ilko· Őstag (791 hozzászólás)· 2011. február 14. 21:17
Konkurenciaharc. Nagyon sok esetben azért írnak be csomó néven, hogy lejárassák egymást. De ha valaki tud olvasni a sorok között, és csak azokat a hszokat veszi figyelembe, amiket olyan nickek írtak, akiknek lehet adni a véleményére, akkor hasznos!:)
Szerintem hosszabb távon csak az lehet a megoldás, ha jóval szigorúbbak lesznek a moderátorok. Ehhez viszont olyan törvények is kellenek...
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. február 15. 01:42
Sziasztok gyerekek...
Most értem haza,,..sajna ez van,, olvasgatlak benneteket,, probálom felfogni amit irtatok de nehéz...
Szép reggelt!!
Törölt felhasználó· 2011. február 15. 16:52
Szia Gróf!
BÉKE VAN!! Így mindenki el fog tűnni a csevegésből. Tényleg, ne már! Beszélgessünk inkább jókat! Köszönöm.
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. február 15. 19:55
Sziasztok!
Szokta valaki nézni a való világot.... leszögezem én nem... sőt utálom... az elején azt mondtam .. nem az a való világ, hogy naphosszat csak cigizik, iszik, és fekszik valaki...(na jó a fekszik kényes téma)):)):))) most miről is szól már...hogy bántsunk, alázunk, egymást.. ill ők egymást... pont mint az életben.. vayis a való világban....Béke veletek..
Katókám mi ujs veled,, mostanában elhanyagoltalak... bocsánat érte!!
Törölt felhasználó· 2011. február 15. 20:14
Szia!
Én is dolgozom, nem nagyon érek rá, meg mostanában minden elromlik, ami elromolhat, most épp a mosógép, csak holnap lesz kész (remélem!), hegyekben áll a mosnivaló. Valami szénkefék koptak el, elvitte a régit mintának a szerelő, holnap hozza az újakat. Csak remélem, hogy más baja nincs, nem forgott a dobja. Úgyhogy mivel fogytán voltak a lepedők, illetve a java a szennyesben, elmentem vásárolni. Kékeket vettem, nagyon baba, unom már a fehéret. Fehér a fal is, azt is unom, ráférne egy festés, akkor színesre festetném, de nagy munka ennyibútort behúzogatni a szoba közepére, aztán vissza. Ígyse lehet közlekedni a lakásban, túl zsúfolt. Ezek vannak, meg szerencsére a vendégek (hogy valaminek örülni is tudjak :))
Törölt felhasználó· 2011. február 15. 20:17
Semmi gáz, remélem, nem foglalkozol a sértegetésekkel, vastagabb a te bőröd ennél. :) Legyen ez a béke szigete és beszélgessünk tényleg jókat! A többi nem számít. (Mondjuk én se hagytam volna a helyedben szó nélkül, ez már tényleg durva volt.)
Törölt felhasználó· 2011. február 15. 20:27
Bush, Bélapapi, Jampec kéretik vissza a csevegésbe!!
Törölt felhasználó· 2011. február 15. 21:20
Képzeljétek, Veszprém behavazott! Azt hittem, jön a tavasz és erre HÓ!! Debrecenben, Pécsen mi a helyzet?
Bélapapa· Tag (61 hozzászólás)· 2011. február 16. 08:55
Szép jó reggelt!
Jelentem, itt egy kis szállingózás van, de hó még nincs.
Törölt felhasználó· 2011. február 16. 09:54
Jó reggelt neked is papi!
Látom, az időjárásról fogunk beszélgetni, abból nem lesz baj. :) Itt se volt sok, kb.8-10 cm hó, most még kevesebb, de nagyon hideg van. Nem szeretem. Várom a mosógép szerelőt, de nagyon nem akar jelentkezni, pedig délelőttre beígérte. Azt hiszem, a mai napomat elkúrja, így nem tudok vendéget fogadni,még tusolni se mertem, meg hajat mosni, mert tegnap is váratlanul itt termett.Legalább hívna előtte.
Egyre ritkábban írsz,papikám. A csajokról valami élménybeszámoló? :)
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. február 16. 15:41
Kicsi Katóm, megjött Bush bácsi, készítheted a kispárnát a térded alá, hogy kényelmesen kényeztethess :)))))))) cukkolhatlak megint egy kicsit?)))))))) Ne keserítsen el a hóesés, amint hallom a mosógépszerelővel elqrtad az egész napot :)))))))))))) óriási :))) a végén még ő fizetett, mi :)) Pircsi! van mit tanúni Katótól! Igazi spíler! Ha lejön Db.-be, tanfolyamot nyit, és mikor hazamegy, kezdhetünk gyűjteni elölről :))))
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. február 16. 16:46
Szevasztok Skacok, a helyzet az, hogy a hirdetésből soxor nem jön le, hogy milyen a környezet, és néha nagy csalódás éri az embert. A lényeg, hogy a legutóbbi savanyú alkalom után besokaltam és most kipróbálnám a topkínálatot pénznemszámítalapon! Tuttok ajánlani nagyon fiatal nagyon bomba luxuskérós csajszit? Gróf, Te biztos tucc! (de masszőrt ne ajánlj :) Köszi!!
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. február 16. 16:49
Hahó Kató, van egy percem, erre nem vagy sehol! Hiányzol! Hiányzik a laza, sexi, értelmes csaj jó humorérzékkel (akár már férfi is lehetnél :))
Lécci, tedd oda a gépet az ágy mellé, és mondd meg a pasinak, aki most nem hagy csetelni, hogy Te arra gerjedsz, ha akció közben fórumozol! :)) tényleg, kipróbálhatnád... :)
Akartam kérdezni, az XD mit jelent?
Törölt felhasználó· 2011. február 16. 16:54
Szia drága Bushom! :) Cukkolj csak, jaj, nagyon örülök neked. Nem vagyok kényes, de muszáj térdelnem? A szerelővel hamar végeztünk, most én fizettem. Na, pont úgy jártam, mint egy-két maki írta,hogy valamelyik lány a telefonba ennyit mondott, aztán mire odaért a kuncsaft felment az ár. Ez is tegnap még 6-ot mondott, mára 8000 lett belőle, de működik! :)))
Most szívta le az agyam egy vendég, később visszajövök, kb. 10 perc, fiam eszik és akkor "Így jártam anyátokkal"-t kell néznie.
Addig csókollak a távolból.
Törölt felhasználó· 2011. február 16. 16:55
He-he-he! XD
Törölt felhasználó· 2011. február 16. 16:56
Ok, maradhatok, engedélyt kaptam rá, de csak miattad, Bush. :)
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. február 16. 16:58
Már ki adta az engedélyt? A nagyfiad vagy a köv. vendég?
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. február 16. 17:00
Kató, mi az, hoyg : "leszívta az agyamat egy vendég"? Ezt ÉN érzem néha :))))) de, hogy Te????? Keresztrejtvény fejtettetek vagy honfoglalóztatok?? Áá tudom már, versenyeztetek, ki tudja szó szerint bemagolni a GRóf legutolsó 3 levelét! :))
Törölt felhasználó· 2011. február 16. 17:01
Fiamtól kaptam engedélyt, most csak a tiéd vagyok, nincs vendég. :)
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. február 16. 17:05
Ez a csak tied vagyok óriási, próbáltad már a netsexet? ......... most szép lassan vedd le a bugyidat............. ülj át egy jó hideg székre............ lassan mozogj előre-hátra ............. én is lehúztam a sliccem .......... (Ilkoék a kukkolók, Pircsi csinálhatja ugyanazt, lopva az erotikát sokkal élvezetesebb) ..... hagyd nyitva az ajtót, hogy titokban kelljen csinálnod ......... gombold ki a blúzod .......
hol tartasz?
Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen