Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. március 30. 21:22

Ez így van, a kettő együtt meg a legjobb. Illetve egymás után. Tudod mit tudok művelni a masszázs végén? :)))

Törölt felhasználó · 2011. március 30. 21:23

Nem hiszed, de még a körme is patyi tiszta volt és rém intelligens. Meg nem mondtam volna róla.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 30. 21:25

Bele se merek gondolni :-)

Törölt felhasználó · 2011. március 30. 21:26

Hát, csak gondolj bele, aztán várlak! Nem csalódnál, vagy kellemesen. :)))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 30. 21:27

Elhiszem.

Én sem vagyok egyetemet végzett, de velem született intelligenciám határtalan, és eddig még sosem hiányzott a felsőfokú végzettség :-))))))))))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 30. 21:29

Inkább mégsem.

Akkor tele leszek reggelre feszültséggel, márpedig a holnapi nap reggeltől estig a munkáé lesz.

Törölt felhasználó · 2011. március 30. 21:31

Itt az igazság! A veled született intelligencia, meg gondolom, nevelést is kaptál. Nemrég felhívott egy pestiember, olyan 50-es műszaki értelmiségi. Ő kifejezetten a diplomás parasztokat szokta bealázni, élvezi. Nagyon jót dumáltunk, vagy fél órát ismeretlenül. Tudnék én is példákat, egyetemen nem intelligenciát, hanem papírt kapnak sokan.

Törölt felhasználó · 2011. március 30. 21:36

Majd kimasszírozom belőled, utána meg megspékeljük valami desszerttel. :)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 30. 21:39

Az én fajtámra mondják, hogy "értelmiségi szülők gyereke".

A feleségem is ugyanezt szokta mondani, hogy a diplomával nem osztanak észt.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 30. 21:40

Hát te lyány-te, a világ végéről nem lehet.

Törölt felhasználó · 2011. március 30. 21:40

Lépek, kedvesem. Jó éjt és álmodj rólam, meg arról, ami várna rád! :)

Törölt felhasználó · 2011. március 30. 21:41

Kicsi ez az ország.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 30. 21:41

Neked is hasonlókat.

Tedd azt, amit legjobban szeretsz :-)))))))

'cakát.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 31. 01:28

Sziasztok....

Nem semmik vagytok,, most még többet termeltettek mint tegnap, de érdekes volt olvasni....és lőn csod  a olvasoma nevem... és mellette zsibbadt:))))))persze pusztán  dicséret:)))majd számolunk.QC:))))

Amugy totál irigy vagyok, jó lenne ittt lenni néha esténként.. irosgatni veletek.. de hát a  melo melo...  most valahogy nappal is éjjel is...

Gyerekek belestem abba ami nem létezik, a  vendégből  kedves.. na ennek iszom a levét.. szerintem soha nem heverem ki,,, ilyen nincs  a féltékenység megöli.az ilyen kapcsolatot és valljuk be, nem is csoda...

Kató nekem még nincs ősz hajam,,,  bár lassan hajam se:))))))

QC egy tiszteletre méltó uriember,közel az 50-hez. tele tetoválással:))))) én ilyenek kpzelem... a melkasára szivek vannak varrrva...

Na eléga hülyeségeimből, én is nyugovora térek,,,    most még a  vibrit is hanyagolom:))))

Puszi nektek!!!!!

Törölt felhasználó · 2011. március 31. 09:49

Szia te nimfomán nőszemély! Már megint csak az élvezetek!! :) Vendégbe ne zúgj bele, semmi jó nem sül ki belőle!

QCp-nek tényleg hatalmas szíve van, csak belül rejtegeti, ezért kezdem megszeretni,az intelligenciájáról már nem is beszélve.

Imádni való pasi lehet és jó barát. :)

Várjál csak! Ahogy hullik a hajad, úgy nő a bajuszod, meg a melled is szőrösödni fog. Vigyázz, neked se sok van vissza! :)))))))

Törölt felhasználó · 2011. március 31. 20:55

QCp, itt vagy valahol?

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 31. 22:32

Szia!

Szívmelengetően beszéltél rólam :-)

Sajna csak most értem ide, ez egy nagyon hosszú napom volt, de holnap este leszek.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. április 01. 01:07

Jó estét!

Mi  a manó,hol  az esti olvasmányom?

Kató  ilyen estének  bármikor aláirnék,mint amit most is kaptam. ez szinte ajándék..Köszönöm:))))

Kató én nem nimfó vagyok, csak szexcentrikus:))))

Puszka..Jó éjt!!

Törölt felhasználó · 2011. április 01. 19:06

Jó estét! Én már megjöttem. Többiek?

Pircsi! Én nem akarok dicsekedni, de... :))) Naponta 3-4 ilyet!

Törölt felhasználó · 2011. április 01. 20:19

Tudom, hogy előkerülsz!! Pircsi, erős paprika után egy natúr francia szerinted bejön a pasiknak? :DDD Most lehet jelentkezni, még érzem, megettem egy egészet, én így harapom, aztán tüzet fújok. :)))

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen