Szia!
Mit szoktál figyelni?
Szia!
Mit szoktál figyelni?
Hátolról szeretem,max a lepedőt figyelem:)):))
Szia, becsajoztál? :) Vagy csak harmadnapos voltál? Már biztos kijózanodtál. Márciusban utazunk Debrecenbe? Pircsivel már beszélgetünk róla.
Hozol ügyfelet is Kató???:))
Hali Bushom! :) Már hiányoztál. Hát, Pircsi fiatalabb, így lenyom, ez van. A bót megy azér!! Öreg asszony nem vénasszony :))
Ja, az van, amit én akarok (általában), tudok én a kis kezeimmel izgatni is rendesen, de 7 év az 7 év. Meg már előtte se voltam szűz. Mondjuk a pasiknál se mindig értem, hogy miért akar szexelni, némelyik fekszik, mint egy zsák krumpli, legfeljebb megkérdezi, hogy "Ez jó neked? Hogy szereted?" Nem mindegy, ha nem csinál semmit, csak a kiszolgálást várja. Ilyen is van, de szerencsére ritkán. Azt szeretem, mikor a lepedőt szaggatja kínjában, na akkor jó a szex.
Katókám,mi az a 7 év,mi jó csapat lennénk!!!
Szia édesem!
Majd valahogy összeszedem megam, hogy utolérjelek. XD Leszbi showról nem volt szó!! Azért kivégezzük a pasikat, azon gondolkodom, hogy jutnék el hozzád egy próbahétre. Szerintem kaszálnánk. Debrecenből jönne az ostrom, meg máshonnan is, gondolom. Egy négykezes masszázst összehozunk gyorsan, masszázsból én vagyok a jobb. :) Majd elkapjuk a gallérjukat, hogy függőségük legyen! :)
Puszi
Ügyfelet innen? Hát, nem ígérhetem, messze vagytok nekik.
A 7 évet a rutinra értettem, 7 év intenzív masszírozás. :)
Félreértés volt:)))
Ja, ilkora gondoltál? Jön velem ünnepelni a szülinapomat. Utazunk vonattal.
Igen rá gondoltam...No a fiuk eltüntek:))Mondom mi gyilkos páros vagyunk:))
Bush lesz az első, akit kikészítünk. Méghogy póknézés, meg unalom!! :D
Gróf még fel se jött. Bebizonyítjuk neki, hogy ... Hajjaj!! :D
Ők nem érnek rá annyit. Majd jön talán Gróf.
Majd én megyek, lefuttatom a tesztprogramot! :)
Állunk elébe.. de tuti be kell dobnod magad!!!
Mobil vagyok és ismerős is! :)
Jó éjt, majd beszélünk. Jó napom volt, remélem, neked is! :)
Kató ne már,, maradj még....