Szia!
Nincs elfelejtve a mail, csak éppen nincs időm, de amint lesz írok ám!:)
Milyen metált? Mert nekem is a kedvenc műfajom, csak nem mindegiyk fajta. Azért mondjuk nincs hosszú hajam, de a kettő még nem zárja ki egymást!:D
Szia!
Nincs elfelejtve a mail, csak éppen nincs időm, de amint lesz írok ám!:)
Milyen metált? Mert nekem is a kedvenc műfajom, csak nem mindegiyk fajta. Azért mondjuk nincs hosszú hajam, de a kettő még nem zárja ki egymást!:D
És akkor mit fogsz csinálni? Meg amúgyis amíg van igény miért hagynád abba?:(
Tényleg, lehet valahol hallani Kató a fiadékat? Youtube?
Bocsi Kedves, de ez is előre látható volt. Ha úgy gondolkozom,mint közgazdász, teljesen egyértelmű, hogy ez történik. Nem akarok okoskodni, de sajnos az elmúlt időszak nem arról szólt amiről kellett volna. Csak gondolj bele, ha egyszer nem támogatták az állattartást kedvezményekkel (mint pl a franciáknál), akkor ennek csaka z lehetett a következménye, hogy csomóan felhagytak vele, mert nem érte meg. De akkor kevesebb a hazai termelés, ebből következően több export kell (ez is nonszensz amúgy, mi a túrónak is kell nekünk külföldről behozni élelmiszert? Ja, hogy ez is a multibarát politika része volt?), és az árak felfelé mozdulnak el! Ebben nincs semmi ördöngősség, teljesen triviális dolog...
Tényleg Kató, Ilko látom pedzi a témát, szóval ne "az orvost hibáztasd ha keserű a gyócer" Azt akartam kérdezni, hogy kit vuduznál meg?
Jól eltűntél, mi melózunk, Téged meg biztos kényeztet vki......... áremelés....... persze, meg malac az 5.re........ nem megy fel így is néhány disznó hetente?! :)))))))))))))))
Helló! Nem hagyom abba a masszázst, az ilyen hirdetésekre gondoltam, hogy eltűnök. Majd még kitalálom, hogy miben érzem jól magam. Egyelőre kell a lé, csak csupán ezért megyek bele többe. Nekem is jobb volt, míg stabil partnerem volt, egy db., akivel szerettük egymást, csak úgy átölelt, belecsókolt a nyakamba és kicsúszott a száján ezerszer, hogy "szeretlek". :) Ez volt a normális életem, és talán ez lesz nemsokára újra. Bár az igazi nagy már megvolt, aki csak egyszer van egy életben. Olyan soha többet nem lehet, már lassan 8 éve,hogy vége, azóta még nem szerettem igazán, de ki tudja, talán megint összenézünk valakivel egyszer ugyanúgy,ahogy vele kezdődött. Szép volt.
Szia!
Egy-két hétig biztos pihenek, aztán csak masszázs, vagy még nem tudom. De hancúr nélkül!
Bizony, lehet hallani, de keresd! XD Nem mutogatom, főleg nem itt, ezen az oldalon nem reklámozom. Tabu. :)
Ha józan paraszt ésszel gondolkozom, akkor is várható volt, hogy emelkednek az árak, de ez, ami itt folyik, már brutál. Csodálkoznak, hogy nő a bűnözés,prostitúció, ez is várható volt. Tudjátok, én Falusi Józsira bíznám az ország rendbe tételét, többre jutnánk vele, ez persze az én véleményem. Magyarország agrárország volt természeti adottságainál fogva, aztán lett agrár-ipari, most mi?! És igen, a szlovák tej olcsóbb, mint a magyar, az okát én is tudom, csak ezt kéne elrendezni és akkor nem kéne mondogatni, hogy vegyünk magyar terméket.
Beszéljünk vidámabb témáról, Fidesz se fogja rendbe tenni 4 év alatt az országot, sőt!
Drágám, bár disznók jönnének, nem unatkoznék! :)))) A veszprémi keresletről is lehetne írni, mindig csak a lányokról írnak.
A vendégeim zöme fehérvári, a többi a szélrózsa minden irányából, ha épp erre jár, vagy rendszeresen erre jár, na köztük akad egy-két disznó. Őket szeretem. :) Veszprém egy langyos pocsolya, ebben nem lehet pörögni. A tervek között van az is, hogy minél előbb haza cuccolni. Most, ha fel akarok töltődni, haza látogatok Fehérvárra, fél nap és, mint akit kicseréltek. Nagyon honvágyam van már, de még nem jött el az ideje. Na, ott lenne rám igény!
Sziasztol...
Olvasgatlak benneteket,, arra épp jut időm.... aztán megprobálom egyengetni az utam..:)Katóka, te megharagudtál rám??Irok privit még ma...
A disznók jönnek,, kétlábon,, ittasan.. előfordul....
puszi..
Szia!
Miért haragudnék? Csak ritkán vagy itt. Olvastam, hogy jól telt a heted, örülök neki. 1/2 8-9-ig vendégem lesz, utána visszanézek, hátha itt lesz valaki. Srácokkal beszélgetünk, néha komoly dolgokról is. Most ez történt, de Bushom azért adja a formáját. :)
Szioka---
TE szegény másfél óráig gyursz valakit...... hogy birod??én 2 letudok addig:))) bár a zsé biztos kevesebb:)):))
Szia! Majdnem másfél órát gyúrtam a fiút, de nagyon tünemény volt, az az igazi kellemes értelmiségi, akiket szeretek. A szex elég rövidre sikerült, de én vagyok a boszorkány állítólag, adj tanácsot, mert valamit elcseszek. Az előjátékot nem számítva egy ideje, nem is tudom le merjem-e írni, de 1-3 másodperc és bummm :((( Mit csinálok én?! Legalább egy fél órás szexet szeretnék, de elmennek már akkor, mikor húzom fel a zoknit. Lassan nem lesz libidóm. ÉLVEZNI AKAROM!!
Te Drága te legalább eljutsza zokniig, én addig sem általában,, esküszöm, ma 5 vendégem volt... ebből 2 jutott el a punciig...
De én a maratonhoz szoktam. Most mi van? Legyek egy fadarab?
Busht akarom!!!
Katókám velem kell beérned:)))
De neked nincs kukid. Beszélgethetünk, de én már szeretnék egy igazán jót....!! Bush az.
Még felcsatizható csincs,, az nekem olyan ufós..:))