Nem sértettelek meg, remélem! Csak itthon ilyen vagyok.
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:48
Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:48
Na ugye? Mire képes az a papír?! :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 15:53
Szia Drága!!
Most bucsuzom,még az éjjeli előtt befutott egy, és ez ma már a második....
Neked is kellemes kikapcsolodást a nap hátralevő részében.... és Üdvözletem minden ismerősnek!!
Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:55
Szia, érezd jól magad!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 15:55
Te Kató milyen papirol beszélsz, ez elején sem érettem:))
Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:56
Aminek nincs szaga. :)))
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 15:58
Basszus..a figyelmem elég szétszórt:)))
Törölt felhasználó · 2011. január 19. 16:04
Pusza, megyünk vásárolni. További szép napot!
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 19. 16:48
Sziasztok,
az epiláláshoz nem tok jót mondani, azér maradhatok? :))) A nyafogós lányok esetében pesrze, hogy nem perverzitásokra gondoltam, még csak análra sem (bár ezt sokan normálisnak gondolják, szerintetek?), hanem eccerűen nem teccik ez a póz meg az, meg óvatosan, meg ne nyúlj a csiklómhoz, meg ne nyálazz össze, meg ilyenek. Erről jut eszembe, amiről elkezdtetek írogatni: van tuti tippetek arról, hogy miről lehet tudni, hogy egy lány tényleg elélvezett és nem csak imitálta? Meg egyáltalán, akinek naponta több vendége van, el tud-e egyáltalán menni!?
Grófom, a sztorijaid a vudusokról élethűek, csak olyan érzésem van, hogy nem a vudu hatott vissza, hanem az "alvilág" szippantotta be az embert. OK, a csúnya betegség, stb. nem passzol ebbe, passzol viszont a psychosomaticába. Aki sokat agyal betegségkről, előbb-utóbb magába szuggerál egyet, mindenki tuggya. Szólj, ha rosszul vettem le.
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 17:45
Szia Bush!!
Azok akik igy nyafognak, egyértelmüen a pénzért teszik, én személy szerint tudom élvezni, de én sem vagyok Terézanya én is a pénzért teszem, viszont megprobálom ugy tenni,hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a dologból,,ezt is lehet tiszteségessen csinálni....
Hogy honnan tudod elélvezet, azt érezned kell,a teste remegéséből, a punci szoritásából,és a nedveségből....Az nem igaz ,hogy beesik egy idegen, és élvezünk,(bár velem megtörtént) de van olyan visszatérő akivek valoban lehet élvezni...
Törölt felhasználó · 2011. január 19. 20:37
Szia! Egyszerűen lüktet a puncija, remeg a lába, ha elélvez egy nő. A többi csak megjátszás. LÜKTET!!! Szerintem a popó se perverz ma már, van aki szereti, van aki nem, ennyi, de sokan művelik :) A gond itt azzal van, visszatérve az élvezésre, hogy gondolj csak bele! Adott egy lány/nő, aki naponta több idegen pasival lefekszik. Nem várható el, hogy orgazmusa legyen. Egy normális párkapcsolatban is van egy összeszokási időszak és ott ráadásul érzelmek is vannak normális esetben. A nőnek általában érzelmi orgazmusa van. Persze vannak kivételek, amikor két egymáshoz szexuálisan nagyon passzoló ember bújik össze, akkor akár többször is elélvezhet egy nő. Azért ezt egy szolgáltatótól, főleg több év, több ezer kuncsaft után nem lehet elvárni, az üzlet, slussz.
bacchus69 · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. január 19. 20:57
kedves ilko
tudod a sotet oldal utjat ha elkezded, vegig rajta fogsz haladni
a pokolba nem vehetsz returjegyet
szerintem elobb szerezz egy nec.icon masolatot, olvass bele, ha mar ennyire kivancsi vagy
vagy keresss ra a neten
tudod, ez nem olyan mint egy film, amely ha nem tetszik akkor tobbet nem nezed meg
ez sokkal tobb hatassal van rad
az eltunt baratod most vagy nagy atalakulason megy keresztul, vagy mar halott
persze a halal is egy fajta atalakulas, ujjaszuletes
nezopont kerdese, mint minden
udv a gyonyorok kertjebol
bacchus
Törölt felhasználó · 2011. január 19. 21:16
Hello! Az a helyzet, hogy én ezekben nem hiszek, nem tehetek róla.
Törölt felhasználó · 2011. január 19. 21:20
Túl messze vagytok, az a baj. Bár az enyém nem éppen pihe, inkább sárkefe :)))
Törölt felhasználó · 2011. január 19. 21:29
Jó éjt, kedveskéim! Holnap találkozunk.
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. január 20. 08:16
Ezt nem hiszem, mert nem olyan. És mindjárt összekapcsolva egy másik dologgal mit mond a rendőrség? Mit mondana? Amit szokott, fogalmuk sincs, hogy hol van...
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. január 20. 08:19
Nem hinném, mert ahogy írtam is ő Párizsban van, a haverom viszont Skóciába ment. Hogy megtalálta-e azt a templomot, ahol őriznek egy ilyet, és nekik lehet-e közük az eltűnéséhez, hát gőzöm sincs...
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. január 20. 08:25
ehhez a témához én nme tudok hozzászólni, de érdeklődve olvasom amiket írtok!:)
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. január 20. 08:34
Üdv!
Gondolhatod, hogy amit lehet, már beszereztem. És persze nyilván az sem véletlen, hogy tagadják a könyvek létezését.
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 20. 17:14
Csókolom Kató mamó,régen dumcsiztunk ,mi van magával?
Nálam a helyzet változtlan ,mint az orosz fronton.
Az uj év sem hozott semi extrát minden a régi ,csak a bor lett ó,vagyis tavaji.
Puszi kasza!!!!!!!!!!!!!