Beszélgessünk...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 25. 18:45

Sziasztok....

No mi  ujs,KATÓ?Megvan még a lovagod??Az  enyém is  bekattant ma,eszembe is jutottál....

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 25. 18:53

Kényes  téma  a  nők kora.. egyszerüen el kell  fogadjuk, hogy  telik  az idő,!!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 20:29

Sziasztok lányok, mizújs, beütött a pasiundor? :) nyugi, foglalkozási ártalom :))) tényleg nem is kérdeztem, Ti totál privátban eveztek? Semmi nagytesó? Hogycsináltátok? Sokan irígyelnének sztem Titeket.

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 20:40

Szia! Dehogy van itt pasiundor, csak a komoly kapcsolatra gondoltam, nekem nem hiányzik. Bizony totál privátba. Egyszerű. Kitalálod, felteszed magad a netre, aztán jönnek :))) Azért bevallom, egyszer-kétszer bepróbálkozott valaki nagytesónak, de elhajtattam.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 20:43

Gratula, ügyes voltál, mert az "elhajtattam" nem szokott olyan eccerű lenni, sokaknak nem sikerül, sőt, "a harmadik napon már lát is az egyik szemével" (ha ismered a viccet).

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 20:46

Nem volt annyira komoly ügy.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 20:48

Kató, figyu, mongyuk 28 éves korodban aszongya egy pasi: "te csinilány, huszadszor jövök Hozzád, nekem ilyen csaj kell. Unom a sexért a könyörgést, meg a sok nyafogást, meg a karriernőket. Gyere élj vele, semmi dolgod, mint szépnek lenni, meleg otthonnal forró pun cival várni, kapsz egyjó kocsit, elég sok zseppénzt, és évente 3-4 luxusnyaralás. Annyi csak, hogy hű legyél, de persze élhetsz mellettem normálisan....40 évet." Nna erre mit montál vóna? De ne azt írd, hogy 28 évesen máshogy éltél, hanem ha ugyanez lett volna a melód, leváltottad volna-e a biztos egzisztenciára, ja és persze egy norm. hapsival, nem Quasimodóval!

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 20:49

Amúgy én csak egy egyszerű kis rosszalkodó masszőr vagyok. :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 20:53

Te, most kapcsolok, lebuktál, csak felhívtad a svájci pasit! Csak érdekel a békés nyugodt jövő lehetősége :))) Fogaggyunk, hogy ő eccer sem hívott, csak ímélezett ;)

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 20:54

Bizony, 28 évesen máshogy éltem, sőt még 41 évesen is, csak történt akkor valami, kicsúszott totál a talaj a lábam alól ( egy gallyra vágott, addig sikeres vállalkozás), maradt a testem meg az agyam és a masszázstudásom. Slussz. Ettől függetlenül, 28 évesen se azonnal mondtamvolna igent, előbb megismertem volna a palit. Mindig bizalmatlan voltam egy kicsit.

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 20:56

Nem én hívom, ő hív, ha nem írok, még aznap. Csak először hívtam én, de akkor még a melóról dumáltunk. Akkor is visszahívott úriember módjára.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 20:59

Igen ezt mindig megkérdezem a lányoktól, hogy miért választyák ezt a "popszakmát" ahogy Geróf nevezné, és nagyon különböző sztorikkal jönnek elő. Soxor érzem, hogy betanult szöveg, de soxor valóban kell a lé. Ezért kérdeztem, mert ha a pénz szorítana rá, akkor elfogadnád a tuti pasit! Ha nem kell a biztos talaj, akkor csak szeretsz Te rosszalkodni, Kató! :)) Meginlebuktál ;)

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:00

Ki mondta, hogy nem élvezem? :)))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:01

Nagyod véded ezt a fickót (mongyuk most jogosan). Láttál róla képet?

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:03

Aha, küldött magáról. Rendesen kigyúrt ficak, nekem már sok egy kicsit. Mint a szobor. Én a picit lágyabbat szeretem, kis puha poci, párnának is jó,meg odabújni. Érted.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:05

Ok, a mások kérdés amit mindig felteszek: hogy veszi a család a lapot, hogy popban utazol? Ja, utájjátok, ha a vendég faggat, vagy jó fej ha dumál a csávó és ismerkedni akar?

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:07

Kigyúrt képet én is tudok küldeni magamról. Copy-paste. Be ne vegyem má, kb. erre számítottam! A Te ideálod a pocakosról inkább at mutatja, szted milyen fa szi passzolna Hozzád, ne légy má ilyen kishitű!!

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:07

A családnak nem kell mindent tudni, én masszőr vagyok, kérem. A második kérdésre, attól függ,ki a vendég.Ha bejön, tetszik,ha nem,kussen!

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:08

Nem a sörhas, Teee! Az a guszta poci.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:09

Te, Ilcsit nagyon dolgozza vki, hogy ennyire hallgat! Ritkán tudom így elszórni az időmet a neten, jót dumáltunk. Mongyuk Gróf se dolgozik ma este, hogy nem netezik. Teee, csak nincsenek együt?!?! :))))))))))))

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen