Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 12:33

Nem fájt?!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 27. 12:55

Azt  nem ugy kell  minta  pezsgőtablettát,,  nem oda,,   az a rendeltetésének  megfelelően.. csak  aztán  még  valamit utánna  bekapni:))

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 12:58

Miket tanulok Tőled?! :)) Jáj, Te mit csinálsz, mikor egyszerre jönnének 3-an, 4-en? Aki előbb ér az ajtóhoz? :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 27. 14:53

Felajánlom,hogy egyszerre  gyerekek,  akivel  nem tudok  foglalkozni  az  addig  elfoglalja  magát a kezével!!!Dehogy.!!!Egyszerüen  visszamondom őket.. ill kedvesen megkérem,hogy másik időpontban, tudod  nálam meg nincs idő,igy kicsit  bonyolult!!Volt is  belőle már  sértődés:))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 27. 17:03

Lányok, mindig magatokra gondoltok? :)) Pircsi! Kató úgy értette, hogy a fickónak nem fájt-e? Bakker! :)) De hogy hozzátegyek valamit: a múlt héten az egyik lány valami erős mentolos rágót majszolt cumi előtt. Lehet, hogy nem direkt volt, de kiba*zott jó volt!! Azonnal valljátok be, hogy próbáltátok-e már?! Ha igen, miccót a kuncsaft? Ha nem, MÉG MA próbáljátok ki és beszámolót kérek!!!!!!!!

Ja srácok, ajánlom Nektek is, Grófom, poszteksön véleményt kérünk !

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 19:53

Hali! Nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy a mentolos rágó nekünk is naggyon jó? Próbáltam, a pasiknak is jó.

Más: olvasom egyik fórumon, hogy vannak lányok, akiknek napi 10-12 kuncsaftjuk van. Kizárt, lehetetlen egyeztetni. Lehetne, ha egyszerre 4-et be tudnánk vállalni, de azért az nehéz :) Ma is hogy jártam. 1 és fél 2 között 4-en jöttek volna. Ok. Aki először az ajtóhoz ér, ez van. Utána két óra csak érdeklődés. 3 előtt újabb vendég, közben 4-re jönne másik, összetalálkoznának, tehát 4 órás ugrott. Aztán egy fél 6-os még volt. Most nem a mai napomat akartam elétek tárni, de általában az egyeztetés a nehéz, meg valljuk be, max. csak franciával lehetne 10-12. Azt akartam ebből az egészből kihozni, hogy sokkal intenzívebb nemi élete lehet egy nőnek egy stabil barát, férj, élettárs mellett, mint a popszakmában, feltéve, hogy a pasinak nem havonta egyszer jut eszébe, hogy egy nő van mellette. :)

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 19:54

Bizony, megsértődnek sokan már azon is, ha 10 percnél többet kell várni. Hát, bocs, ez van.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 27. 20:17

sZIASZTOK...

Kató  azt kérdezted ,hogya pasinak  nem  fájt-e?? ugye  rám  gondoltál,  nem  a  férfira??

Nekem van  mentholos  sikositóm, nekem nagyon jó érzés  ,de a férfiak nem szeretik...bár más  helyen használom, minta cukorkát!!!!!:)))

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 20:51

Igen, rád gondoltam,hogy nem fájt-e, de már értem :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 28. 08:02

Madárdalolos szép reggelt!!! Kivánék,,,,,....De a hireket  böngészve, egyre elkeseritőbb a helyzet,,Ha nem a valóvilág akkor ez.....olvassátok csak...

Megdöbbentő dolgokra képesek az emberek - egy dada megerőszakolta a rábízott egyéves babát, majd az erről készült fotókat elküldte szerelmének, hogy felizgassa kedvesét.Eszméletlen....Ilyen nincs!!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 28. 08:03

Kívánnék....

Törölt felhasználó · 2011. január 28. 09:43

Jó reggelt Mindenki!

Pircsi, én már semmin se csodálkozom. Amikor egy szülő összeharapdálja a kisbabáját, csak mert sír!! Kész horror, ezért nem nézek már híradót, csak időjárásjelentést.

Veszprémben -5 fok van, kellemes hideg, süt a nap, a tegnapi köd eltűnt. Nagy meleg nem lesz, de majd felöltözünk, vagy tornászunk egész nap. :) Jó vendégeket Néked, drága! Nékem is! :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 28. 19:58

Sziasztok! Kató a lányok között tényleg van aki azt mondja, hogy egy nap 10en is megfordulnak nála. Ez félórás periódust használva 5 óra elvben, de azt tényleg nem tudom, hogy hogyan oldják meg, hogy ne találkozzanak össze a kuncsaftok? Én legalábbis nem szoktam, és nem is szeretnék, szóval valahogy megoldják. Az időbeosztás egyébként sztem csak attól függ, hogy mennyivel előtte telefonálnak. Mert ha 1-2 nappal előtte már szólnak, szépen ki lehet sakkozni. Ahogy olvasom Nektek (Pircsi is) mindig előtte 1-2 órával telefonálnak. Magamból kiindulva (időben elég szorosan élek) mindig min.1-2 nappal előre tervezek. Én lennék a kivétel?

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 28. 20:02

Közben reagálnék arra is, hogy: "Azt akartam ebből az egészből kihozni, hogy sokkal intenzívebb nemi élete lehet egy nőnek egy stabil barát, férj, élettárs mellett, mint a popszakmában" nna ez erős, azér nem gondolom, hogy egy pasi naponta min. 5x helyben tudja hagyni a partnerét? Valósz. arra gondoltál, hogy kevesebbszer, de alaposan. Ez viszont lehet, hogy így van...

Törölt felhasználó · 2011. január 28. 20:26

Hali Bush!

Én meg erre reagálnék. :) Az én exem (lehet, hogy kifogtam, sőt biztos) egy szexmániás, nagyon potens pasi volt. Hétköznap 3-4-szer voltunk együtt, sajnos elég sokat kellett dolgoznunk, hétvégén viszont egész nap ettünk, szexeltünk, fürdőszoba, kis szünet, szexeltünk, mindenhol. Este elmentünk vacsorázni, utána szexeltünk, kicsit aludtunk, aztán szexeltünk és nem lehetett úgy jönni hozzánk, hogy ne ugrasszanak szét bennünket. Na, ezt nem lehet überelni. A többi barátommal is szexeltünk és szexeltünk. :) Csak én lennék a kivétel?

Törölt felhasználó · 2011. január 28. 20:29

A 10 nem lehet igaz, mert lehetetlen egyeztetni, nem érdekel, mit mondanak. Nincs annyi vendég, 3-4 lehet átlagban naponta. Higgy nekem! 10-12 nem igaz, kivétel lehet a nem szexpartner, hanem rövid francia, ha valakinek ehhez gyomra van.

Törölt felhasználó · 2011. január 28. 20:44

Ja, és Te vagy a kivétel. Még jó, ha egy-két órával és nem 10-20 perccel előtte telefonálnak. Alig van kivétel. Vagy azonnal, vagy majd a jövő nyáron! :)

Vki1234 · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. január 28. 21:46

Sziasztok!

Tud vki olyan lányt Deb-ben, aki párokat is vállal, illetve házhoz eljön, csinos és az arca is szép? Köszi.

Törölt felhasználó · 2011. január 29. 19:14

Sziasztok!

Van erre valaki? Pircsi? Bush, Te nagyon hiányzol! Szabad az estém már és a gép is az enyém. Ilyenkor hol vagytok? :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. január 29. 20:24
18:58 | Székesfehérvár | mikes
18:40 körül földrengés volt érzékelhető Magyarországon. Budapesten és Székesfehérváron is többen tapasztalták, hogy mozognak a tárgyak. Várjuk a beszámolókat!

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen