Hali Busch :) Grófból bármit kinézek szexuálisan, de ez nem rossz, szeretem az állatokat. A féltékenységről amit írtam, csak vicc vót! :)
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2011. február 01. 20:25
Törölt felhasználó · 2011. február 01. 20:26
Bennem nem csak szex közben, alapból egy állat vagyok. :D
Törölt felhasználó · 2011. február 01. 20:29
Hát szia Gróf, ez szép. Szexuálisan nem vonzalak és igenis legyél állat!! Tudom, hogy a nagy pofám tetszik, meg az a csöpp agyam, de azért mondd, hogy szexi vagyok! Naaa! Lécci! :)))
Törölt felhasználó · 2011. február 01. 20:32
Majd elfelejtettem, Te is állat lehetsz, de nekem így kellesz. Tényleg. Nincs egy jó haverod, aki benne lenne? :)
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 01. 21:04
Szia, asszem a "leállatozást" Gróffal tutira bóknak vehetjük! Figyu, tudtad, hogy eléggé kilazult és "állatias" szituban a "de jó kis qurva vagy" megjegyzés a legnagyobb dícséret ami elhangozhat? Nem vicc! És az sem vicc, hogy "qurvákból lesznek a legjobb feleségek" ezt sokáig nagyon-nagyon hüje mondásnak tartottam, de ma már tudom, hogy komoly alapja van, ez azér érdekes, de sztem Geróf sem fog csípőből tiltakozni (márha beindul a wikipédia :)))))))
Törölt felhasználó · 2011. február 01. 21:14
És te tudtad, hogy minden pasi hűséges k urvát keres? :)))
Törölt felhasználó · 2011. február 01. 21:19
Az a helyzet, hogy Gróffal elég különleges a kapcsolatunk, de ez tényleg bók volt és szerintem jó lehet vele (csak tipp :)).
Engem is qurváztak már le így, jól esett. Beszélünk itt mindig a szexről!! Már szexelhetnékem van. :)
Törölt felhasználó · 2011. február 01. 21:23
Iszonyat lassúak vagytok. Én szemüveg nélkül verem a klaviatúrát, azt se látom, mit írtam, jövök-megyek egyik szobából a másikba, hogy itt vagytok-e... Mi van ma veletek?
Törölt felhasználó · 2011. február 01. 21:47
Nyugodalmas jó éjszakát kedveskéim! Remélem, holnap élénkebbek lesztek, puszi a pocitokra meg ahova akarjátok.
Pircsinek nem a pocijára, hanem a pofijára. Nekem ma mozgalmas napom volt, egy joghurttal küzdöttem végig a napot estig. Aztán még jött volna egy vendég, de én már rendeltem pizzát, így nem tudtam fogadni, de rábeszéltem, hogy holnap jöjjön, amikor nem pizzázom. Nagyon sokat gyúrtam 20 perces szünetekkel,éhesen, de most boldog vagyok, mert holnap folytathatom. Minden nap egyformán kezdődik, fel kell kelni, de én örülök minden új napnak. Tudom, hogy ez a sok zagyvaság senkit nem érdekel rajtam kívül, de, ha nincs itt senki, magamnak írok. Több hülyeség most nem jut eszembe, még mindig egyesével jönnek a pasik, élménybeszámoló késik, de eskü megírom,ha megvolt. Jó lenne már egy igazán jót szexelni is, nem csak verbálisan. Most megyek az ágyikómba, még nézem a tv-t, aztán elalszom egyszer. Mostanában rosszul alszom, de ez se érdekel senkit. Álmodjatok szépeket helyettem is! Csók Katómami :)))
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 01. 22:09
Jó éjt Drága,, de iganis engem érdekel, hogy mi van veled,, és veled örülök, ha jó napod van,, nem tudom mi miatt van, de én sem alszom tul jól mostanában..
Puszi Drága Kató!!és a többieknek is!!
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 02. 08:36
Ugyan, szerintem azokat érdekli, hogy mi van veled, akik beírnak ide, különben messziről elkerülnék ezt a topikot!:)
De én pl nem igazán érek rá esténként iroganti ide, inkább ilyentájt picit, vagy koradélután.
Gondolkoztál azon, hogy mitől alszol rosszul? Merthogy általában oka szokott lenni, ami elég változatos lehet!?
Kellemes Napot mára (is):D
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 02. 08:37
így van!:D
Törölt felhasználó · 2011. február 02. 09:50
Jó reggelt! Csak fáradt voltam tegnap,azért írtam mindenféle hülyeséget, nálam így jön ki. Tudom,hogy kedveltek és én is Titeket, egyszerűen csak beszélgetni szerettem volna, de nem nagyon ért rá senki. Azért az is elgondolkodtató, hogy itt beszélgetek. Tulajdonképpen az a jó, ha megy a szekér, de időnként eltűnnék egy időre és nem lehet. Csak kicsit valami mást!
Veled mi van? Átálltál már az új életedre?
Törölt felhasználó · 2011. február 02. 10:00
Szia ilko, igen, sejtem, hogy mitől nem alszom, de lehet,hogy csináltatok egy koponya CT-t, hátha belelátnak a fejembe. :)
Azért az jól esik, hogy kedveltek. Tudom, a legtöbben szétdolgozzátok Magatokat és nem értek rá mindig itt lenni.
Én ilyenkor, meg este vagyok itt, napközben fiam dolgozik a gépen, nem zavarhatom. Néha elmegy valahova, akkor esetleg ideférek, amúgyis dolgozom én is, ha ez munkának nevezhető, bár tegnap azt hittem, leszakad a karom, egymás után alig szünettel masszázs, de igazi, nem símogatás, ami persze jó, mert azért hirdetek, de mocskosul lefáradtam.
Legyen szép a napod, jó munkát!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 02. 13:40
KATOKA.. no most fogok irni privát ,mert tanácstalamn avgyok, segits nekem... már a pezsgő sem segit
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2011. február 02. 16:56
Gróf kurátor uram szertném veled a kapcsolatot felvenni ,nem fórumos témában, előre is köszönöm foximaxi111@frremail.hu
Törölt felhasználó · 2011. február 02. 20:51
Nem írtál! Írj most, ha tudok, segítek.
Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2011. február 03. 08:46
Jó reggelt! Segíthetek?
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 03. 09:13
Sziasztok!!
Ebben senki nem tud segiteni, magamnak kell megoldanom, de lehet csak felfujom az egészet!!
Beszéljünk a szexről inkább!
Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2011. február 03. 09:15
Ok, akkor beszéljünk!!