Beszélgessünk...

Vertigo · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. március 02. 21:32

Te b.u.z.i vagy?

Vertigo · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. március 02. 21:33

:(

Vertigo · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. március 02. 21:33

Költői kérdés volt. :(

Törölt felhasználó · 2011. március 02. 21:36

Chuck, kedves! Meghívnálak Téged a csevegésbe egy hozzászólás erejéig. Te hogy érzed a szerelmet? :)))

Törölt felhasználó · 2011. március 03. 09:51

Jó reggelt, szép napot mindenkinek! :)

Veszprém city behavazott, pedig én már napsütéses melegre vágyom. A kedvem jó, Bushról álmodtam. Nincs szebb az érzéki cyber szerelemnél! :)

Ilko ne dogozzál annyit, mert a munka nem csak nemesít, hanem púposít is! :)

Chuckot hiába hívom, nem jön. Lehet, hogy dolga van. :(((

Kivasaltam, levágtam a körmeimet, ezeket nem szeretem, de muszáj volt.

Pircsikém, drága, sok kedves vendéget kívánok innen a távolból!

Na de ki ez a vertigo? Üdvözöllek a családban! :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 03. 15:21

Hát akkor azért ébredtem felizgulva Kató, mert álmodban biztos kiosztottál rendesen :)) Figyu, Chuck-ot hagyd pihenni, biztos összerúgják a port Geróffal, ha közös fórumba kerülnek. Egyébként is Geróf másik síkra lépett, ahol nem lehet vitatkozni, mert túl amorf és szubjektív fogalmak szoros kombinációját használja, amivel nem az a baj, hogy kevesen értik meg, hanem az, hogy szinte mindenkinek mást is fog jelenteni, ezért nem érdemes túlragozni a kérdést. Amúgy is a meggyőződést hagyni kell, nem kell letörni, mindenki legyen a saját véleményével (legalább itt ezen a no-name fórumon) boldog. Ráadásul a pszichés dolgok nem ítélhetők meg egy koordinátarendszerben, ezért simán lehet, hogy Gerófnak is igaza van, meg a sok többi hozzászólónak is egyszerre! Szerintem az a helyzet, hogy Geróf túlkombinálja a lélek dolgait és elmerül benne, ami végtelen távlatokat nyit a vitára anélkül, hogy bárki is tuti eredménnyel jönne ki belőle. De érdekeseket ír, én szívesen olvasom.

Szeva Vertigo, reméle nem attól szédülsz, hogy másnapos vagy :))))))))))))  Geróf nem meleg, erre aránylag sok pénzt tennék, csak szeret elmélkedni.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 03. 15:22

Ja, EL NEM TOM KÉPZELNI mia lóf aszt lehetett írni szerelemkérdésben amit ki kellett  moderálni!?????

Törölt felhasználó · 2011. március 03. 16:27

Drágám, az egy hirdetés volt. :)

Törölt felhasználó · 2011. március 03. 16:33

Szóltam én bármit gerófra?? :) Már megszoktam. Egyszerűen egy normális, egészséges embernek tartom Chuckot és érdekelt volna az ő véleménye is. Valószínű egyszerűen fogalmazna, hogy a butuskák is megértsék, pl. én. Az az igazság, hogy Gerófot nekemnem volt türelmem végig olvasni, úgy a harmadáig se jutottam el, aztán abbahagytam. Hagyom én őt, eszembe sincs nem hagyni. Azt mondják a szakemberek (nem én), hogy 30 nap kell ahhoz, hogy valamit megszokj. Pszichológusok szerint, mondom. A 30 nap már rég letelt. :)))

Törölt felhasználó · 2011. március 03. 16:52

Nekem Vertigo szimpatikusnak tűnik, keveset beszél, érthetően. Nem tudom, részeg volt-e, vagy sem, viszont megértettem a kérdést, a szomorú szmájlit... ez az én agyamnak való beszéd. Amúgy kérdése nem az volt, hogy meleg-e. Nekem átjött, bár a választ nem tudhatom. :))) Van egy olyan érzésem, hogy néha-néha visszatér.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 03. 17:47

Sziasztok...

Ne  már gyerekek, mi az hogy szerelem, egyszerü  birtoklási  és szexuális vágy...mondom  most,,  25 éve nem ezt mondtam,...

Ujság,hogy  a környék legnagyobb, legfelkapotabb klubját:))))  valositjuk meg itt...majd talizunk fiuk......

Hajrá melo van...

Puszi  neketek.

Vertigo · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. március 03. 20:05

Az elmélkedés alapja a logika, amit ő úgy látom mérsékelten használ. Értelmetlenül fecsegni pedig a nők szoktak többnyire, és mit mondunk egy férfira, ha nőies? Szóval én szubjektíven tartom b.u.z.iságnak az ő kis szubjektív gondolatmenetét. Objektíven azt is mondhatnám, hogy csak egy közlési kényszerben szenvedő, megkeseredett, magának magáról jókat bizonygatni akaró ember, de inkább maradok szubjektív. :)  

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 03. 21:12

Hát érdekes...

Na kedves "Welcome! G K", megint elkezdted kapni az ívet.

Az a kérdés, hogy objektívnek vagy szubjektívnek érzed magad?

De biztos vagyok benne, hogy egy harmadik lehetőség is van, csak azt még nem ismerjük.

Törölt felhasználó · 2011. március 03. 21:22

Hali! Ami késik, nem múlik. :)))

Törölt felhasználó · 2011. március 03. 21:31

Szia Pircsi!

Én is belekezdek egy sikeres vállalkozásba. Mivel jól megy már a kézimunkázás, most két vendég között horgolni tanulok, csipketerítőket fogok gyártani. A láncszem már nagyon megy, kb. 150 métert horgoltam ma. Most a rövid és hosszúpálcát gyakorolom. Megyeget. Ráadásul nyugtatja az idegeket és mivel nagyon kell figyelni, nehogy mellébökjek, nincs időm gondolkodni. Amikor már gyorsan megy, nyitok egy csipketerítő boltot a Balaton partján és meggazdagszom, mert ilyen itt nincs. :)))

Bushba ma szerettem bele végzetesen, ebből már nincs kiút. Azt írta, koordinátarendszer. Istenem, ennél szebbet nem írhatott volna egy volt matekosnak!! Koordinátarendszer, s máris van libidóm. :) Még tudja fokozni, de az már feléregy orgazmussal!

Deriválás és kész vagyok! Integrál.... Többszörös orgazmus. Imádlak, Bush! Bár a fülembe búgnád ezeket a szavakat!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 04. 05:50

Szia Kató!!

Nagy buli csipketeritő bolt, el is képzelek mint szemüvegben, öszes  kontyban horgolgatsz...és közben meséled,, hogy is volt,mikor rudtáncoltál:)))))))

Puszi   Szép napot neked!!

Törölt felhasználó · 2011. március 04. 09:39

Szia, Te nem aludtál? :) Igen, készülök nyugdíjas koromra, ahogy békésen horgolgatom a csipketerítőket, jönnek a külföldiek, mert ilyet még nem láttak és veszik,mint a cukrot. Olvasószemüvegem már van, kontyom még nincs, inkább fejkendőben,mint Katónéni (lehet,hogy felteszek egy ilyen képet is, az lesz a nyitókép :)) és horgolgatás közben emlékezem a régi szép időkre. 

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 04. 10:02

Szia  Drága....

Aludtam valamikor,, de tudod  én még nem készülök  a nyugdijas éveimre, nekem melozni kell..:))))))

No  megyek főzni, most van csöpp szabadidőm, muszály a kölköket elátni  rendesen...mert ők választják, ki a szociális otthont öregségemre:))))

Üdv a  skacoknak      .Puszillak téged...

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 04. 11:29

Koordinátarendszer, koordinátarendszer, koordinátaaaaaaaaaaaarendszer !! Jó volt?! :)))))))) Te azér ezt nem hiszem el, hogy tucc deriválni meg integrálni, ilyen nincs, hogy valakinek az agya fijú, te a teste és a lelke lány, hát ne etessé, most lebuktál, ezt kihagytad az integrálszámításból: csaj a köbön deriválva = fijúú!! Puszállak!!!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 04. 11:30

VAZZE!!!! Mióta lettem kvázitag?! Óriási, Kató, Pircsi, miccótok?! Mosmár bérletem is lehet a csajokhoz??? Anyáááááám......

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen