Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. február 08. 20:57

Te miket nézel? :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 08. 20:57

Higénukusan áldja vigye a popot... sok az inger... de  tény nem arra találták ki, és  a punciba is lehet szoitani ugyanugy, csak  torna kell hozzá....

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 08. 20:59

Natuttam, megkaptam! Jóvanmá' nem kell mingyá szívózni, a méretkérdés tényleg fura, mert ahogy Kató is írja, minden fickót izgat, annak ellenére, hogy a csajok nagy része nincs oda az XXL-ért (vö. Pircsi), mégis mindenki azt szeretné érezni, hogy ő az óriási a csajnak és hű eddig ekkorával még nem volt dolgom. Ez tiszta evolúciós kivagyiság énvagyokalegjobb a szaporításban mechanizmus. Elég primitív, de annyira ösztönalapú, hog alig van fickó aki mentes ettől.

Had tanujjak má megin': Geróf mi az, hogy "benkós" vay vkire?

Törölt felhasználó · 2011. február 08. 21:01

Hát, én se szeretem a XXXl-est, akkor má egy póni inkább, azzal még nem próbáltam :)))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 08. 21:02

Ja, emberek, mér mongya sok lány, hogy neki analisan van a G-pont? Elég hüjén hangzik...

Törölt felhasználó · 2011. február 08. 21:03

Mert hülyeség is, csak arrafelé sok az idegvégződés, attól van orgazmusa. 

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 08. 21:08

Te ezt a pónit fel se hozd, azér az elég gáz lenne :)  Mer akkor meg is kérdezném, meddig póni és mettől ló? :))))))))))

Törölt felhasználó · 2011. február 08. 21:08

Azért, aki elégedett magával, nem kérdez ilyen hülyeségeket. Meg különben is, most komolyan! Mondjam a 6 centisnek, hogy kicsi? Tudnia kell, én meg nem vagyok ilyen gonosz, persze, hogy szép, meg nagy. XD

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 08. 21:09

Bush  ha eleget jattolsz nekem is  a g pontom a   fenekemben lesz:)  rögtön..)):)))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 08. 21:10

Ez jó és asszem igazad van :))))))))

Törölt felhasználó · 2011. február 08. 21:12

A ló magasabb, nem érjük el egymást, de egyszer sikerült felizgatnom egy pónit. Ez tényleg jó sztori! Fiam volt vagy 5 éves, valami banzáj volt Fehérváron, mint a bucsu, voltak állatok is, pl. póni, meg lehetett símogatni őket, meg ráülni. Megyünk póni felé, énnálam pont Mikulás volt, póni gondolom,megérezte, felizgult. Fiam elkezdte számolni a lábait és soknak találta hátul a hármat. XD

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 08. 21:15

Kató, Téged imádnak sztem a fickók, megadod nekik, amit otthon nem kapnak meg, ők lesznek a Naagy Maacsóóók Nálad, jól csinálod, és eccerű is, sajna a lányok nagy része nem érzi, hogy ilyen simán lehet többletet nyújtani: egy kis anyás-apás, vagy cicó, vagy vadmacska (tom, ezt szereted:)
 vagy nebáncsvirág, valami pszicho kell bele, erre írja Geróf, hogy a "NŐ" meg "belső indíttatás" stb, szóval a ráizgulás kérdése.  Nyugodtan lehet tiltakozni :))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 08. 21:17

Neizéljmár, a mensestől felállna a póninak!? Nem logikus, hiszen az egy fogamzásmentes periódus... de a sztori, hogy a gyerek 5öt számolt, mindenképp muris

Törölt felhasználó · 2011. február 08. 21:17

Eskü így volt, felizgult :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 08. 21:19

Na mára sziasztok, jó dumcsizást, lelkizést, fantáziálást, álmodozást,,............  sehol egy ázsiai pici lány :(

Törölt felhasználó · 2011. február 08. 21:20

Persze, ázsiai picilány! Jó katónéni már nem is kell neked? :( Na, jó éjt!

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 09:43

Jó reggelt, derűs napot mindenkinek! De eltűntetek. Mi történt? Pircsim dolgozol? Ilkonak már rég itt lenne a helye, Bush a jó ég tudja, biztos talált ázsiait. :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 09. 11:23

Szia!

Én itt is vagyok, csak éppen az ázsiai témához nem tudok hozzászólni!:) Mondjuk néger nővel már voltam együtt...

Hogysmintvagyma?

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 11:31

Szia!

Kösz, jól vagyok, csak egy kapkodásban, még reggelizek, aztán vendég, aztán posta, aztán nem tudom...

Milyen volt a négerrel? Az ázsiaitól majdnem hánytam, pfúúúj. Tudod, mit csinált a végén? Inkább le se írom!!

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. február 09. 12:21

Hááát. Én csak a Hotel Divinusba vagy Erdőspusztára csábítottalak, de be kell látnom, hogy a jelenlegi ajánlatoddal nem tudok versenyezni.

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen