Szia!
Ahhoz képest, hogy február van, a megszokott, nem kevesebb, de tavasztól indul be a bolt igazán. Errefelé a nyár az igazi szezon, akkor ki se látszom, de most is hozom, ami kell. A tudás hatalom. :)
Szia!
Ahhoz képest, hogy február van, a megszokott, nem kevesebb, de tavasztól indul be a bolt igazán. Errefelé a nyár az igazi szezon, akkor ki se látszom, de most is hozom, ami kell. A tudás hatalom. :)
Ja, és ez a különbség! :) Te levágtad, hogy mit akartam elérni.
Pussz, gondolom, meccset nézel. Holnap beszélünk?
Kicsi Kató! Örülök, hogy szárnyal a biznisz, de érződik is, hogy fáracc, tudni kell a határt ha a bolt beindul (én pl. nagyon jól tudom, de még sosem tudtam megállni). A fickó háta nekem nem izgi (a minis képeket nézegettem inkább :)) de a masszőrtudás tényleg hasznos (ja, sztem PP nem akart bántani, csak nem jól sült el amit írt, felejtsd el), de amit írni akartam: itt a névtelen neten skizofrének lehetünk: Bushként annyit hüjülhetek, amennyit akarok és flörtölhetek Veled meg szexparti, meg minden, de ha ÉN írnék Neked, vagy találkoznánk, kénytelen lennék úgy viselkedni, ahogy az életem 99 %-ban és az nem Bush lenne, és nem teccene Neked. A hüje Bush imád téged és pl. Gróffal filozofálni meg perverz baromságokon csemegézni, az igazi viszont unalmas lenne ezen a fórumon, nekem elhiheted.... Ezért ha Nálad találkoznánk szimpi lehetnék, de ha Nálam, akkor fapofa, ez a helyzet, nem a bizalomkérdés van a dolog mögött.
Geróf, köszi, hogy írtál, tényleg. De a vége csak az, hogy hacc sodródni, mindenféle kétes nőcske karjaiba :))) najóvan, ha kifogom a tutit azé megosztom Veled cserébe eddigi infóidért. Bocsi, szar napom volt, nemigazán értem, hogy mekkora szereped volt/van a fórumban, de azt látni, hoyg jól működik az egész oldal, szal hajrá!
Katóóóóóóóóóóó, Veled fogok álmodniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Szia szerelmem! :) Igen, Bush az, aki megnevettet, de szerintem, ha találkoznánk és tudnám,hogy Te vagy Bush, akkor is ilyen állat lehetnél, mert én civilben is az vagyok.
Drágám, én minden éjjel már Rólad álmodom. :)))
Hogy ki a jó és képzett masszőr, azt mindig a "vevő", az áldozat dönti el és jutalmazza látogatásaival, esetleges véleményével.
A szerénység igen nagy erény, különösen ebben a szakmában. A tisztelet pedig jön magátol, de csak ezek után.
Üdv Geróf! Akár találkozhatunk is ma, én már tegnap óta itt vagyok, péntekig!
Na szeva Kató, most kapaszkodj: a napokban el fogok menni Hozzád, de nem fogom elárulni, hogy én vagyok, sőt nagyon-nagyon jól fogok színészkedni, de ha lehet azért becsempészem a lompost, legalábbis teszek majd rá kísérletet, muszááááj!! Nagyon izgi lesz, mert Te nem fogod tudni, hogy melyik vendég álarca mögött lapulok, én meg nagyon vigyázni fogok ... :)) Na ez már felnőtt játék lesz :))))))))))))) aztán majd írok Neked, hogy kicsi szivem, dejó volt, és hogy átvertelek, és hogy élveztem, hogy belül vigyorogtam, de Te nem vettél észre semmit :))))))))
Vigyázz!!! Ha véletlenül gyanús lennék és rám törnél, hogy Te vagy Bush! én megpróbálok majd tök élethűen tagadni!! Mehet a meccs? Te nyersz, ha leleplezel, én nyerek, ha el tudom titkolni a kilétemet, na miccósz!??? Aztán eccercsak majd írok Neked, hogy Te Tündér, egy hétig mindenkit kényeztettél, hallom a többiektől :)))))))))) de nem tuttad, hogy mikor tartottalak én a karjaimban!
Na, benne vagy?
Ha nem lennél benne, akkor is megtenném, úgyhogy máris meg vagy erőszakolva :))) imádom a szelíd erőszakot!!!!!! Reszkess és FIGYELJ!!!
Szia! Most kellett ez? Egész héten egy stresszben leszek. Komolyan, szexelni is akarsz? Akkor fogsz lebukni! :))) Már izzad a tenyerem, Te átok! Vendéget várok és nyugodtnak kéne lennem.
Ne már! Nem hiszem, hogy eljössz Debrecenből miattam! Ugye csak szekálsz megint? Bush, most félek.
Nem, ez nem fair!!! Tessék bemutatkozni!
Hogy kissé bonyolódjon a helyzet, Geróf is arrafelé vadászik, nekem is van egy szabadnapom! :)
Pudling próbája az evés!? :)
Gyere PP, gyere!!!!!!! :))))))) mekkkora poén lesz, Kató, feldobjuk az üzletet!
Imááádni fogom, ahogy látom, hogy figyelsz majd a szemed sarkából, én meg masszázs közben finoman megsímogatlak, aztán amint lehet a nyakadba csókolok, ............vagy nemistom csak teszem az izgulós vendéget és hagyom, hogy kényeztess.......... a kezemet fínoman a tarkódra tenném .... :))))))))))))) előre röhögök, hogy nem fogom megállni és lebukok, de az se baj :))))) azér nagyon fogok vigyázni, tesztelem magam akaraterőből.
PP, Geróf, gyertek Ti is de inkognitóban, aztán Kató majd írhat, Úristen, Te voltál ma du?! vagy PP? vagy a Gróf? Én majd visszaírom, igen, én voltam akivel a legjobb volt, a többieket Rád bízom :)))))))
PP ha mész, Te is símogasd meg, meg stb, hogy ne legyen túl könnyű!! Geróf ügyes legyél, bár sztem Te nem állod meg, hogy szóban is kibontakozz, és akkor lebuktál :)))))
Katóóóóóóóóóóó! Alig várom, hogy remegsz majd a karjaimban, hogy Jézusom melyik lehet ez az őrült!?
U.i.: már írtam, hogy nem Debrecenben lakom, csak gyakran járok oda!
Sziasztok!!
Katókám nem irigyelek,, bár lehet olyan élményben lesz részed...hogy irinylésre méltó...
Pircsi, Pircsi, ............ hm.......... hol is laksz.....? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
No-No Bush... mire gondolsz???:)))
Próbáltál már a hangoddal csábítani? Vagy félsz attól, hogy ami téged felizgat, attól a párod a hasát fogja a nevetéstől, esetleg meghökken a tőled szokatlan szavaktól? Az együttlét közbeni sóhajok és nyögések sokak számára hatnak izgatóan, a trágárságok már kevésbé. A hangulat tetőfokán olykor mégis előtör egy-egy „csúnyaság”. Ha megfelelően használod ezt a természetes segédeszközt, az a párodra is mély benyomást tesz majd.
Probáltátok már?? Teszteletem eszméletlen jó kimondani, nevén nevezni a dolgokat...:)))
Bush, menj a fenébe!! Nem tudok így dolgozni, jönnek új vendégek és azt lesem, hogy Te vagy-e. Most délután is lesz egy, állítólag pesti, de honnan tudjam?! Nem is jössz, csak szívatsz. Még két és fél napig stresszeljek? Hétvégén elvileg nem vagyok, de most lehet, hogy muszáj lesz. Bush, én megöllek!! Már megint izzad a tenyerem, így nem tudom elengedni magam. Te ezt direkt csinálod. Nem várhattál volna úgy két hétig? Elég stresszes időszakom van enélkül is. NINCS SZEXXX!
Szia! Már kész vagyok. Az biztos, hogy Bush jó az ágyban, vagy mindegy hol. :) Ennyi átjött, de lehet, hogy akad még rajta kívülmás is, aki jó. Tiszta gyomorideg vagyok. Azért példát vehetne ilkoról, ő felvállalja magát! Mindegy, csak nem bírja ki, hogy elő ne jöjjön belőle valamihülyéskedés és akkor megvan. Gátlásos lettem most.
Na, legyél boldog, most már megy a hasam is. :) Alig egyóra és itt a vendég.
Elképzelem, amint gyurod a pasit,, közeben szólsz..hoppá wc:))))) No fiuk ráhozzátok Katóraa hasmarsot,.. akkor mehetek szexelni:))))
De látod? Most eltűnt. Nem is jön szerintem, csak szívat. Szerencsére nem kellett rohangálnom masszázs közben, elmúlt.:)