt felhasználó · 2010. május 11. 10:18

Na jó, majd később elolvaslak. Iszonyat lassú vagy! Én pörgök 1000-rel, mert muszáj.

Gondoltam, hogy dagadt vagy :) azok jönnek be nekem, csak vigyázz, el ne hízd az "aranyadat"!

szoknyavadász · Lelkes újonc (43 hozzászólás) · 2010. május 11. 10:16

ok

Téma indítva: 2010.02.25., 10892 hozzászólás összesen