Beszélgessünk...

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 25. 10:18

Tibeződűtetek? Hogy nézne má ki, ha jönnék sexmasszázsra és zsírpapírban a hónom alatt lenne 2 kopasztott csirke, a másik alatt meg 1.5m füstöltkolbász!? Vagy tűzzem a celofánba a virág mellé ? :))))))))))))))) 

Pircsi szeva, persze, hogy írok Neked is, figyu fogalmam sincs mia az, hogy: lacsatizható! Lecsatolható? Vagymiafészkesnyavalya? Szivattok má megin magyarból, eddig aszittem elbódogulok  de látaom mellettetek smafu vagyok :))

Kató ma hány vendéged lesz? ...csak kérdezem............ :))))))))))) na de féldisznót vinni!!!!!!!!!! beszarok........  :))))))))))))))))) ekkora zőccséget kitalálni! :))))))))))))))

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 10:41

Jó lesz bélszín 2 kg, nem kell egy fél disznó. Csirkét ne hozzál, a virádot se különösebben igénylem. Fogsz egy nejlon szatyrot, bele a husit, azt átadod. Egyszerű és már meg is vagy! :))) Seniki más nem hoz húst.

Mit tudom én még ilyenkor, hány vendégem lesz, majd csöng a telafon, aztán jönnek, vagy nem. Péntek van.

Te Bush! A kopszt, vagy a fazonost szereted?

Na, most megyünk vásárolni, mert enni is kéne valamit ma. Egyszer csak jövök. Addig dolgozzá!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 25. 10:51

Igen a felcsatolható. lecsatolható  segédeszközre  gondoltam:)))

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 12:21

Szerintem ma akar Bush támadni, azért érdeklődik, hogy hány vendégem lesz. Nem mondom meg neki. Ebből a hónapból már csak a ma van, meg a hétfő, amikor jöhet. Figyelek: :))))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 25. 15:15

Kató, ismered az álcázás nagymestere c. viccet? Az amcsi szuperkémről szól, akit 10 éven át képeznek ki mielőtt ledobnák Szibéria közepén, ahol az első muzsik felismeri, mert néger volt a szentem :)  nadevigyázz, tanulunk az ősök hibáiból !!!!!!!! :))))))) 2 kg békszín nylonban, neszivassámá, nylonzacsit kezembeseveszek ottkezdődik, inkább meghívlak 1 tatárbeefsteakre, na csá! Fejben edzzé és drukkojjá! :)))))))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 25. 15:19

Ja azt imádom, hogy nem kérsz virágot! A világ legnagyonn pénzkidobása és nem a pízt sajnálom rá, hanem az értelmetlenséget nem csípom benne, de Te belül fiú vagy Kató, ffiak vágyálma, lányoknak gyöngyszeme, a fehérholló racionális nő! Csaknem nonszensz! Meg kell néznem valódi-e!? Csao :))

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 18:32

Köszönöm a bókokat! :))) Ma se Te voltál itt!! Hajrá, lóra, mert már tényleg kíváncsi vagyok! Valódi vagyok. :)

Pussz

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 25. 20:23

Virág, egy szép gesztus, de divatja mult.. egy vibrátor, szép csomagolásban...:))))) a  XXI sz  ajándéka:))))  Mi pervi vagyok:))Nagy a szám ,mert nem rolam van szó:)))

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 20:26

Szia! Már azt hittem, megint elaludt mindenki. Nekem nehogy vibrit hozzon!! Hol lehetnek a fiúk?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 25. 20:28

Már ne  keresd a fiúkat.. péntek este van.. hétvége:))

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 20:30

Jó estét..és sok vendéget :P

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 20:31

De van, hogy itt vannak. Most megint várjunk hétfőig? Ne már! Asszem kezdek beleszerelmesedni Bushba. Nagyon gáz. Már hiányzik. Pircsi, most mit tegyek?

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 20:32

Ni, egy pasi!! :))) Szia!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 25. 20:33

Szia Maci!!Örömmel látunk itt...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 25. 20:35

Ez  csak virtuális szerelem... ha meglátod  lehet egyből kiszerelmesedel:)))vagy  még jobban  bele:)) 

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 20:41

Ez a virtuális szerelem valami egészen kellemes érzés, jó is, hogy nem ismerem személyesen. Nem hiszem, hogy annyira ronda. Én elképzeltem már. Közeledik az ajtó felé magabiztos léptekkel egy jó kiállású, mosolygós 30-35 közötti fiú, öltönyben, de mégis lazán. Barna haj, barna sze, de az se baj, ha nem...:) Mindegy, már ez van. Hol lehet most Bush??? 

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 20:42

Kidobom ezt a billntyűzetet!! ...szem akart lenni. Ütöm már, mint állat, de kihagy betűket.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 25. 20:50

Egész másnak képzelem..szerintem idősebb... alacsony.. köpcös:))))mosolygos  az tuti.. és  üzletember...vagy szikár  magas.. pasi:))

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 21:18

Persze az is lehet, hogy átöltözik a kocsiban melegítőbe, direkt csámpázik, vagy ilyen szégyenlősen, lehajott fejjel csoszog felém, nehogy rájöjjek, ő az. :DDD

Törölt felhasználó · 2011. február 25. 21:20

Ma itthon van a fiam, holnap mennek partizni valószínű. Elmentem.

Jó éjszakát, ha alszol, ha nem, akkor kellemes hancúrozást! :)))

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen